Guest Prijatelj

SARTI

8264 poruke u ovoj temi

joj sto je skupo...ipak je to van sezone...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko moze nešto više da kaže o vili Akis Mihalis? Kvalitet smestaja, čistoća, blizina plaže...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo ovo.

www.putovanja.info/forum/topic/26049-vila-mihalis-novi-sartipage__pid__611480#entry611480

Moji roditelji su bili oduševljeni.

Izmenjeno (WOB)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vila kostas u novom delu,odlican izbor....vidimo se u julu ;)

sto se tice klope cene su kao i u ostalim delovima Grcke....imas Obelix u centru meni za dvoje i dva pica je 11e i to vi mozete bas lepo da se najedete..imate tri porcije spageta u relaxu za 12e ili tri pizze za 14e ....porcije su od 6-7e a restorana da birate...u zutoj prodavnici velikoj uvece rezervisete gotovu hranu (mi obicno pile) i sutra ides i uzmes samo za rucak...uzivacete

Gospodjo Marija,a koliko kosta to pile!!!!!!!!!!!!
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa pile bude oko 5-6e zavisi od gramaze ;) ...ima i punjenih paprika, musaka, makarona sa sirom, lazanja...pa po izboru ko sta voli

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitanje za Mariju1234,ili neku drugu osobu koja je bila u Sartiju. S obzirom da do sada nisam bila na Sitoniji odlucila sam se za Sarti,zbog dobrih komentara. Opredelila sam se za "Vabinis" jer je nov, ima bazen,dvoriste je proglaseno za najlepse u Sartiju, a ja mislim da je i objekat najlepsi u Sartiju,sto se tice spoljasnjeg izgleda. Znam da se nalazi iznad magistrale,ali mi to ne predstavlja problem. Molim Vas da mi napisete nesto opsirnije o "Vabinisu" ako ste ga videli ili bili u njemu,bas mi je neophodno.Sobe su u prizemlju jer su studiji u prizemlju,a ap na spratu. Jos jedno pitanje - da li se voda pije u Sartiju, na Halkidikiju je hemijski ispravna za pice, a kupuje se iz hira !? Hvala unapred !!!!!!!!!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja nisam obilazila tu kucu pa i neznam nista da ti kazem o njoj....mi vodu ne pijemo ali kuvamo sa njom...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O toj vili ne znam nista,a sto se tice vode mi smo je kupovali u Sartiju. A i vidjala sam da je i sami mestani kupuju. Bar ovi ljudi kod kojih smo mi bili i svi u njihovom komsiluku

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa voda kad se prokuva mozes i da pijes...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tacno je...ali mi smo ipak za pice kupovali vodu a za spremanje koristili vodu sa cesme

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tako i mi ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram da pitam, nisam uspela da nadjem, kakva je situacija sa parkiranjem. Mi smo rezervisali vilu Theodoru, koja je na plaza, ali me zanima da li se parkiramo gde ima mesta na ulicici ili postoji neka varijanta parkinga.

Takodje me zanima da li postoji autobus za Neos Marmaras I Nikiti iz Sartija kao dnevna linija.

Izvinjavam se ako je negde pisano, ali veci deo citam sa telefona, pa mi je nepregledno I moguce je da sam preskocila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja nisam obilazila tu kucu pa i neznam nista da ti kazem o njoj....mi vodu ne pijemo ali kuvamo sa njom...

Hvala! Ako nesto saznas o "Vabinisu" napisi. Koliko je po tvojoj proceni udaljena magistrala od mora?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kako u kom delu...tu je oko 350m koliko mi se cini...nije daleko od mora...ma sarti je mali nije on tako veliki da je problem...ali plaza u tom delu je divna

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Takodje me zanima da li postoji autobus za Neos Marmaras I Nikiti iz Sartija kao dnevna linija.

Imas dnevnu liniju Sarti -Neos. Prosle godine je iz Neosa isao oko 10 a vracao se tamo oko 18-19. Komsije apartman pored naseg su isli na jedan dnevni izlet, ali ovo je iz Neosa, ne znam kad ide iz Sartija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27050
    Ukupno tema
    906404
    Ukupno poruka