Предах уз кафу на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама

PR saopštenje:
Предах уз кафу на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама

Омиљено годишње доба увелико траје, а са сунцем и високим температурама, дошао нам је и дуго ишчекивани период годишњих одмора, који смо са задовољством планирали. Сви који су кренули на путовање и заслужен годишњи одмор могу да сипају гориво врхунског квалитета на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама, а приликом плаћања Mastercard картицом у износу од 4.000 и више динара, поред предаха у модерном и климатизованом амбијенту потрошаче очекује и омиљени напитак за разбуђивање - поклон кафа. На овај начин путовање ће бити брзо, сигурно и безбедно, а на вама је да се опустите и доживите незабораван одмор на одабраној дестинацији. Путујте одморни и застаните на NIS Petrol и GAZPROM бензинскoj станици, како бисте се освежили и безбедно стигли до свог изабраног одредишта.

Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. Hotel Regina, Hurgada

  Sveze informacije za ovaj hotel od moje sestricine.  Sobe ok, plaza manje vise ok, osoblje minus, hrana ogroman minus, organizacija minus. Malo je jeftiniji od SeaGull-a ali ukupna ocena losa, tako da po mom misljenju bacen novac, tj jako los odnos cene i kvaliteta. Za sada hotel za izbegavanje.
 3. Juče
 4. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 5. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 6. Skiatos kolima

  Biljana divni ste.
 7. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 8. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 9. Hurgada aktuelnosti

  Merhaba.... Vratio se iz Turske, ziv i zdrav 
 10. Shopping u Hurgadi

  Meni su se svidela njihova alkoholna pića u hotelu, ali ukusi su različiti,  probajte
 11. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 12. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 13. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 14. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 15. Berlin

  I naravno da se posle sa racunom od toaleta dobija popust na kafu i kolace.
 16. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 17. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 18. Suveniri sa putovanja

  Uspomena sa Krita  Satir
 19. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 20. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 21. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 22. Berlin

  Slazem se za ekologiju i zastitu okoline, to mi se najvise i dopada i sto je cist vazduh i za bicikle. Ali ne bas za mentalitet Berlinaca. A i grad, onako ispresecan onom zeleznicom, ma nista mi se nije dopao.  A u Minhenu su i bili simpaticni Nemci. Posebno u engleskoj basti, kako sufruju na vestackim talasima u  mutnom potoku Pa kako ce da ogovaraju kad se i ne druze. Najprijatnije je u Grckoj, njihov mentalitet mi se svidja, ne volim severnjake. A nije mi ni milo kad vidim one pirsinge i tetovaze, sta cu, esteta sam. A Nemci... kako se raspoznaju na moru: crveni u licu i vicu samo ojro, ojro  Sve im tamo funkcionise na ojro. koliko bi nasa zemlja zaradila samo da naplati toalet, kao Nemci.  Bas bi mogli svecano  da otvore ovi nasi i javne toalete u Beogradu. Obzirom da nije samo vazduh zagadjen, vec se centar grada oseca i na mokracu a setajuci gradom mogu se videti u sred bela dana pojednci koji tome doprinose.  
 23. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 24. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 25. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 26. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 27. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 28. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   86072
  • Najviše članova online
   1108

  Theodorapi
  Novi članovi
  Theodorapi
  Član sajta od: