Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Marija puno ti hvala! Mi bismo isli pocetkom septembra.. Ireni sam vec slala mejl i imali su slobodan app samo u prizemlju jedan.. takodje neka Talizeti kuca, ok su ali imaju app sa galerijom toga se malo plasim zbog onih stepenica.. evo sad sam pisala Galini vili i Asteras hotel, takodje sam nasla i neku vilu Katerina, bas prvi red kuca do plaze.. niko mi jos nije odgovorio :).. nadam se da cemo naci nesto odgovarajuce! Ako se setis jos neke, napisi, pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima, S obzirom da jos nismo bili u Grckoj, nakon mnogo trazenja odlucili smo da idemo u Sarti, vila Sartios. Ima li neko da je bio ovde u skorije vreme? Kakvi su vam utisci? Hvala :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marija, ili neko ko je vec bio u Sartiju, sta mislite izmedju Hotel Asteras, Corali i House Katerina? Cene su 70 i 75e za app sa dve sobe.. i nista nije preko agencija..? hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marija puno ti hvala! Mi bismo isli pocetkom septembra.. Ireni sam vec slala mejl i imali su slobodan app samo u prizemlju jedan.. takodje neka Talizeti kuca, ok su ali imaju app sa galerijom toga se malo plasim zbog onih stepenica.. evo sad sam pisala Galini vili i Asteras hotel, takodje sam nasla i neku vilu Katerina, bas prvi red kuca do plaze.. niko mi jos nije odgovorio :).. nadam se da cemo naci nesto odgovarajuce! Ako se setis jos neke, napisi, pozdrav!

Ja se izvinjavam sto ovako upadam, procitala sam za vilu Katerina da ste pitali. Mi smo bili pre dve godine u toj vili, nama je bilo super, samo sto vila ima studije i jedan app u ponudi koji je u prizemlju i terasa od app je uz sami trotoar.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

po meni je corali najbolji...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj prvi izbor je bio Sarti onda poceh citati forume i saznadoh za vjetar i talase.Pa odustah opet trazi tamo ovamo citavu mapu grcke znam napamet.Al opet nekako me privlaci Sarti.Molim vas pomagajte prvi put u Grcku idemo s klinkom od 8.5 god.Ja sam bila nekada davnooooo 84' god.Ne bi voljela da mi se cerka ne moze kupati zbog talasa molim vas oni koji su vec bili neke info skorijeg datuma.Preporuka agencije,kakvi su autobusi koliko traje voznja BG-Sarti i neki smjestajcic blizu plaze da je nako konfor ok moze i neka malo bolji apartman s bazencicem ili hotelcic s cajnom kuhinjom.Hvala puno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aura, i ja sam se plasila vetra i talasa, idemo sa dvoje dece od 2 i 4 godine.. ali kako svi rekose, ako pocnu talasi, odes na neku od okolnih plaza, posto mi idemo kolima utoliko nam je lakse, vi ako cete busom nije vam svejedno! A sto se smestaja tice, i ja ga jos uvek trazim :)

Marija i ostali koji ste vec bili u Sartiju, u vili Corali traze 75 e za app u prizemlju.. Asteras 70e kao i Katerina house (koja je u prizemlju kao sto rece Oliska, u ravni sa trotoarom pa smo odmah odustali).. Jesu li to realne i ok cene za pocetak septembra? Kuca Kostas nudi app za 50e, ali u nekom niskom prizemlju sto mi se bas ne dopada.. Bas nesto nemam srece sa nalazenjem smestaja pa to ti je :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!!

Kazite mi da li ima neki veci super marketu Sartiju?

Takodje, kako se dobijaju lezaljke ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vjekoslava, ma iskreno meni cijena ne igra neku ulogu....al vjetar i talasi igraju zato i trazim neki smjestajcic s bazenom ali i da ima cajna kuhinjica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima Carefour u centru. Na Sitoniji se lezaljke se uglavnom placaju 2€/kom, moguce je da je tako i u Sartiju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma iskreno meni cijena ne igra neku ulogu....al vjetar i talasi igraju zato i trazim neki smjestajcic s bazenom ali i da ima cajna kuhinjica.

Pogledaj onda Sarti Inn, on ima bazen i nisu losi komentari o njemu koliko sam citala..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

to ej preskupo za smestaj u septembru...pitaj u ta vrahakiji ako ima slobodno, DImitra ima dva app i povoljniji su u septembru pogotovu...ja sam mislila da ti pitas za sezonu covece...bazen i ok cena je u Sarti inn hotelu...Asteras ima divan app veliki bas i komotan i imas mini rernu u app...lezaljke se uz pice ne naplacuju u Sartiju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko cuo za Elenas Apartmane? Nalaze se u novom delu, kod nekog hotela George? evo linka.. slucajno sam dosla do njih..

http://www.elenas-apartments.com/en/hotel.php

to ej preskupo za smestaj u septembru...pitaj u ta vrahakiji ako ima slobodno, DImitra ima dva app i povoljniji su u septembru pogotovu...ja sam mislila da ti pitas za sezonu covece...bazen i ok cena je u Sarti inn hotelu...Asteras ima divan app veliki bas i komotan i imas mini rernu u app...lezaljke se uz pice ne naplacuju u Sartiju

Poslacu joj meil, mada cini mi se da sam jos ranije gledala tu kucu da mi se cinila daleko?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko ti trazi elenas za septembar_

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko ti trazi elenas za septembar_

60e za prvi sprat, i 70e za drugi, neki delux app..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka