majans

POLIHRONO

5247 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u vili Mihalis Polihrono i ako jeste kakvi su utisci

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vila Mihalis(na magistrali):Solidan smestaj za tu cenu,sobe poprilicno ciste ali sami ih odrzavate takvima, trokrevetni app na losem mestu iznad glave vam je ploca bez krova,tako da u avgustu klima ne pomaze koliko god da radi.Gazda malo bezobrazan ali ako mu se suprotstavis manji je od makovog zrna.Bazen nije los,nocu se filtrira radi od 10-19h.Jedina losa strana ovog smestaja je udaljenost od plaze,naime treba ti dobrih 15minuta pesaka nizbrdo sto nije problem,ali je povratak uzasan ceo put hodas uzbrdo tako da ti jezik ispadne(ako si bio u Herceg Novom,to ti je slicno samo bez svih onih stepenica)

Izmenjeno (JasnaMisa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru .Sto se tice daljine plaze idem kolima tako da to mi nije neki problem ,planiram da obidjem vise mesta na prvom prstu . Bitan mi je dobar smestaj ,uzeo sam cetvorokrevetni dupleks na prvom spratu .Da li znas nesto o tom smestaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvi put sam bio u Polihronu. Boravili smo u periodu od 3.8 do 13.8 na blef. Čim smo stigli u grad rano ujutro počeo sam da tražim smještaj. Našao sam ga u pola sata u Tulis Apartments. Vlasnici gostoljubljivi ( Katerina i sin George). Super apartma sa funkcionalnom klimom, dve spavače sobe i kuhinjom. 

More čisto, malo gužva na plaži ali uvek mesta da se nadje. Ručali smo na plaži u restoranu Kapetanija ili nešto slično super usluga i dobra hrana. 

Uglavnom jedno od najboljih letovanja do sad. Preporučujem svima Polihrono.

Nas je bilo dve porodice ukupno osoba. 6 odraslih i jedno dete. Za apartma smo platili 70€ noč. Na porodicu 35€. Inače su cene oko 50€ noč, manji apartmani

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako se kreću cene smeštaja u Tulisu?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bobane taj app je super ako je prvi sprat levo,koliko se secam ima dve sobe i iz kuhinje se izlazi na terasu(malo je uza ali nije strasno),kupatilo je veliko i ima prozor,celog dana je hladovina tako da ti klima i ne treba(radi po principu kljuca tj.samo kada si unutra bili sta da ti je otvoreno prestaje da radi). Mi smo bili u app sa desne strane i nije bilo krova samo ploca,pa smo prokuvali i mnogo je losiji od prvog. Ako treba jos informacija-tu sam

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sledece godine se vracamo u Polihrono pa me interesuje da li neko zna gde se moze naci sestokrevetni apartman direktno kod vlasnika,po mogustvu prvi ili drugi red do plaze,ako neko ima neku informaciju neka pise.Ako nista ne nadjemo verovatno idemo u vilu PolistiloSpiti, preko Hellena travel ako nesto znate o njoj napisite.Hvala unapred svima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim bilo kakvu informaciju o vili Eleni, Polihrono. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2013.god. letovali smo u Eleni vili na plazi,preko Hellena travel-a.Blizina plaze je jedina prednost ove vile.Sve ostalo je bez veze.Mali studiji,malo kupatilo,cesto nema vode,trazili smo i dobili kljuc i dozvolu da se tusiramo u susednom studiju,jer je tamo bilo vode ali ne i u nasem ...dosla je tek treceg dana boravka...U kombinaciji sa guzvom na plazi,nikad vise u Polihrono necemo ici

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 18. 8. 2015 at 13:51, obrica je rekao/la:

sta se izdesavalo kad se ovako oseca covek koji 8 godina letuje u grckoj?molim za opsirniji odgovor posto mi je polihrono ostalo u najlepsoj uspomeni od ostalih mesta u grckoj u kojima sam letovao pa sam imao nameru da ponovo idem u polihrono ovog leta 

unapred hvala

Prvi put sam bio u Polihronu. Boravili smo u periodu od 3.8 do 13.8 na blef. Čim smo stigli u grad rano ujutro počeo sam da tražim smještaj. Našao sam ga u pola sata u Tulis Apartments. Vlasnici gostoljubljivi ( Katerina i sin George). Super apartma sa funkcionalnom klimom, dve spavače sobe i kuhinjom. 

More čisto, malo gužva na plaži ali uvek mesta da se nadje. Ručali smo na plaži u restoranu Kapetanija ili nešto slično super usluga i dobra hrana. 

Uglavnom jedno od najboljih letovanja do sad. Preporučujem svima Polihrono.

Lp Davor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo još malo slika 2015 Polihrono.

FB_IMG_1451829230796.jpg

FB_IMG_1451829146636.jpg

FB_IMG_1451829169706.jpg

FB_IMG_1451829183315.jpg

FB_IMG_1451829141831.jpg

FB_IMG_1451829189816.jpg

FB_IMG_1451829216836.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najaci giros na prvom prstu, Doctor...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Doctor ima vrhunsku hranu po pristupacnim cenama za nas.

SAO Polihrono (Srpska autonomna oblast) :-) 

Izmenjeno (Zvezda je zivot)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 12/26/2015 at 8:26, nunamina je rekao/la:

2013.god. letovali smo u Eleni vili na plazi,preko Hellena travel-a.Blizina plaze je jedina prednost ove vile.Sve ostalo je bez veze.Mali studiji,malo kupatilo,cesto nema vode,trazili smo i dobili kljuc i dozvolu da se tusiramo u susednom studiju,jer je tamo bilo vode ali ne i u nasem ...dosla je tek treceg dana boravka...U kombinaciji sa guzvom na plazi,nikad vise u Polihrono necemo ici

Hvala nunamina na info.

Ove godine mi idemo u tu vilu i nadamo se da se mnogo toga iz tvog posta promenilo. U svakom slucaju cim se vratimo, stavljamo info o ovoj vili iz nase perspektive

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitanje za Davora:da li imas kontakt telefon vlasnika vile i nama treba veliki app za 15.avgust? Hvala unapred i so jos nesto :koliko je daleko od plaze

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26888
    Ukupno tema
    902141
    Ukupno poruka