Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Gde je najblizi Lidl od Sartija?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili oko 9:15h na granici I to je bila jedina granica koja nas je zadrzala. Vetar duva ali nista strasno. Nema ni nekih velikih talasa. Jeste nezgodno jer se lako izgori za one kojima he prerano za kremu 

Sto we Lidla tice mi ga videsmo u Nikitiju I sasvim smo odustali of nabavke u njemu. Licno mislim da he 40km u jednom pravcu predaleko za soping u malo boljem marketu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ko je bio u kući Stavrula zna da li se menjanju peškiri i koliko ih često menjaju? Putujem sa detetom pa me zbog njega najviše interesuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce stigli u Sarti.Na putu do Sartija iskoristili smo priliku da obavimo malu kupovinu u Lidlu u Nikitiju.Prodavnica je uobicajeno puna robe i kupaca i moguce je  placanje karticama.Na benzinskim pumpama celim putem nema nikavih guzvi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam prosle godine u Sartiju. Preporucujem granicni prelaz Dojran. Bukvalno za 3min prosli, nema zive duse...

U Nikitiju smo pokupovli kad smo dolazili dosta hrane, i povoljnije je dosta nego po supermarketima a ima i svasta nesto zanimljivo da se uzme. Posle smo u toku boravka jos jednom dosli tamo u soping.

Ja sam bio u periodu od 19 jula pa narednih 10 dana. Bilo je prepuno. Jedna srpska porodica je dosla bez rezervacije i ceo dan nije nasla nista. Onda su bili kod nas 4 dana(koliko je imalo slobodnog) pa su valjda nasli nesto u medjuvremenu za ta 4 dana...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel imate nekih informacija za kuca Gloras - Sarti?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da kaze nesto vise o vili Stavrula Garden? Konkretno studio za dve osobe. Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel primaju kartice u Lidlu? Zna li neko?

Oficijalno soopstenie od Lidl :)

With the false news reproduced in Greek media and social media would like to inform you that directly normally the possibility of payment in all our stores by credit and debit card.
At 30/6 this morning was presented by the National Bank A Technical problem with the network of credit card terminals that was not only the lidl hellas, which was applicable and payment with cards is conducted without any trouble. The notice is posted and within all of our shops.

Lidl hellas has over 220 shops and employs more than 4.000 employees. Our clear aim is to remain in Greece and continue that way to contribute to the economic development of the country.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigao danas u Sarti ... 

Pucajte kome sta treba od info ...

Potrudicu se da budem od koristi ...

P.S. Samo da kazem da sam isao preko Dojrana gde smo prespavali. Od Preseva preko Dojrana do Sartija 400 km ako nekome znaci ova info. Put je odlican preko Dojrana. Zadrzavanje na granici max 3-5 minuta. Za Evzoni i Gevgeliju ne znam.

Pozdarav, uplatili smo smesta u Kuća Chrissula,kazu blizu je plaze.....a sta je i kakva nemamo pojma.....interesuje nas kakve su plaze ,dali su prilagodjene deci ,imali plicaka za njih i koliki su,dali je tacno da duva vetar i da skoro uvek ima talasa,koliko su udaljene ostale plaze ako recimo na jednoj ima talasa kazu na drugoj nemora da bude talasa...imali sadrzaja za decu imamo cerkicu od 5god,to nas zanima i dali je bucno i guzva ? imali prirodnog hlada,cene? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Chrissula jeste blizu blaze ali je u starom delu i tu bas nije plaza za decu. Brzo je dubina. Bolji deo plaze je skroz drugi kraj u novom delu. Talasa uglavnom ima i zato je bolji desni deo plaze jer je duzi plicak i podnosljiviji su talasi, nema prirodnog hlada. Prelistajte temu puno je pisano o svemu ovome.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao..uplatili smo Sarti,novi deo,hotel Stefani od 23.7.

Zanima me ako neko nesto zna o hotelu i koliko je udaljen novi od starog dela Sartija?

Hvala vam unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sajovi medenjaci- Kakva je kuća Talizeti u novom delu Sartija, obližnje prodavnice,igralište, plaža?

Pozdrav.

Talizeti je po mom meni jedna od najboljih  vila i na dobrom mestu. U blizini ima supermarket i jedna od naboljih pekara  u Sartiju. Sto se tice plaze ako ste sa malom decom tu ce vam biti extra jer nije velika dubina i dosta je dugacak ukazak u vodu.Imate lezaljke u blizini a mozete i na peskire i svoje suncobrane, jer ovde ima puno slobodnog mesta na plazi.Igraliste je jedino u centru kod velikog parkinga i ima ok sadrzaj..

Ako cete kupovati nesto svratite u Lidl u Nikiti. Ovde u supermarketima su malo jace cene u odnosu na Lidl.

Ako te jos nesto interesuje pitaj.

Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko boravlo u vili BABIS?Neki komentar o njoj?Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svracala sam kod prijatelja i moj utisak je da je prilicni prljavo, na to su se i oni zalili ( zavese, kreveti,) sad se mozda nesto promenilo. Bilo je ovde jos komentara pa pregledajte ranije postove

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdarav, uplatili smo smesta u Kuća Chrissula,kazu blizu je plaze.....a sta je i kakva nemamo pojma.....interesuje nas kakve su plaze ,dali su prilagodjene deci ,imali plicaka za njih i koliki su,dali je tacno da duva vetar i da skoro uvek ima talasa,koliko su udaljene ostale plaze ako recimo na jednoj ima talasa kazu na drugoj nemora da bude talasa...imali sadrzaja za decu imamo cerkicu od 5god,to nas zanima i dali je bucno i guzva ? imali prirodnog hlada,cene? 

Bili smo u  kući Chrissula 2013. god. preko Astre (izgleda da u Sartiju ima dve kuće  Chrissula). Kuća je na lepom mestu. Vrlo blizu trga u centru mesta  i na dvadesetak metara od plaže. Za parkiranje u blizini kuće uglavnom nema mesta. U starom delu Sartija obala tj. plaža je prilično strma i dubina počinje posle 5 - 6 metara. Sama plaža je dovoljno široka pa nema gužve.

Studio je lep, čist sa udobnim krevetima. U kupatilu uvek ima tople vode, za razliku od kuhinje gde ima samo hladne vode. Terasa lepa i prostrana. Iako je kuća blizu centra, galame i gužve nema, jer u tom delu nije šetalište. 

IMG_2743.JPG

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka