majans

POLIHRONO

5247 poruka u ovoj temi

polako polihrono ulazi u najuzi izbor za ovu godinu..molim vas neka neko kaze nesto ukratko o samom mestu.Bili smo u Hanioti,Pefkohori,Neos Marmaras,Tasos,Jerisos,Nea Vrasnu,Nei pori i voleo bih da znam otprilike sta da ocekujem..koliko vidim mesto je malo ali zanima me kakva je plaza i ulaz u more??i jel neko zna nesto o Vili Vasilis(prema Haniotiju je)?

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@vlade pisalo se o vili Vasilis, pogledaj pomoću pretraživača.

Što se tiče plaže, mislim da je u poređenju sa Haniotijem i Pefkohorijem najlepša. Pogotovo deo levo (gledajući ka moru). Tu nema nikakvog kamenja i ulazak je postupan ali ne kao u Olimpskoj regiji (gde je plićak dug, dug). More je čisto i toplo, retko duva vetar. Mesto je mirnije u odnosu na ova prethodna dva ali ima sve što je potrebno. Dobar izbor za porodice sa manjom decom :D

Dodatak. Vasilis se nalazi skroz desno pa nisam baš sigurna kakav je tamo ulazak u vodu ali mi se čini da je neko i o tome pisao na ovoj temi.

Izmenjeno (didi64)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5.2.2013. at 15:58, Vladimir21 je rekao/la:

Sto se tice bazena stvarno nemamo nikakve zamerke.. momak koji je zaposlen stvarno vodi racuna o tome! Pogledao sam u ponudama i ove godine Palm beach se moze rezervisati preko Tim travela iz Beograda a nasao sam i profil na facebook-u pa mozes prelistati slike! Profil je- Hotel Palm Beach Polichrono!

Plaza ispod hotela je sasvim o.k. i sto je bitno nema velike guzve a sto se tice sirine plaze da znas da je u Polihronu najveca plaza u odnosu na Hanioti ili Pefkohori. Ako se odlucis za ovo mesto i hotel, neces se pokajati... POZDRAV!!!

Da li u blizini vile ima prodavnice?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Ove godine konacno da posetimo i ovo mesto. Izabrali smo Polihrono u vilu Vasilis. Inace, posto idemo porodicno tj muz, ja i dvoje malene dece, jedno od tri godinice i jedno od godinu i po, predlozili su nam ovu vilu jer je blizu plaze, a opet, kako kazu, ne u toliko prometnom delu. Preprosle godine smo bili u Vrasni u Filoxeniji i nosim uzasno iskustvo, pogotovo zbog bazena, cike i vriske. Tako da me interesuje ukratko kakva je vila sto se tice upravo tih stvari, buke? Manje vise kako je opremljena. Nego to, kako je nocu zbog setalista i da li ume da se napravi buka za nocno i popodnevno spavanje? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Већа вила у мирнијем делу Полихрона према Ханиотију, од шеталишта нема буке јер у том делу и није шеталиште (али кад сиђеш тих 20 метара до обале, лево почиње шеталиште за 40 метара), више од пута и кола, али ни то није ни близу Врасне и Филоксеније (био 2 дана 20015те). Обишао сам већи део континенталне Грчке и када упоредиш Врасну и Полихроно су делови, Врасна спада у најлошије делове а Полихроно у најлепше поготово из угла за дечијег угла (спремите гвоздених евра за игрице)

Укратно није неподношљива бука, лепо је место. лепа је вила.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Zvezda je zivot  Reci mi samo, ako znas naravno, je l problem naci vilu, buduci da idemo kolima? Pozdrav i hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Није тешко наћи чак напротив, при уласку у Полихроно на семафору се скреће лево, после 50 метара се скреће десно(ту је трг где је све Доктор-гирос и све врсте хране, посластичарница, супермаркет 2х, итд) и иде том улицом око 600 метара и на рачвању се иде лево (црвена маршута)

Када мало упознате место биће вам лакше да прођете тај семафор и скренете после неких 500 метара лево и само се спустите. (зелена маршута)

j1m5kPjs.jpg

Izmenjeno (Zvezda je zivot)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili vilu Kosmas za kraj avgusta.Prelomilo je to sto sve sobe imaju pogled na dvoriste,bayen,blizina plaze i centra,

Najgore mi sto nigde nisam naisla na neke komentare :(

Ako je neko bio zamolila bih za malo detalja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izbor je pao na vilu Mary 2,ako je neko bio u njoj neka slobodno napise realno stanje.I sta vredi videti u okolini polihrona,ne racunajuci hanioti i pefkohori tj.jel ima neka lepa plaza u blizini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav :)

Imam pitanje za sve vas i savet..

Davno nismo išli u Grčku na letovanje- poslednji put u Polihronu smo bili pre desetak godina i uvek nekako u junu mesecu :)

Sada me interesuje,kakav je Polihrono početkom septembra- i da li se smemo spustiti i upustiti u tom periodu da odemo bez rezervacije apartmana..

Još me interesuje koje su cene 1/4 apartmana u tom periodu- dnevni najam- ono od- do :)

Hvala unapred na informacijama..

Sve bi mi značilo da čujem :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hello :) Pocetkom jula idemo u Polihrono u vilu Todor. Porodicno smo smesteni u dupleksu na prvom spratu. Koliko vidim niko ne pise nista o ovoj vili. Na sajtu agencije kazu da je na 50m od Doktora . Da li neko zna nesto o ovoj vili? Dolazimo autobusom a nameravamo da odemo do Haniotija neko popodne pa me zanima taxi na toj relaciji jer deca nece moci peske, bar ne sa obe strane :) Hvala...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5.3.2016. at 16:14, cecabc je rekao/la:

Uplatili vilu Kosmas za kraj avgusta.Prelomilo je to sto sve sobe imaju pogled na dvoriste,bayen,blizina plaze i centra,

Najgore mi sto nigde nisam naisla na neke komentare :(

Ako je neko bio zamolila bih za malo detalja

Pa onako, Grčki prosek, higijena je na nivou kako po pitanju soba tako i po pitanju bazena....čisti se svako veče. Nezgodno je po pitanju parkiranja pošto se Kosmas nalazi u "glavnoj" ulici, tj. Prolaz do vile je iz glavne ulice. Može se parkirati na jednoj poljani koja je sa zadnje strane vile i do koje se dolazi poprilično zaobilaznim putem. Plaža U Polihronu ti je svuda iste širine tako da je sve jedno gde si smještena. Od Kosmasa levo je manja guzva na plaži. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno za odgovor!!! Moze jos par pitanjca !?:DJel to znaci da je bucno tu,posto je u glavnoj ulici?Da li ima peskira?I jos me samo zanima ako mozda znate dal se trokrevetne sobe nalaze u prizemlju ili nA spratu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije bucno uopste, do vile se dolazi iz glavne ulice ali kroz prolaz tako da je ulaz u vilu iz glavne ulice ali se nalazi 20- tak metara dalje od ulice. Zasticeno je od buke. Peskira pre dve godine nije bilo. Ja sam bio u cetvorokrevetnom i bio je u prizemlju. Mislim da su svi dvo i trokrebetni na spratu. Gazdu mrzi ds zivi i samo se smeska i vice Ok. Ali ima posilnog koji je covek od reci i akcije i koji sve zavrsava, cisti bazen, prijatan u komunikaciji, savetuje o kupovini kartica za tel., starijima cak i ponese kofere.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26888
    Ukupno tema
    902142
    Ukupno poruka