majans

POLIHRONO

5264 poruke u ovoj temi

Mi smo u avgustu prosle godine bili smesteni u vili  Meskini . Sto se parkinga tice malo je nezgodno jer parking prostor nemaju a guzva je velika . Mi smo isli nasim prevozom i samo smo dva puta pomerali automobil jer je psle tesko naci mesto . To neznaci da je nemoguce ali mi nismo hteli da rizikujemo . To je neko nase iskustvo. Mozda u junu i nije toliko guzva.56c33a564f6b9_MORE031.thumb.JPG.95b15600

Ovo je pogled iz naseg apartmana

Izmenjeno (cicimici77)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno...zapravo, mi razmatramo jedan hotelcic tu u okolini koji kaze da ima javni parking u blizini....mi gledali na gugl mapama i nigde ne vidimo javni parking....sem onoga prema Haniotiju. A u recenzijama hotela se niko nije zalio na parking?? Pa sad ne znam kako da se postavim...:) Zato sam i nasla vilu Meskini kao objekat u neposrednoj blizini da upitam za taj javni parking...Ima li ga ili nema? I uopste, ko zna, kako je u Polihronu krajem juna sa guzvom svugde....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 2.2.2015. at 16:23, muteta je rekao/la:

Zna li neko kakvi su apartmani Dimitris Eleni,ima li posudje i kakvom stanju,kakva je plaža ispred kuće po pitanju kamenja i ježeva,kakvu su kreveti za drincanje.Hvala Paprici koja je pisala o ovim apartmanima,ona je jedina pisala o Dimitris Eleni za sve ove godine foruma i iskustava putnika

Mi smo prošle godine bili u vili Dimitris Eleni. Jako je bitno u kom ste studiju bili. Ona žena što je na prethodnoj strani pisala o ovoj vili je sigurno bila u sobi na spratu broj jedan (B1). Ta soba je inače u ponudi kao trokrevetna, a kad smo mi bili iznajmili su je prvo kao dvokrevetnu, a posle kao trokrevetnu. Jedino taj prostor je dostojan boravka čoveka. Ceo prostor je okrenut ka plaži i izlazi na dve ogromne terase. Ulazi se u veliku kuhinju sa trpezarijskim stolom i krevetom koji se može namestiti da bude za spavanje. Ta prostorija izlazi na ogromnu terasu celom dužinom prednje strane kuće, do plaže. Iz te prostorije se prolazi kroz mali hodnik sa dvoje vrata. Vrata levo vode do kupatila, a vrata pravo do prostrane sobe sa francuskim ležajem. Ta soba, takodje, ima izlaz na onu veliku terasu. Vila je generalno čista i poštuje se kućni red.

Mi smo bili smešteni u sobu B3. Izmedju B1 i B3 je logično B2. B2 je soba sa kratkim ulazom, od možda metar u kome se nalazi malo proširena sudopera. Deo gde biste cedili oprane sudone zauzima mali rešo sa jednom ringlom. Sudove cedite na delu širine 10cm na drugoj strani sudopere. Ispod je prostor za držanje hrane i sudova, ali tu stoji i kanta za djubre (ne postoji drugi prostor), pa ne znam šta bi od hrane i sudova držala pored kante za djubre. Pored je i mali fijokar u kome ima nešto krš escajga. Iznad je dvodelni kuhinjski element u kome je sve.

 

Ovakva kuhinja jeu B2, B3 i B4. Odatle se ulazi u sobui u kojoj je frižider, ormanče, francuski ležaj i jedan krevet za jednu osobu. Razlika izmedju ova tri prostora je što u B2 i B4 nema dodatnog kreveta pa malo ima više prostora za kretanje, terasa u B2 je dužine oko 6 - 7 metara, tj od kraja kuće prema plaži do B3 sobe, a B3 i B4 imaju korektnu terasu, od 3 - 4 m2 u kojoj stoji sto sa 4 stolice. Terasa je najbolji deo sobe. Soba B3 je za nijansu manja od B2 i B4, a u njoj fransuski ležaj i krevet za jednu osobu, pa smo mi dobili prostor za kretanje tek kad sam spojima te krevete. Kofer nam je bio na terasi (pokisao kad je pala kiša). Ulazna vrata na B3 imaju tako jak gasni mehanizam da moj mališa od 5 godina nije imao šanse sam da ih otvori, a ako bismo želeli da ih držimo otvorena morala je da bude zaglavljena teška drvena stolica. B5 je apartman sa dve spavaće sobe, jedna prema ulici, sa terasom, druga prema dvorištu, sa prozorom. Ovo bi bio korektan prostor da središnja prostorija nije kuhinja bez prozora iz koje se ulazi u kupatilo bez prozora. U ovom apartmanu je bila porodica sa dvoje veće dece. Prizemlje ne znam kako je, nisam bila, nisam videla. 

Gore sve sobe imaju izlaz na ulične terase i na terasuu dvorištu, koja je u hladovini. Do popodne je sunce na terasi sa ulice i najprijatnije je jesti i sedeti na toj terasi u dvorištu, samo smo mi imali taj problem sa vratima, pa je to bila prepreka za decu. 

Internet na spratu nemojte očekivati. Dobar signal i korišćenje interneta je u prizemlju, da ne kažem u suterenu.

Pored vile je druga vila koja u prizemlju ima kafić koji radi do kasno u noć, tako da se spremite na zatvorena vrata ako imate lak san.

