Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pozdrav,

Nov sam na forumu pa pre svega da se neizmerno zahvalim svima na informacijama o Sarti-u, mnogo znače....

Ima li bilo ko iskustva sa smeštajem u Rena's house ???

To je smeštaj preko puta kuće Berlin.

Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima

Da li je neko cuo ili mozda boravio u Blue Sarti hotelu,nisam nasao neke komentare vezano za ovaj hotel pa bi svaka informacija iz prve ili druge ruke bila dobrodosla,isli bi u septembru,cetvoro nas,zena,baba, cerkica 2 godine i naravno ja,inace sam nov na forumu i unapred zahvaljujem svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Blue sarti hotel se nalazi u delu sarti beach na 50 - tak metara od plaže.  Nisam bio unutra a spolja izgleda ok. Na krovu hotela se nalazi bazen sa ležaljkama.  plaža u blizini blue sarti hotela je peščana sa baš dugim plićakakom što će vam sigurno odgovarati zbog deteta. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na brzom odgovoru,sad gledam preko grcka info sajta ima tu jos nekoliko zanimljivih ponuda,jedino sto nikad nisam rezervisao preko neta direktno sa vlasnicima hotela,ne znam koliko je sigurno ici na tu varijantu ili da li je sigurnije ici na tu varijantu umesto preko agencije,da li imas slicna iskustva?

Izmenjeno (elzner)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da ne bi smo isli u off, posto je tema sarti, preporuka je da se, bez obzira da li se radi o agenciji ili bukingu preko neta, pre zakljucenja aranzmana prvo raspitas o konkretnom smestaju, vlasniku ili agenciji na forumu, kao i da preko pretrazivaca prelistas ranija iskustva clanova foruma za smestaj koji te interesuje, pa da tek nakon toga doneses odluku.

Pozz :hello:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Sartiju smo letovali pre dve godine i to baš u hotelu Vabinis,preko Astre.I mogu Vam reći da je to bilo jedno veoma pozitivno iskustvo.

​Sofija i Bato!!!

Puno hvala na opseznom komentaru, mnogo mi je pomoglo. Ja sam, takodje,dobar pesak tako da mi udaljenost do plaze nece biti problem,bar se nadam. "Vabinis" me je odusevio svojim izgledom pa sam se zato i opredelila za njega.           Pozdrav..........!!!

Izmenjeno (Tripco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo Vamvidis apartman za početak septembra, pa me zanima da li ima neka precica do plaže? Gledajuci google map, kada bi se moglo preci nekako preko nekog gradilišta koje je odmah prekoputa "hotela",plaža bi bila poprilicno blizu. Zna li neko da li je to moguće? Idemo sa decom, pa bi nam što manje pešačenja dobro došlo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvi su vam utisci sa ns travelom?Vila Stela Sarti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sartijevci, probudite se...leto samo što nije.... zna li ko bilo šta o Rena's house ???

Najpovoljniji su sa cenama, ali nema nikakvih utisaka ... Hvala unapted 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neke solidne vile za dvoje u julu ii avgustu da nije Aristea i da kosta oko 40e dan?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ti palo na pamet da pogledas na drugim sajtovima i da kontaktiras vlasnike ili da pogledas Astrinu ponudu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste ali za neki da kazemo solidan smestaj jedina je ona dala cenu 45 noc.Ostali su bili 55e i plus.Pa me tako interesuje da li neko ima da ponudi nesto slicno jer mi njen period kad ima slobodne studije ne odgovara.A Astrinu ponudu nisam gledao jer sam vise za dogovor sa vlasnicima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jul u Sartiju je generalno jako skup tako da je za 40e tesko naci. Moja preporuka je u svakom slucaju da nadjes brojeve telefona i zoves. Batali mejl i ostalo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tamo gde mi idemo je stvarno jeftino za nas cetvoro 2 odrasla i 2 deteta 25evra dnevno za 07.07.-17.07. ali na plazi platania 50m od plaze samo je centar sartija (stari sarti) udaljen 3 km pa ako im to odgovara dacu link za smestaj

​Cao,da li mozemo dobiti link.Hvala.Danijela

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka