Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 3. Danas
 4. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 5. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 6. Vraceni sa granice

  Obzirom da sam nov na ovom sajtu/forumu, nisam znao gdje da postavim ovo pitanje pa ću pokušati sa komentarisanjem post-a koji donekle ima veze sa mojim pitanjem. Naime, planiram uskoro da putujem u Crnu Goru u posjetu dobrom starom prijatelju iz djetinjstva. Jasno mi je da po ulasku u državu (kao stranac iz BiH) moram da se prijavim, tj. stanodavac mora da me prijavi policiji. E sad, moje pitanje je veoma prosto ali banalno jer sam po prirodi paranoična osoba. Da li, kada dobijem bijeli karton kao dokaz na granici ako budu tražili, dolazi nešto u vidu pisma ili pošte na moju adresu u BiH obzirom da sam državljanin BiH ili taj bijeli karton služi samo kao potvrda, meni i graničnoj policiji, da sam bio u zemlji?  Znam da je banalno pitanje ali razlog postavljanja pitanja je lične prirode i ne bih da objašnjavam zašto to pitam, samo mi treba jasan odgovor. Hvala vam unaprijed.  
 7. Juče
 8. Kampovanje na Sitoniji

  Dodjete  i probate .... 
 9. Kampovanje na Sitoniji

  @Zbiser drago mi je ako sam pomogla  da se ipak odlučite na kampovanje na moru  .  Sto se tiče kampa Marmaris jeste isparcelisan ali za prikolice. Koliko ja znam za šatore nije i ne moze se rezervisati odredjeno mesto, ali nisam sigurna pa bi mogao da pitas @Presretac, posto oni kampuju isto tri godine u tom kampu sa šatorom . Sto se lokacije tiče, sva mesta su na minut do plaze tako da nije problem za noćno pecanje. Sa obe strane uvale su stene i vidjala sam ljude da pecaju tu.  Buke uvece skoro pa i nema tako da mi redovno zaspimo uz zvuk talasa i zrikavaca a to nas ujutru i budi. U junu i julu nije gužva tako da ima dovoljno “intime”. Kraj jula i avgust su udarni termini koliko sam razumela i kamp bude bas pun, mada mi nikada nismo bili u tom periodu. Mimo tog perioda, sigurna sam da se ne bi pokajali da odete   Pozdrav od sugradjanke    
 10. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 11. Temišvar

  Ljudi jel postoji jos neki prevoz do Temisvara, grada, ne aerodroma, sem Gea tursa? Jel postoji mozda neki obican bus koji ide do Temisvara?
 12. ASPROVALTA

  Agencija koja je prodavala ovaj smeštaj je Euroturs iz Niša.
 13. Hurgada aktuelnosti

  Idemo i mi...brojimo sitno
 14. Potos - izbor smeštaja

  Nova vila VILA HERIH - TASOS / GOLDEN BEACH  
 15. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 16. PEFKOHORI

  Da li neko slučajno zna-kakva je situacija za parkiranje u okolini vile Parmakis?  
 17. Hurgada aktuelnosti

  Dobro da ste "eliminisali" Egipat ipak. Tako sam i ja izbegla odlazak sa detetom od 2 godine tamo, pa posle crkla od muke. Koji hotel ste odabrali?....sledeće godine smo nosili tetra mleko, a ribu, povrće i voće jeo i ništa mu falilo nije...  
 18. Hurgada aktuelnosti

  Ove godine sam najpre eliminisao Hurgadu sa spiska mogucih destinacija za odmor.Vise razloga je bilo,pocev od toga da smo bili pa do toga kako ce  mala deca podneti put,kasnjenje aviona,potencijalni stomacni problemi a i nekako sam zeleo da ponovimo Kipar ili Kemer.Epilog,uplacena Hurgada za 25.jun,dvoje odraslih i dvoje dece od 4 i 2 godine.
 19. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 20. Hotel Sea Gull - Hurgada

  E, zaboravila sam jos nesto! Da li je mozda neko od Vas ili vasih poznanika u skorije vreme uplacivao izlet za Kairo I obilazak piramida, ali avionom? Ako jeste, zamolila bih za info koja je cena? ?
 21. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 22. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 23. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 24. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 25. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 26. Baron Palace

  @shania to znaci da se ja i ti verovatno poznajemo  
 27. Hurgada aktuelnosti

  Heeej jupi... jos ja mislila da jedina idem u aprilu preko Kontikija aahahahaaa i to sa Air Cairo... eee bas me sada obradooova HVAAALA
 28. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 29. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   98537
  • Najviše članova online
   1108

  rybkinaelenok
  Novi članovi
  rybkinaelenok
  Član sajta od: