Rajka

HANIOTI

2099 poruka u ovoj temi

Kakvo vreme ce biti krajem maja pocetkom juna sledece godine, mislim da tesko ko ima odgovor...

Kakvo vreme ce biti krajem maja pocetkom juna sledece godine, mislim da tesko ko ima odgovor...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Žućo, ne pita @Natalijica kakvo će biti vreme naredne godine, nego kakvo je bilo ove (i ranijih) godina.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila kiša a bilo je i sunca...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pozdrav dodje vreme da trazimo smestaj za leto 2019.

dali je neko bio u Grand Victoria Hotel 2*sup Hanioti I i uzeo P.P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,

Pogledajte ovaj snimak (prvih 10 sekundi) i recite mi da li je zaista ovako nakaradno?

Idem u terminu 1. - 10.07. i strepim da me ne saceka ovako nesto. Procitao sam na forumu da je uzasna guzva na gradskoj plazi vec u julu  pa rekoh (gledajuci na google maps) kupacu se na ovom delu prema Pefkohoriju kad ono naidjem na ovaj snimak...

Ako krenem jos malo prema Pefkohoriju, mozda je bolja situacija, mada vidim da su neke privatne vile i da nema neka staza do mora od puta...Sta raditi?

Izmenjeno (IGY)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Guzva je ogromna, gde god krenuo...

Guzva je ogromna, gde god krenuo...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Xenia, Sani, Golden...sve su to plaze koje su lepe a nisu toliko krcate...barem nisu bile kada smo mi bili u Julu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Xenia, Sani, Golden...sve su to plaze koje su lepe a nisu toliko krcate...barem nisu bile kada smo mi bili u Julu...

U kom periodu ste tacno bili?

Ja idem u viliu Eleni 1 kolima tako da transfer do drugih plaza nije problem, vise me brine parking, ova vila kod taxi stanice, ima te li predstavu kakva je tamo situacija sa parkingom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem u viliu Eleni 1 kolima tako da transfer do drugih plaza nije problem, vise me brine parking, ova vila kod taxi stanice, ima te li predstavu kakva je tamo situacija sa 

Termin je bio 20. Jul. 

Parking smo uvek nasli na ovim plazama,

Ne bih znao odgovor na pitanje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem u viliu Eleni 1 kolima tako da transfer do drugih plaza nije problem, vise me brine parking, ova vila kod taxi stanice, ima te li predstavu kakva je tamo situacija sa parkingom?

Prednost nad prednostima Haniotija, u odnosu na Pefkohori i Polihrono, je parking. Mi letujemo već 10 godina u Haniotiju  6-tu godinu u vili Tambos) i nikada nismo imali problem sa parkingom. Mesta uvek ima, ponekad možda ne baš ispred same vile, ali nikada nisam parkirao dalje od 50m od smeštaja. Ne kupamo se na gradskoj plaži nego, svakog dana, idemo kolima na Glarokavos, ispod Pefkohorija. Uveče se vratimo i lako nađemo slobodno parking mesto. Nećete imati ni Vi problema, budite sigurni.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako vam nije dosadno tolike godine u istom mestu, Grcka je prelepa zemlja sa mnogo plaza...

Kako vam nije dosadno tolike godine u istom mestu, Grcka je prelepa zemlja sa mnogo plaza...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Када стигнемо у Ханиоти, ресетујем километар сат у колима, на нулу. На дан повратка број пређених километара у Грчкој је око 500!!! Ханиоти је  база - ту се само спава. Написао сам већ, у претходној објави, да се не купамо на градској плажи у Ханиотију. Током 15 дана летовања обиђем(о) све могуће плаже, археолошка налазишта, орнитолошке резервате и сва  места и на источној и на западној страни Касандре. Не постоји плажа на првом прсту на којој се нисмо купали. А , 2-3 одласка у Афитос, не због куповије у Лидлу, су обавезни ритуал.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepa km za taj deo grcke, samo nesto mnogo ako se krecete po prvom prstu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepa km za taj deo grcke, samo nesto mnogo ako se krecete po prvom prstu...

Проста математика, Жућо, мада мислим да је глупо да заузимамо простор на форуму људима које ово не интересује.

Смештени смо у Ханиотију, купамо са на Гларокавосу, код марине. Tour-retour 20 км. х 15 дана  (са неком нашом интерном - камперском комбинацијом у месту смо 16 дана) = 300 км. Бавим се птичарењем и два пута идем до језера Ставроникита да посматрам птице - то је на западној обали, преко пута Неа Фокее. У једном правцу 30 км, што укупно чини још 120 км. Два пута до Афитоса је још 70 км; обавезан одлазак до црквице Ag. Nikolaos на дну прста - још 20 км... И да не набрајам даље. 

Ако неко помисли да је ово возикање  велики трошак  - није. Са пуним резервоаром (јефтинијег) горива из Македоније и потрошњом од 4,5-5 л/100км то је нешто мало мање од 50 ЕУР. 

Да не останем анониман - поздрав, Зоран Рајичић Чачак.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907263
    Ukupno poruka