SajaPablo

Premier Romance- Sahl Hasheesh

210 poruka u ovoj temi

mi idemo od 11 juna pa ce biti izvestaj

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zasto, zar Sunrise lanac hotela ne valja?

Zasto, zar Sunrise lanac hotela ne valja?

Drugarica mi je u ovom hotelu trenutno i kaze mi da mu je promenjen vlasnik, tj.kupila ga je poznata Sunrise grupa (www.sunrise-resorts.com) i sad se zove Sunrise Romance Resort, tako da vise nema veze sa Premier le Reve hotelom, tj.njegovim vlasnicima.

Novi vlasnik je inicirao to prosirenje, dogradnju hotela i novog, veceg bazena. Kaze da su radovi trenutno u punom jeku i da je buka cak do prednje strane hotela i promenade.  Inace, novina im je sto pustaju glasnu muziku sa razglasa popodne i uvece do 23h. Pitali su zaposlene do kada ce biti zavrseni radovi, osoblje kaze do 1.avgusta, ali njih dvoje kazu da objektivno sve deluje kao da zahteva vise vremena. 

Eto, ko planira ovaj hotel, cisto da zna da je od avgusta novi Sanrajzov "grand select" koncept i da ce, bar kako kazu, tada biti zavrseni radovi.

Egipat jeste Hurgada i okolina, jer ja idem na odmor da bih se odmarao na plaži i kupao u moru. Moji afiniteti nisu bazeni i ždranje, jer za to mogu da odem u Tursku ili Tunis, za manje para. 

Posete Luksoru, Kairu ili obilazak lažnog beduinskog sela je za druge prilike.

Kao što sam rekao, govorim sve iz ličnog iskustva, a jedino gde sam preneo mišljenje čoveka, mog prijatelja, koji ima veliko turističko iskustvo u Egiptu je da plaža u Palm Rojalu odlična. A njemu verujem. 

Vidimo se tamo...ja stizem 19.06. nadam sw da nece biti previse bucno zbog gradilista i da ce hotel ispuniti nasa ocekivanja,,,

Izmenjeno (Snezana Davidovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

super ! vidimo se !

mi smo tamo do 26-tog

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@pizza_slice zar niste rekli da ste uplatili Al Dau beach?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zamenio ! aldau nema ribice :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dokle su napredovali radovi u izgradnji onog objekta iza?

Ne bih da menjam hotel, ali ako se hilti čuje po ceo dan zajedno sa oblacima prašine kao prošle godine, da batalim odlazak tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugarica I suprug  se vratili prosli vikend, zao mi je, jer su blago razocarani, a mi smo ih podstakli da odu tamo. Sad mi je bas krivo. Sta moze da koristi onima koji tek idu:

Radovi su u punom jeku, od 6h ujutru, sa pauzom nege oko podne, pa sve do uvece. Buka je neprestana, cak I do plaze, gde (da li da nadjacaju buku ili usled novog koncepta, ne znaju) tresti glasna muzika. Na plazi pocinje postavljanje novih suncobrana, za dodatne sobe u novom delu, tako da ce I tamo biti radova, a bice i znacajno veca guzva, jer u dogradjenom delu treba da bude izmedju 130 I 140 novih soba. Hotel ostaje samo za odrasle.

Dva puta menjali sobu, prva gledala direkt na novi bazen, gde su radovi, druga bila iznad zvucnika I novopostavljene bine. Baksis pozamasan tek resio stvar.

Osoblje preljubazno, sem na recepciji, plaza im se, naravno, svidela, ali od buke prepodne bezali na Piramisinu plazu. Zvanicno, svi radovi treba da budu gotovi do 1.avgusta. Ugradnja novih suncobrana do 15.juna.

Izmenjeno (shania)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

WO stavio u ponudu Sunrise Romance, cene na nivou prošlogodišnjih.

Eto nas prve sedmice avgusta tamo :klap:

PS: Treba promeniti naslov topika ! 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde i da ne stave kad upropastise ljudima feeling koji su sad bili sa bukom i gradilistem ..valjda ce zavrsiti radove.Ja vam mogu reci situaciju kad se vratim sa mora..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo zbog buke za koju smo culi od jos jednog para koji se vratio prosle nedelje odustali i zamenili za palm rojal ( la rive i alldau nisu imali mesta vise )

ovo nam je druga zamena . sreca te krecemo sa 15 dana pa vise nemoze da se menja

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako želite miran odmor, bez ribica i snoorkinga, ovo je pravi hotel, mislim na PR....

Ipak poranite, bar neki put, oko 7-8 , i ceo sprud je vas, nigde nikoga, a more oko njega se preliva u bojama kariba.. .A vi uzivate... Dobra odluka u svakom slučaju, a kad zavrse radove...u PR...videcemo...:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

romans ostaje sigurno za drugi put a sto se tice palma videh na nekom snimku od ove godine da ima ribica oko marine ali nema korala tako da cu ici na vise izleta sa ronjenjem

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šta da kazem za Egipat bez ribica i ronjenja...:neznam: Ipak ce te uzivati...Crveno more je to....Dusa me boli sto ove godine idem u Tunis...Ali već mastam o FA ,ponovo, za ronjenje, eh te ribice,,,cuda prave....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 24.juna uplacen PR...valjda nisu svi odustali???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka