majans

POLIHRONO

5263 poruke u ovoj temi

Jel boravio neko u vili Finladija ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nova sam na forumu i želela sam da ostavim ovde svoj utisak o mom letovanju iz 2015. Najviše zato što sam pre samog letovanja čitala dosta stvari zbog kojih mi se nije išlo tamo gde sam već uplatila novac, a vidim da ljudi ne odustaju od toga da pričaju kako su nezadovoljni.

VILA PANORAMA, POLIHRONO

Odmah na početku bih rekla da nas je letovanje koštalo jako malo. Išlo je nas četvoro, za jednu osobu bilo je 125e, a u tu cenu bilo je uračunato korišćenje klime i sefa. Termin je bio 17.avgust. Put je trajao čini mi se oko 13h. Pročitah da su se autobusi kvarili - ne bih znala, sa nama to nije bio slučaj, čak je bio u pitanju novi autobus, koji je bio dosta udoban za razliku od većine autobusa sa kojima sam putovala.
Vila Panorama jeste na uzvišenju, ali to se moglo videti bilo gde na internetu, a ni u agenciji nisu lagali i skretali su pažnju na to. Logično je ukoliko se vila zove Panorama da je na nekom većem uzvišenju jer ima pogled na celo more- nećete žaliti kada se probudite ujutru i već iz kreveta vidite more!
Autobus nas je ostavio odmah ispred vile i dok smo izneli sve stvari rekli su nam da je soba već spremna. Neki su možda čekali malo više, ali su ljudi radili maksimalnom brzinom, dok ste vi mogli da sednete pored bazena, ispod suncobrana i popijete nešto iz onog jeftinog bara.
Bili smo smešteni u dupleksu, na prvom spratu (da se razumemo, dupleks ne predstavlja sobu na dva nivoa, dupleks u turističkim agencijama podrazumeva dve odvojene spavaće sobe, posebnu kuhinju, kupatilo).
Čistoćom apartmana nisam bila prezadovoljna, ali za taj novac nisam ni očekivala da mi se cakli i sjaji, ali sam bila više nego oduševljena kada smo otvorili vrata apartmana, što veličinom terase (koja je obuhvatala pola našeg apartmana i obe sobe su imale svoj izlaz na terasu), što onim bračnim krevetima, što pogledom na more! Spavaća soba je bila čista, kupatilo i kuhinja malo manje, ali jedini koji su odgovorni za to bili su ljudi koji su bili u tim sobama pre nas - vaša je odgovornost, to će vam i u agenciji reći, da apartman ostavite posle vas u čistom stanju, što smo i uradili kada smo mi izlazili iz tog apartmana. Sve je bilo apsolutno kao na slikama, meni čak još i lepše.
U apartmanima je apsolutno SVE radilo. Frižider je odlično hladio, rešo je radio takođe, mi smi skoro svakoga dana spremali nešto. Tople vode u kupatilo je bilo u bilo koje doba dana, iako su čak i za to upozoravali da može da se desi da nekada ne bude vruće vode jer se koriste neki solarni bojleri, mada do toga nije ni došlo. Od sudova vam ništa neće trebati, bilo je solidno opremljeno. Imali smo čak i onaj aparat za iskuvavanje vode. Takođe je bilo i tv-a, ali ga naravno nismo ni gledali :D
Naravno da posteljinu menjate sami i čistite apartman sami! Ne zaboravite da niste u hotelu. Posteljina se menja na 5 dana i neko treba da ostane u sobi da preuzme prljavu i dostavi vam čistu posteljinu. Meni je to bilo korektno, jer sam znala da mi niko ne ulazi u sobu dok ja nisam u njoj.
Što se tiče bazena u vili - prava uživancija kada se vratite sa plaže. Bazen je čist i održava se. Jedino je voda malo hladnija, ali ništa strašno, mi smo se svakoga dana kupali tako. Tu imate i ležaljke koje možete da uzmete, ima tuševa, pića u baru su po 1e (ne sva, ali tako se kreću cene), možete igrati i bilijar, a sećam se da su se puštale i aktuelne utakmice tada i okupljalo se "muško društvo" :D . Galame nije bilo, iako je bilo puno dece, jer se u vili znalo za red. Takođe muzika se gasi u 23h. Jedno veče se neko napio pa su probali da puštaju glasnu muziku iz svojih apartmana, ali je onaj lik sa recepcije odmah urgirao i tu je paradi bio kraj. 
Prodavnica u nekoj bližoj okolini vile nema, ali smo mi sve što nam je bilo potrebno kupovali po povratku sa plaže.
U dvorištu vile ima interneta i uvek nam je radio, a neki ljudi su čak iz svojih soba mogli da uhvate signal, zavisi sa koje ste strane.
Komaraca nije bilo mnogo, mene je ujeo možda jednom, dva puta, tokom celog letovanja (to vam kaže neko ko je magnet za komarce :D ), mada smo mi za svaki slučaj uveče stavljali na terase neka sredstva protiv komaraca. Jednom se samo desilo da sam u kupatilu zatekla mali bubicu koja se provukla kroz onaj otvor, ali to se dešava svuda, tako da me to nije ni najmanje iznenadilo. Mrava, guštera i ostalih životinjki nije bilo!
Lekar nam je bio potreban, nažalost, ništa strašno, ali ga je vodič odmah poslao i taj dan je došao kod nas u sobu sa svim neophodnim lekovima itd.
U dvorištu vile se uvek može sedeti, ne morati ni naručivati ništa, a takođe ima i wc-a.

