SajaPablo

Premier Romance- Sahl Hasheesh

210 poruka u ovoj temi

javite sta su vam odgovorili,sta to "mute"...,pa da planiram za 14god.! :-)

Izmenjeno (beogradjani)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Gde smeju da mute, kad dodju srbi pa im pomrsimo sve planove :D ooo pa Vi cete se nacekati na ovaj hotel :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2.avgust, rezervisano.

Po komentarima na TA vredi svaku paru.

10 noćenja 1600 evra

I naravno, isključivo ADULT :D 

Ako neko ima informaciju o plaži... unapred se zahvaljujem. 

Izmenjeno (laki_bb)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Laki, ovaj put odlican izbor  :cool: .

Plaza je sjajna, jedino fale palme izmedju lezaljki :D , ali ima ih u pozadini, izmedju šetališta I same plaže. Postepen ulaz, bez ometajucih korala, ali se okolo moze pronaci ponesto zanimljivo I za podvodne fotke.

Lep provod!

Izmenjeno (shania)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U potpunosti sve stoji sto je shania napisala!!! A ako bi vise korala da vidite i uzivate u njima...malo pesaka ka OP, pa od kraja njegove plaze " nizvodno" ka Baronu imate bas finu kolicinu manjih i vecih korala i ribica oko...preko kilometar i vise, toliko sam istrazila, nista duboko, bas opusteno plivuckanje i snorkanje...mozda za to ne bi bila losa i neka peraja? Uzivace te u svakom slucaju! Posebno sto je hotel manji i sigurno je intimnija atmosfera a time i usluga na najvisem nivou :hello:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eto drustva,ja sam od 3 Avgusta u Romansu. Plaza vruhunska a levo od Romansa na jedno 300-400 metara ispred hotela Pyramisa najbolji grebeni sa koralima,mnogo bolje i lepse nego ispred Barona i Le Riva.

Izmenjeno (AllegroCaffe)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Allegro, a i mnogo jeftinije od Barona i Le Revia...a usluga sigurno vrhunska!!! Mali "hotelcic", butique, i sve Vas upoznaju i zapamte sta zelite...Ma uzivancija na stvarno lepoj plazi, a i do korala...nije daleko! Uzivajte i utiske posle...:D:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena je priblizna sa Le Revom, Baron je jedno veliko razocarenje kad se ode i uzivo sve prodje,mnogo naduvan hotel, jedino sto valja su ti apartmani sa izlazom na bazen. Sve te hotele sam prosao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče uplaćen termin 2.avgust.

Par stvari koje me raduju i jedna koja zabrinjava.

Hotel je adult, što u Egiptu itekako mnogo znači. Ima mali bazen, znači da su akcenat dali na kvalitet plaže i mora. Hotel nije veliki, usluga mora da je na nivou. 

Ono to me zabrinjava je da jedan deo hotela gleda na gradilište. Ukoliko nekim slučajem umesto sobe sa pogledom na more dobijem sobu sa pogledom na prašnjave radnike, garantujem da če P.R. biti zreo za adaptaciju za sledeću sezonu :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nek te ne zabrinjava novi deo, radovi su u pauzi od poodavno, inace dosli su pod krov i deo fasade je uradjen.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

23. Letim za Hurgadu , rezervisan Premier Le rave , nego kakva je hrana i da li je usluga 0/24 All Ex. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.putovanja.info/forum/forum/topic/18878-premier-le-reve-hotel-and-spa-hurgada/

Imaš posebnu temu za Premier Le Reve.

Bila sam sad oktobru u Le Reve, pre toga u julu 2014., imaš dva moja detaljna opisa na temi  Premier Le Reve, kao I The Unbelieverov opis, pa pročitaj. Meni je bilo čak I bolje drugi put, u oktobru 2016.

Usluga je ultra all inclusive, dakle, pravi, "turski" all inclusive, gde je sve na meniju/karti pica non-stop ukljuceno, sto nije cest slucaj u Egiptu. Italijanski I kineski restoran su, takodje, ukljuceni u koncept all inc. 

Premier Le Reve je sigurno najbolji all inclusive hotel u okolini Hurgade, hrana, pice, osoblje I kompletna usluga su besprekorni, a odsedala sam u mnogim dobrim hotelima, u HRG, Šarmu I Tabi. 

Bolji (narocito kada uzmes cenu u obzir) nisi mogao da izaberes :cool: .

Izmenjeno (shania)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja topla preporuka kada se ide u bilo koji hotel u Egiptu,da se 10,15dana pred put posalje zahtev za sobu direktno na mail hotela. Tipa hocu bracni krevet, na sto visem spratu ili u glavnoj zgradi,ali da se upakuje kao molba,jer ipak nisu u obavezi ali ja sam uvek dobila sobu kao sto sam trazila,tako da @laki_bb da ne morate da razmisljate o sobi kakva ce biti i gde ce gledati slobodno posaljite mail i bicete ispostovani.. Ja sam uvek rekla da je greh biti u prizemlju ako hotel direktno gleda na more,a imaju tendenciju uvek srbe da stavljaju u prizemlje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovaj hotel apsolutno ispunjava sve naše želje. 

Plaža i more najlepše u Egiptu. 

Detaljnije kada se vratimo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka