Guest Prijatelj

SARTI

8264 poruke u ovoj temi

Postavljeno (izmenjeno)

Evo preporuka za tavernu.Blizu je agencije Astra. Prepoznacete je. Plave stolice, plavo beli karirani stolnjaci. Giros pita 4 eura, za svaku preporuku. 

Ima I siru ponudu I plodove mora na tanjir. 

Giros nam je posluzila Grkinja, kustrave kosice I lepih okica, uz najsladji osmeh.

Mislim da ima celih 5 godina. 

IMG_20250614_111134.jpg

Da li mislite na ovu Tavernu.

Bili smo jednom i bila je OK hrana, ali je taverna bila puna unutra pa smo bili napolju i prokuvali od vrucine.

Izmenjeno (wvladimir)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da. To je ta. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Majica u Sartiju 5 evrica. Recnik, prevod, kao rodjena za mene koja govori pa ruski. Od osnovne do fakulteta samo ruski. Od sad umesto dame sa haljinama koja mlati rukama da objasni, nosim samo ovu majicu. I damski pokazem ono sto hocu da kazem. 

Ima raznih motiva. Ja sam kupila sa natpisom Atina I slika atinskog maratona. Pa svi su mi atleticari osim mene.

A samo ja imam svoje maratone u Grckoj. Ostali su na lezaljkama. 

IMG-cb22ae0d2e135420a4d12b3250a8c2f6-V.jpg

Nazalost ima nekoliko greske

Nije Giassou, efcharisto, ochi, eene, polle, seemera nego Gia sou, efharisto, ohi, eine, poli, simera

Majica u Sartiju 5 evrica. Recnik, prevod, kao rodjena za mene koja govori pa ruski. Od osnovne do fakulteta samo ruski. Od sad umesto dame sa haljinama koja mlati rukama da objasni, nosim samo ovu majicu. I damski pokazem ono sto hocu da kazem. 

Ima raznih motiva. Ja sam kupila sa natpisom Atina I slika atinskog maratona. Pa svi su mi atleticari osim mene.

A samo ja imam svoje maratone u Grckoj. Ostali su na lezaljkama. 

IMG-cb22ae0d2e135420a4d12b3250a8c2f6-V.jpg

Nazalost ima nekoliko greske

Nije Giassou, efcharisto, ochi, eene, polle, seemera nego Gia sou, efharisto, ohi, eine, poli, simera

Imali ste sreće. Ne treba se igrati sa talasima u Sartiju. Kad spasilac zove da svi izađu iz vode, treba ga poslušati istog trenutka. Ja sam bila otplivala daleko od obale i nije bilo vremena da stignem do plitkog dela kad je naišao taj veliki talas. Ne vidiš ga dok ne dođe blizu. Samo se podigla planina iznad mene i poklopila me jednom, pa još dva puta, i ostala sam bez vazduha, a dobar sam plivač i volela sam talase nekad, Sad ih se plašim jer sam se umalo udavila, spasilac me izvukao. Posle sam gledala kako je drugi takav talas izbio majci bebu iz ruku kao lutku. Srećom, ništa joj nije bilo. To se sve dešavalo u delu gde su stene i malo strmiji ulaz u vodu. Pretpostavljam da desno, u plićaku nije tako opasno. Pisala sam već o tome, da se ne ponavljam.

Inače, Sarti je prelep i rado bih se tamo vratila. Drago mi je da ti se dopao i da si se lepo provela. Uživala sam čitajući :volim:

Svake godine se neko davi  a retko se objavuje po vestima

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27051
    Ukupno tema
    906434
    Ukupno poruka