Eeeh, sad, što se tiče samog mesta, nema diskoteka, klubova, ovo je jedno pravo mesto za odmor, ali ćete uvek imati gde da odete na večeru i prošetate - preporučujem restoran Kapetanios, odlična hrana i ljubazno osoblje, čak su nas svaki put častili dezertom! :D

Plaža je prelepa, voda čista, bila je mutnjikava možda nekih dva dana, jer je padala kiša, ali odmah bi se popodne razvedrilo. Posle kiše bi bilo malo talasa, ali ništa strašno, inače je voda jako mirna. Na početku ima malo kamenčića, ali kada se ode malo dublje, ima samo peska. Najbolje mesto na plaži gde smo išli svakoga dana je ubedljivo PERLA NERA, sve moje preporuke!!! Imaju najbolji internet, najbolje ležaljke, najljubaznijeg konobara na svetu - Ilijas <3 , ljudi ga obožavaju! S tim što se ovde na svaka 3, 4 sata mora uzeti po jedno piće, ali je definitivno najbolje mesto na celoj plaži. Taj ljubazni konobar nam je čak davao i neke dušeke koji su im stajali u kafiću da koristimo :D  a par puta nam nije ni naplatio ležaljke i doneo nam besplatne koktele :D  Pri kraju, desno, gde nema kafića, već je samo divlja plaža, ne bih preporučila da idete, jer ima ogromnih kamenja, stena i morskih ježeva, tako da - oprez!
Sve u svemu, ja sam se vratila jako zadovoljna i sa pozitivnim utiscima i vrlo rado bih se vratila tamo. Ako vas zanima još nešto, pitajte, a mogu da postavim i neke slike apartmana i mesta! :) 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 19 sat, JovanaN je rekao/la:

Pročitah da su se autobusi kvarili - ne bih znala, sa nama to nije bio slučaj, čak je bio u pitanju novi autobus, koji je bio dosta udoban za razliku od većine autobusa sa kojima sam putovala.
Vila Panorama jeste na uzvišenju, ali to se moglo videti bilo gde na internetu, a ni u agenciji nisu lagali i skretali su pažnju na to. Logično je ukoliko se vila zove Panorama da je na nekom većem uzvišenju jer ima pogled na celo more- nećete žaliti kada se probudite ujutru i već iz kreveta vidite more!

Pozdrav svima,posebno JovanaN.

Meni je bas drago sto si se lepo provela,mi nismo.Sto nikako ne znaci da ce drugima da bude lep provod,odmor,letovanje.

Nemam nameru,niti zelim da se sa nekim raspravljam ili nekome namecem neka misljenja,niti da nekog vredjam.Daleko od toga.Ne bih zeleo da se neko uvredi ili naljuti.

Rekao bih par reci.

Mi smo porodicno bili u toj vili Panorama.I prema nama su izuzetno bili ljubazni u agenciji.

Mi smo bili od 12 Avgusta,a Vi od 17 Avgusta.Tako da ste morali da doputujete sa njihovim crvenim autobusom.O autobusima ne bih ovom prilikom,ko zeli moze da procita na ovim stranicama,ne znam na kojoj tacno stranici,gde sam lepo napisao kakvi su im autobusi i kako smo putovali.Podneli smo i tuzbu,ceo bus.

Vila se ne nalazi na uzvisenju,nego na najvecem brdu koje postoji u Polihronu.Ne postoji ni jedna prodavnica u blizini.A ovako agencija predstavlja vilu na njihovom zvanicnom sajtu:

Vila Panorama u Polihronu, smeštena je na uzvišici sa koga se vidi ceo zaliv Toroneos, a panorama koja se pruža iz vile Panorama će vas u svakom slučaju očarati. Na oko 7-8 minuta hoda od plaže i na par minuta od prvih prodavnica ova vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka soba ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu TV, AC (čije je korišćenje doplaćuje 5 eur-a dnevno na licu mesta). Vila ima bazen a okolo se nalaze ležaljke i suncobrani. Wi-Fi je dostupan u delu oko bazena.

U odnosu na opis iz prosle godine,promenili su termin "brezuljak" u termin "uzvisica" .Evo imamo i njihov prospekt od prosle godine,i tamo pise brezuljak.

Vila se nalazi preko puta magistrale,na vrhu brdu.

Ta "uzvisica" vodi uz jedno brdo duzine nekih 100m,do krivine,od te krivine sledi uzbrdica pod uglom od nekih 40 stepeni,duzine oko 90 metara.Vila je skroz izolovana od bilo cega.

Internet je totalna katastrofa,iako imaju cak 5 wifi mreza.

Bilo je puno ljudi sa malom decom,kolicima.Od 30 ljudi koje sam pitao niko nije znao niti im je receno o lokaciji vile.Svima je receno da je to mali brezuljak..Bili su izuzetno ljuti i besni.

Dragi putnici,neka putuje ko gde zeli i u objektu koji zeli.Ali u ovu vilu da nam daju besplatno vise ne bi isli.Polihrono je jedno izuzetno malo mesto,koje ima 2 ulice.Nama je ovo bilo najlosije letovanje.Razlog je sto u Polihronu nema ama bas ni jedna zanimljivost,velike su guzve i utisak je taj da smo umesto letovanja u Grckoj bili na Adi.

Jeste bila povoljna cena,ali.....Nekome je letovanje u Polihronu bilo najlepse u zivotu,neko je razocaran,a neko odusevljen.Eto,recimo nama je najlepse letovanje bilo u Pargi.

Ove godine idemo u Neos Marmaras.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar deo smestaja u Neos Marmarasu je na brdu, zato obratite pažnju prilikom odabira smestaja kako vam se ne bi ponovilo iskustvo iz Polihrona. Ako hocete smestaj u ravnom delu onda pogledajte objekte koji se nalaze na plaži Paradiso ili na gradskoj plaži prema hotelu Porto Carras.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti na savetu.

Nemam nista protiv brda,vec nacina na koji pojedine agencije informisu putnike.

Kada smo putovali za Pargu,svi su nam rekli da je uzbrdo-nizbrdo.Mi ocekivali planinarenje,kad ono nista od toga.Prelep grad,kao iz bajke.Nije sad to tema.

Za Neos kazu da je slicna Pargi.Nasli smo smestaj,i lepo pise sledece na sajtu agencije:

Vila Agnanti

Izuzetno kvalitetan smeštaj, nalazi se u mirnom delu centra grada na malom uzvišenju ( 50m jak uspon).
Mala plaža: 100m. Gradska plaža: oko 600 m
Studio 02, 03, 04: studija su sa 2, 3 ili 4 kreveta, kupatilo, balkon, TV, čajna kuhinja, A/C- uključen u cenu.
Apartman A4: sa 2 klasična + francuski ležaj, dve prostorije, čajna kuhinja, TV, dva balkona, kupatilo, A/C- uključen u cenu.
Čišćenje i posteljina: Posteljina se menja na svakih 5 dana.
Internet: WiFi pristup besplatno

Lepo pise 50m jak uspon.Pa kome ne odgovara,taj nece u taj smesta.Ali pise da je jak uspon.Posteno napisali.

Koliko puta smo isli na letovanje pa pise udaljenost do plaze 300m,kad ono 900m.

Znaci radi se o tome da dosta agencija lazno prikazuje informacije i nikom nista.

Nije nama problem da pesacimo,nego planiras jedno i to platis,pa kad stignes tamo tada je kasno....propade letovanje zbog laznih informacija.

Vezano za Polihrono.Od magistrale vodi ulica do cuvenog doktora,dalje  vodi do plaze.Desno od doktora,ulica koja je centar mesta i to je sve...Mali trg i to je to.I setaliste uz plazu.Nisam uslikao ni 20 fotografija,jer jednostavno nema niceg sto je vredno slikanja.

Iz Parge imamo oko 650 slika.Neko ide na letovanje samo radi odmora,kupanja.neko voli i da vidi nesto zanimljivo,lepo.Treba da se odmori i dusa i telo.Mi to nismo doziveli u Polihronu I necemo se tamo vracati.

Neko ide vise puta,nekome se svidja.Eto nekome se ne svidja.Ne zelim da kukam,kad moram tako da kazem.Ali ako neko resi da ide u vilu Panoramu,bar sam napisao sta ga ceka,pa mozda mu pomogne.Ali ako se 40 ljudi osecalo prevarenim,sta reci.Mozda se neko zaduzio,podigao kredit,ili prvi put ide tamo.Zato sam i napisao sta moze ocekivati od te lokacije.Sama vila lepo izgleda,ali....

Necu, ni nemam prava da nekog savetujem da ne ide u tu vilu,nekome nije problem,ali bar sam napisao nase iskustvo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi imate googl maps lepo ukuvate i pogledate kako to sve uzivo izgleda bar smo mi tako. Cisto da imate neku percepciju. Pozdrav svima i sve preporuke za elnos turs polihrono vila janis!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas za iskustvo o vili MATAMIS. Unapred hvala:D                                                                                                                                                                                           

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko mozda letovao u vili Seapaint u Polihronu? Dobila sam dosta dobru ponudu  pa me zanima par stvari. Posto je vila izvan mesta prema Haniotiju zanima me kakav je put do plaze i kakva je plaza u tom delu? Letovala sam pre par godina u Polihronu ali sam bila u delu prema Kriopigiju, i kupali smo se uvek u blizini hotela Elsa. Po slikama bih rekla da su apartmani lepi, ali valjala bi informacija iz prve ruke ako je neko bio tamo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Rea Magda je fenomenalna! Iako pise da je skromnija, meni je dusu dalo za decu! Isli smo sa kumovima, znaci  nas 4 i njih 3. Troje male dece. Vila je ogromna, nas apartman je imao i terasu i balkon, na balkon stane ogroman sto i stolice za sve. Ako je sunce na jednoj strani, onda mozes biti na drugoj. U kuhinji isto mogu svi da sede za stolom. Sto imas i u kuhinji i na balkonu tako da ga ne moras nosati. Ovako, jeste skromnije ali nista vise ti ni ne treba.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, da li mi neko može reći nešto o vili Magda? Rezervisali smo apartman za leto, iz Oktopoda su mi potvrdili da se vila nalazi kod blagog skretanja za Hanioti (dakle nije Rea Magda već Magda). Pročitao sam razna iskustva ali ništa konkretno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitanje za Nanica1:

Da li ste bili u velikom duplexu,ako jeste da li je frizider sa delom za zamrzavanje ili mali,kakav je sporet i uopste app ,klima i slicno i ako se secate koji je broj app.Mi smo uplatili sestokrevetni duplex u Rei od 20.8.2016.pa me sve interesuje da bih znala sta ima,sta nema i sl. Molim za odgovor ako vam nije tesko. Hvala najlepse unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, veliki duplex je bio u pitanju. Frizider je bio veliki sa delom za zamrzavanje. Vukli smo meso, uopste nismo kupovali tamo, sve nam se smestilo unutra. Sporet nismo imali nego reso sa dve ringle od kojih je jedna bila bas mala. To mi je smetalo jer mislim da za 6 osoba treba da budu barem 2 pristojne ringle. Ali, snasli smo se. Tv je bio samo u kuhinji, ali mi ga nismo ni gledali, tu je bio i krevet sa fiokom tj.ta fioka je jos jedan krevet. Tu su deca spavala ali su to normalni kreveti gde mogu i odrasli. Broj se ne secam ali cu pogledati dal ima negde na slici, bio je prvi sprat.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Opet ja sa pitanjem. Po mapi sam shvatila da je Seapaint studios odmah pored Para thin alos apartmana, a cini mi se da je neko od forumasa letovao tamo . Najvise me zanima put do plaze ( vidim da je delom zemlja) , i sama plaza u tom delu. Citala sam temu , vidim da se neki zale da je losa, da ima stena jezeva.... Koliko ima od apartmana do lepe plaze? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 15/01/2016 at 6:28, milosh991 je rekao/la:

Pozdrav svima, da li mi neko može reći nešto o vili Magda? Rezervisali smo apartman za leto, iz Oktopoda su mi potvrdili da se vila nalazi kod blagog skretanja za Hanioti (dakle nije Rea Magda već Magda). Pročitao sam razna iskustva ali ništa konkretno.

I mene interesuje vila Magda...Da li neko na mapi moze da pokaze gde je tacno?

Izmenjeno (nensi21)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skoro letovao u vili Galini superior? Kakvi su utisci o smestaju? Uplatila sam matorcima letovanje kao poklon za 60. rodjendan. Nadam se da ih nisam zeznula.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904378
    Ukupno poruka