Parking ova vila nema, ali je na kraju ulice veliki parking, pa ako ne nadjete mesto u ulici do vile, onda ćete sigurno naći mesto na tom parkingu.

Pored vile je prodavničica krofni i sendviča u kojoj smo kupovali krofne jer je tu najveći izbor i najjeftinije. Na plaži su krofne bile 2 eura, u pekari u ulici, oko 100m dalje 1,2 eura. Ta pekara je odlična i možete naći razne vrste hleba, peciva, kolača, mleka i mlečnih proizvoda. Mi smo se tu snabdevali.

Plaža je što se kaže, pod nos. Odmah prekoputa vile je plaža. Moja deca su mala i meni je to bilo izuzetno bitno. Polihrono je lepo mesto. Kuća je na šetalištu. Generalno sve je bilo super osim tog minijaturnog smeštaja. Krš sudovi, krš escajg. Spremačica nam je donela posteljinu i dala. Ako nam treba čista posteljina, moramo sami da je menjamo. Ovo bi bilo OK, da smo to platili, ali mi smo platili da nam se promeni posteljina na 5 dana, a ne mi da je menjamo. 

Klima je radila super.

Generalno je vila čista. Ima odličnu poziciju.

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Klinci I ja

Odlican I detaljan opis gore navedene vile.Svaka cast na detaljnosti.

Ova vila me definitivno vise ne interesuje...

Pizdrav!

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 2/16/2016 at 12:45, oljadi je rekao/la:

Nasli smo ovu vilu Pepi, preko elahalkidiki.com 

nalaZi se na samoj plaZi, da li neko Zna nesto o ovoj vili svaka informacija je dobrodosla

i da li je neko koristio usluge ovog sajta?

 

Ne znam tu vilu, ali isli smo dva puta preko elahalkidiki i bilo je ok. Uplatili smo, ako se dobro secam, 10% prilikom rezervacije i ostatak po dolasku. Imaju kancelariju na magistrali na ulasku u Polihrono. A cini mi se da smo za njih i saznali bas na ovoj temi, pa potrazi unazad. 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Može li neko da mi odgovori da li je bio u villi North u Polihronu_i kakvi su utisci.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav,ove godine planiramo da letujemo u Polihronu,pa me interesuje da li neko na mapi moze da mi obelezi gde staju busevi koji voze do okolnih plaza,tipa Xenia,gde se ta plaza nalazi,i koja je cena bila prethodnih godina za karte?

Hvala :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo prosle godine posetili  plazu Xenia . Plaza je fenomenalna,pesak sitan,more plitko,voda cista,prava divota. Narocito za decu. Mene podseca na Ulcinj. Ne znam nista da ti kazem u vezi busa,mislim da se ceka na glavnom putu,tako da ga nazovem. Plaza je odmah posle Haniotija. Sam prilaz nije obelezen. Ako budete isli busom ne verujem da ce vas voziti do same plaze vec cete morati peske nekih 10ak minuta. Verovatno cete ici na ceo dan,pa ponesite sendvice i nesto za grickanje jer nisam videla kioske sa hranom. U svakom slucaju je vredi posetiti. 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bus u Polihronu staje na magistrali,gde je obelezeno stajaliste.Na pkazu Xenia vredi otici,ona se nalazi posle Pefkohorija,na nekih 5 - 7 km.

Ja nisam tako isla,moj savet je da se javite agenciji preko koje idete,predstavniku I on CE vam preporuciti nacin odlaska.

Ja Sam isla preko agencije Sabra I njihov kombi nas je prevezao do navedene plaze I vratio nazad u dogovoreno vreme.Cena prevoza Sa povratkom je bila par euro.U kombi stane 7 putnika.Do popune sedista Su primali iz svih agencija.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno na odgovorima :) I jos jedno pitanje,da li na toj plazi ima kafica sa lezaljkama?

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne brinite se ima.  Pogledajte preko you tube, ima više klipova ove plaže pa sami možete da steknete utisak kako to izgleda. 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

nensi21

Plaza Xenia se nalazi u mestu Paliori.Meni je bilo lepo,ali ne pevise,o toj plazi Su misljenja podeljena.

Ako se vec IDE tamo treba videti I kompleks hotel "Chrouso Village" Koji se nalazi u blizini.,15min hoda,zauzima povrsinu od nekoliko hektara,Slobodan je ulaz.Ja sam tamo provela nekoliko sati.Vila Sam u junu,na Xenii nije nista radilo sem prikolice na kraju plaze gde Su se iznajmljivale I lezaljke.

 

 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

neki mozda utisci za App/Hotel Kosmas?

Da li je plaza lepša i šira u blizini te vile ili  vile palm  beach?

Dvoumim se iymedju te dve vile!

Izmenjeno (cecabc)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja Sam uplatila vilu Palm Beach,to je u stvari hotel,ali zbog manjih dimenzija mnogi koriste naziv Vila,udaljenost od mora je 170m,komentari odlicni.Znam osobe koje Su bile tamo,odusevljeni Su.Za zadnji Dan je sve obezbenjeno,wc I zajednicki prostir u okviru hotela koji gleda na bastu Sa foteljama I stolicama.Naravno tu je I prostor oko bazena.Koriscenje bazena se me naplacuje.Vila-hotel daje peskire.Ima I recepciju Sa foteljama.Plaza naspram hotels je dobra,kao I ulaz u more.

 

Izmenjeno (Klea)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pravi potez , meni je to bilo jedno prelepo letovanje 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905059
    Ukupno poruka