SajaPablo

Premier Romance- Sahl Hasheesh

210 poruka u ovoj temi

Ok, ja nisam gledala ovogodišnje  cene, sada od vas  vidim da egipcani se drže... morate sami da presecete tih 300 evra razlike... Sta vam je prioritet.... Kako kažete soba ne,.. hrana, usluga? Ukapirala sam da je ronjenje prioritet, onda od OP desno ka BP  ostalim hotelima... bice lepo. Inace, ako vam je ronjenje prioritet, pristojan smeštaj, sa malo starim namestajem, ako imate sreće i novim sobama, ja bih uvek izabrala FA, ako ga tada nase agencije imaju. Bila proslo leto, i ovog mu se vracam... Ljubav na prvi pogled, i odnos cena i kvaliteta, a o podvodnom svetu, tj. koralima na 2 metra od vas da ne govorim ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovo zaboravih, i oblasti su različite... OP i PR Sahal Haschish, lep zaliv i dalje u izgradnji sa mnogo objekata, nekim lepim delovima kao na primer Arrival fotogeničnim delom između OP i PR, lepim ali ne sasvim završenim sadržajima, može da se seta baš puno, ali hotel pa mrak iliti nista, pa opet nešto, obidje se onim njihovim električnim auticima, peške... Ima da se gilja ka BP, ali na levo, ka Arrival delu i ostalim polunezavrsenim objektima i "marini", dovoljno da se noge malo protegnu ? Sve je i 2016 bilo u fazi završetka, ali to izgleda traje, duša boli kako je super zamišljeno a ne završeno ?

A oblast gde je FA, hotel do hotela, donekle, do obližnjih desno i na rtu levo skupine hotela može preko dana da se prošeta i obidje, ima i kao neki bazar... Ali sve u svemu, ipak za večernje šetnje slabo... Ali ništa vam mnogo neće ni faliti ako ste na odmoru tamo zbog ronjenja i mora ☺

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo zaboravih, i oblasti su različite... OP i PR Sahal Haschish, lep zaliv i dalje u izgradnji sa mnogo objekata, nekim lepim delovima kao na primer Arrival fotogeničnim delom između OP i PR, lepim ali ne sasvim završenim sadržajima, može da se seta baš puno, ali hotel pa mrak iliti nista, pa opet nešto, obidje se onim njihovim električnim auticima, peške... Ima da se gilja ka BP, ali na levo, ka Arrival delu i ostalim polunezavrsenim objektima i "marini", dovoljno da se noge malo protegnu ? Sve je i 2016 bilo u fazi završetka, ali to izgleda traje, duša boli kako je super zamišljeno a ne završeno ?

A oblast gde je FA, hotel do hotela, donekle, do obližnjih desno i na rtu levo skupine hotela može preko dana da se prošeta i obidje, ima i kao neki bazar... Ali sve u svemu, ipak za večernje šetnje slabo... Ali ništa vam mnogo neće ni faliti ako ste na odmoru tamo zbog ronjenja i mora ☺

mozda cu malo ispasti glup ali posto sam relativno nov na forumu hurgada koji je hotel FA ?

a daaa

razlika u ceni za nas dvoje je skoro 600e

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

shvatio sta je FA

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jos uvek ga nema u ponudi ni jedne od nasih agencija a mislim da bi mi se svideo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evo gledam novi cenovnik za leto i razlika izmedju PR i OP za dvoje je 500e u jnu mesecu

za 13 nocenja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepa razlika...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pizza_slice, čije cenovnike gledate? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pizza_slice, čije cenovnike gledate? 

1a

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, sada ću da proučim ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po meni je 1A agencija koja prodaje  aranzmane po visim cenama od mnogih agencija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam samo komentarisao razliku u ceni izmedju 2 hotela koja su jedan do drugog na istoj plazi a sto se tice cena sacekacemo i ostale 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@pizza_slice ja nzm da li je vama bitno da ste u Sahl Hasheeshu ili vam je bitna plaza itd. Trenutna razlika u ceni izmedju PR i OP je oko 150e kad se gleda 11/9,to je i realna cena tj. razlika za ta dva hotela. A ako ne jurite iskljucivo Sahl Hashesh, Seraton El gouna odlican,kao i Palm Royale Soma Bay koji ima 1km prelepe plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bitan mi je jun mesec  i plaza koja ima dosta korala i podvodnog sveta za mene ali i blagi ulaz bez korala za suprugu (znaci bez onih dokova) kao i da nisu nabijeni suncobrani na plazi i da nema aqua park jer nama nije interesantan a bazeni su dobrodosli !!! svaki je predlog dobrodosao !!!

soba nije prioritet hrana da je raznovrsna  i ukusna all koncept nije presudan jer inace ne jedemo i ne pijemo mnogo a ne bezimo ni od a la card restorana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pizza_slice, naravno će se sačekati i ostale agencije, uskoro je i Sajam turizma i do tada će valjda sve agencije postaviti cenovnike. I sada, na osnovu vaših prioriteta bih preporučila FA, pročitajte njegovu temu i pogledajte foto turu Unbeliever člana, mislim da je odnos cena i pruženog, o koralima da i ne govorim, i više nego odličan, samo da W. agencija ne pretera sa cenom :vruce:Znači, kao što i pre napisah, bila veoma zadovoljna OP, kada bih ponovo išla u tu oblast izabrala bih sada PR, a prošle godine bila u FA i ako sve bude kako treba i ove godine mu se rado vraćam :rolleyes:

Izmenjeno (maštalica)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka