SajaPablo

Premier Romance- Sahl Hasheesh

210 poruka u ovoj temi

nisam siguran da su svi odustali ali svakako ne rade sa punim kapacitetom a ja bez obzira na lepotu korala i ribica nisam smeo da rizikujem svakodnevno postavljanje pitanja : zar smo od svih hotela u hurgadi mi morali bas na gradiliste? i tako vise puta dnevno u pomalo promenjenoj formi

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ma, naravno.  Bice super u Palmu I neće vam faliti korali, proverila odavno I ništa mi nije falilo te godine, bas naprotiv.  Odete dva, tri puta negde na ronjenje ili snorkeling I bice vam ok.

Plaža mu je ogroman adut, sama za sebe je istinski impresivna, sve eventualne nedostatke ona "pegla", videcete I sami. Lepsa je od Romance plaze,  za utehu :) .

A hotel je dobar, bio je na nivou Steigenbergera (nadam se da ga novi vlasnici nisu "pokvarili"), samo nekako zanimljiviji. 

Izmenjeno (shania)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo odustali bas svi...mada razmisljamo....Wayout je uputio hotelu zvanican mail sa pitanjem sta se desava i cekaju odgovor zbog prituzbi gostiju...Tako da sam i ja reagovala...pa ako mi se ne svjdja menjacu hotel na licu mesta...mozda za Old palace...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde i da ne stave kad upropastise ljudima feeling koji su sad bili sa bukom i gradilistem ..valjda ce zavrsiti radove.Ja vam mogu reci situaciju kad se vratim sa mora..

Biću vam neizmerno zahvalan.

Poslaću mejl hotelu sa pitanjem do kada se planiraju radovi i ako se desi da odgovor bude da će i u avgustu hilti bušilica i dalje da se čuje, menjamo destinaciju. 

Old Palas ili Pyramisa nisu loša rešenja, ali mislim da je daleko ispod nivoa koje je PR imao, pre svega mislim na plažu i plažni mobilijar.

Sunrise holidays je takođe adult only, pa je moguće neko alternativno rešenje taj hotel, mada mi plaža ne deluje ohrabrujuće. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno,van pameti je da neko sebi kvari ugodjaj za svoje novce zbog buke i renoviranja,pogledajte vi ipak neki drugi,cisto da imate soluciju u slucaju da oni ne zavrse,a navodno do 1.avgusta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo odustali bas svi...mada razmisljamo....Wayout je uputio hotelu zvanican mail sa pitanjem sta se desava i cekaju odgovor zbog prituzbi gostiju...Tako da sam i ja reagovala...pa ako mi se ne svjdja menjacu hotel na licu mesta...mozda za Old palace...

Nova sam na forumu,prvi put idemo u Egipat i to u PR.Mislim da ne mozemo mijenjati....Ako ne bude jos nasih ljudi bice mi zao?Inace,svi ste mi mnogo pomogli sa informacijama ....do neba hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@pizza_slice, nisam video vašu poruku, a vidim da ste  u medjuvremenu odustali što je verovatno i  najbolje s obzirom na radove u hotelu. Ne želite da se preganjate sa osobljem oko toga.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo rezervisali za početak avgusta, pa ako radovi ne budu završeni do tada premeštamo se u Crystal Bay.

Jučerašnje slike 

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A plaza u Crystal Bay?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko znam,plaza je jako losa.A hotel dobar.Kome je vazna plaza,ovo nije bas neki.izbor.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas zato sto je plaza losa, postavila sam pitanje

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza je baš loša- zatvorena, uska laguna, sa minimumom podvodnog živog sveta, a hotel dobar.

Sem toga, sobe mu se trenutno renoviraju, ima svežih fotki na raznim sajtovima, zato možda nije najsrećnija varijanta da gradilište menjate za drugo gradilište, pa još sa lošom plažom.

Izmenjeno (shania)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste plaža u Beju loša, tj odvratna laguna, ali sam vrh te lagune prema Alibabi je odličan. Tu smo se mi kupali kada smo bili u Mamluku. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratismo se prekjuce iz Romansa...Svima koje zanima u hotelu je bas mirno...nije bilo nikakvih radova koji bi ometali odmor gostiju...Ako nesto i moraju da urade na preuredjenju rade to od 15h do 18 h kad su gosti na plazi...Zgrada iza se radi ali nije bucno...More ispred je fenomenalno zaista divna tirkizna prozirna voda...lepa plaza bez guzve, dovoljno lezaljki pa mozes da biras mesto ...Uvek ima vise slobodnih nego zauzetih...Osoblje na plazi korektno i ljubazno...Ono sto se meni nije svidelo je cinjenica da je hotel izraubovan...fleke na mermeru koji nije prljav vec mu treba glacanje...pocepana pa nevesto zakrpljena zavesa...prljavi itisoni u hodnicima...Da se razumemo nista sto mi zaista smeta ali je nedopustivo za hotel koji ima tu cenu i renome..Ocekivala sam vise i u izboru hrane ...bilo je SKROMNO...Muz i ja volimo da pojedemo lepo ali nam to nije presudno jer jedemo sve i nismo od onih koji izvoljevaju ali je nedopustivo da mi se izbor svede na ne znam sta bih jer mi se nista ne svidja...a bilo je i takvih dana...Stanje se popravilo kad su konacno od prvog jula i zvanicno postali SUNRISE...Tako da je moja pretpostavka da Premijer nije obnavljao zalihe u kuhinji u hotelu koji je prodao vec se trosilo ono sto se zateklo...Nije bilo ni grozno ni srasno vec skromno...skromnije od Continentala prosle godine ...ili na tom nivou...A ocekivala sam vise za upola jacu cenu...U hotel su poceli takodje da dolaze i njihovi gosti..verovatno imucniji mladi parovi ali ih je bilo....Nisu bile nindze ali pokrivenih glava i u tradicionalnim ronilackim kostimima za plazu...nije smetalo oku ni utisku jer su dosta tihi i diskreni kao da su evropljani...U hoteluje bilo najvise engleza i svedjana...Zaliv je lep i kao sto znate nedovrsen i ko zna kad ce biti...Do Barona tri km za setnju...Tropitel okupiran njihovim gostima, sve same nindje...vozili smo se tuda i nije mi se svidelo ono sto sam videla...plaza je UZAS...sam mulj izgleda kao mocvara...ponton duuug...to vazi i za Le Reve i Baron...Nova zgrada Romansa ce biti otvorena tek za tri meseca (a mozda ni tad) .Zato prosiruju postojecu salu za rucavanje uklanjajuci bar ispred...tada ce sigurno biti mnoogo veca guzva i hotel ce izgubiti ono najbolje ,,,Ja mu se necu vracati zato sto lepog mora ima i na drugim mestima , mene nisu nicim posebno kupili....Svima koji putuju zelim lep odmor a ja idem da isplaniram za septembar neku Siciliju....

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo za mesec dana tamo, i utisci koje si prenela su identični našim od prošle godine, ali po meni, najlepša plaža i more su nas kupili, kao i činjenica da je hotel samo za odrasle što umnogome smanjuje neku odvratnu gužvu od mnogobrojnih egipatstih porodica.

Da li ste bili do Bus Stopa?Nama su se svidele svirke koje su bile tamo, inenadjujuće dobar repertoar i kvalitetna izdanja. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906047
    Ukupno poruka