majans

POLIHRONO

5247 poruka u ovoj temi

Pre 2 sata, SAMT je rekao/la:

@Klea

mi smo dve godine 2010. i 2011. letovali u Polihronu krajem juna i početkom jula. Oba puta smo se kupali ispred Giros Planeta (ako se još tako zove). Prve godine je bilo toliko mesta na plaži da smo igrali odbojku, druge smo jedva nalazili mesto za peškire. Baš zbog te gužve nismo više letovali u Polihronu. Naš drug je bio prošle godine u julu mesecu i kaže je gužva bila ogromna, ali da lepše i toplije more nije video. U svakom slučaju želimo Vam lep provod.

Hvala na lepim zeljama.Ja idem pocerkom juna.Smestena sam u "Palm Beach" (smer ka Haniotiju,170m od plaze). Cula sam da je plaza y tom delu dobra I da nije velika guzva.

Nadam se da ce biti dobro.U okviru smestaja ima I bazen,ali sam ja pristalica Mora.Idem organizovanim prevozom.

Izmenjeno (Klea)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bili smo i mi u Polihronu pre par godina ,i znam sta da ocekujem, ali smo bili smesteni prema  Kriopigiju, a i kupali smo se u tom delu ( kod vile Elsa). Tamo je dosta manja guzva nego u centralnom delu plaze i bilo nam je super. Ali sad smo smestaj rezervisali na samom izlazu iz Polihrona prema Haniotiju ( Sea paint apartmani) i nadam se da ce i taj kraj plaze biti ok.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

..na tom skroz desnom delu,gde se plaza zavrsava..je mnogo manja guzva i samim tim mnogo cistija voda..ulaz je nezgodan ali kad se otpliva malo dalje voda je savrsena( i par stepeni hladnija)..mi smo obicno prepodne isli na lezaljke blize centru a popodne ovde..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumaši, može li neko da mi odgovori da li je bio u villu Erodios 2_i kakvi su utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima :) Da li je neko bio u vili Sterios?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovao u Polihronu 2009 i nikad više :)

Mesto kao mesto je copy/paste malih grčkih turističkih sela pored mora ali je plaža užas mala i nikakva. Tada smo ja i supruga imali samo ćerkicu, sin još nije bio planiran, i lakše nam je bilo da svaki dan idemo na Xenia plažu 15km daleko od Polihrona nego da se kupamo tu. Da nije bilo Xenie, verovatno se ne bi ni okupao. Što se noćnog života i kafića tiče, Hanioti je 4km daleko, a tamo je noćni život mnogo raznovrsniji, dosta kafića restorana itd. A opet... možda se nekome sviđa, ovo je bilo moje subjektivno zapažanje, pa nemojte da vam to utiče na vaš izbor destinacije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u Vili Panorama ili Mihalis,trebalo bi uskoro da se odlucim,pa ako neko ima neku info.bas bi mi znacila

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine smo boravili u vili Panorama, opis imate na str 272.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 9 sati, bubica80 je rekao/la:

Da li je neko letovao u Vili Panorama ili Mihalis,trebalo bi uskoro da se odlucim,pa ako neko ima neku info.bas bi mi znacila

Bili,prosle godine...Ako bas moras u Polihrono I izaberes Panoramu,ceka te sledece.Na ulazu u Polihrono,Vila se nalazi na najvecem brdu koje postoji u okruzenju,izolovana od svega sto postoji...Da bi se doslo do nje ima jedna lagana uzbrdica,nekih 100 m,pa krivina i neverovatan uspon duzine 90m,skoro pa je pod uglom od 40 stepeni.U blizini ne postoji nista.moraces do prodavnice da se sjuris niz planinu,pa predjes magistralu,pa do centra,odnosno kod cuvenog doktora,tu je pekara,dve prodavnice,ima nekih 400m,itd...Sama vila,lepo izgleda,sobe su dobre,ima i bazen.Da znas da je to napravljeno da lici na neko decije ili radnicko odmaraliste.Na neki mir i tisinu,zaboravi.Uostalom ako i odes tamo shvatices o cemu pricam...Mi u Polihroni vise nikad,sto se nas tice,u tom mestu nema ama bas niceg zanimljivog.Uslikao sam mozda jedva 40 fotografija,dok iz Parge imam oko 800 slika...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da tako sam nesto i ocekivala,i ova druga vila je udaljena od plaze ali ne toliko.Za termin koji meni treba ima samo ove dve vile,tako da daj sta das :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima. Ove godine smo se odlucili za Polihrono, letovali smo na Tasosu i Jerisosu. Smesteni smo u hotel Odysseas. Da li ima neko da je letovao tamo? I kakva je situacija sa lezaljkama? Unapred hvala :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O lezaljkama ja pisao nekoliko puta...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26918
    Ukupno tema
    902733
    Ukupno poruka