SajaPablo

Premier Romance- Sahl Hasheesh

210 poruka u ovoj temi

Mi smo za mesec dana tamo, i utisci koje si prenela su identični našim od prošle godine, ali po meni, najlepša plaža i more su nas kupili, kao i činjenica da je hotel samo za odrasle što umnogome smanjuje neku odvratnu gužvu od mnogobrojnih egipatstih porodica.

Da li ste bili do Bus Stopa?Nama su se svidele svirke koje su bile tamo, inenadjujuće dobar repertoar i kvalitetna izdanja. 

Da plazi nema zamerke kao ni osoblju......Naravno da smo isli u Bus Stop ali svirke nismo uhvatili mozda zato sto se pratio fudbal i unutra i napolju.....Mi volimo E gipat zbog toplog i cistog mora kao i podvodnog sveta ...ima sjajan hotel Paladium Rodos na Rodosu koji bi mogao biti destinacija za sl.godinu....nama je potrebna pauza posle sest letovanja u Egiptu a kao sto i sami znate Romance za egipatske prilike nije jeftin hotel ali nije mi bas za tu cenu....nekako sam ocekivala vise...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

" Romance za egipatske prilike nije jeftin hotel ali nije mi bas za tu cenu....nekako sam ocekivala vise.. "

To je i moj utisak, posle svega. Ceo Sahl Hasheesh je doduše odličan.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se sa Jaksom..Sahl je odlican..jos da je sve izgradjeno i da je kako je zamisljeno..bilo bi idealno..

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isto i ja zaključila pretprošle godine, a nažalost, kako sve ide, biće i sledeće...

A ko nudi i za koliko i na koliko dana max taj Paladium na Rodosu? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Off topic-

Maštalice, skoro svaka agencija na srpskom tržištu :), ali plaža u Falirakiju ispred hotela mi se uopšte ne svidja, zato sam pre neku godinu odustala od obližnjeg Mitsis Alila hotela, jer je potpuno ista i neinspirativna :D, bar meni.

Izmenjeno (shania)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

" Romance za egipatske prilike nije jeftin hotel ali nije mi bas za tu cenu....nekako sam ocekivala vise.. "

To je i moj utisak, posle svega. Ceo Sahl Hasheesh je doduše odličan.

jeste lepo mirno i dobro zamisljeno...Bice to vrhunska destinacija kad jednom bude zavrsena...Medjutim sve vise su otvoreni za domace goste koji donose svoje navike koje su malo too much za nas evropljane...

Isto i ja zaključila pretprošle godine, a nažalost, kako sve ide, biće i sledeće...

A ko nudi i za koliko i na koliko dana max taj Paladium na Rodosu? 

Rade ga nase agencije i malo je papreniji u ovom  trenutku...ali ako se uplati u februaru izadje oko 1000 eu po osobi za pp sto za grcke hotele sa 5 zvezdica i nije previse...ali to nije ova tema pa pogledajte na sajtu hotela...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav iz Sunrise romance, red bi bio da se ova tema preienuje bar dok je lanac Sunrise zakupac hotela.

Definitivno nema nikave bitne razlike u odnosu na proslogodisnje izdanje. Manje vise personal je isti, hrana ista, jedino su dodali deo sa lezaljkama pa je sada plaza SR duplo veca od proslogodisnje. Gostiju u SR nema puno, ali su ostali hoteli i plazna mesta prilicno popunjeni. 

Nije cudo zasto sam opet izabrao ovaj hotel. Mir koji ne moze ni jedan drugi hotel da mi priusti u kombinaciji sa najlepsom plazom i morem. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Radovi na novom delu se.odvijaju svakodnevno, ali se.bukvLno na plazi nista ne cuje. 

Utisak posle treceg dana se nije nista promenio. Mir.

Hotel je ispunjen sa nekih 60-70% kapaciteta. Ima nesto naših, ima mladih arapskih parova ali nema nindzi. 

Hrana uobicajena, dosadi posle par dana, ali se trude da ubacuju novitete. To meni licno ne znaci jer onaj njihov zacin Koji mi se ne.svidja bukvalno ide u svako jelo. 

Ono sto sam primetio je da.su.sve radnje.na.strani ka Pyramisi zatvorene. Nesto malo bolja situacija je na drugoj strani. Uvece nema nikakvih animacija, osim Bus Stopa gde.se promenio menadzer i sada je muzika neki R'nb...veceras je neki nastup,mozda bude malo bolje. 

Jos jednom, ubedljivo najbolja plaza u Sahlu i Hurgadi. Danas je duvao prilicno jak vetar, a more mirno. 

PhotoEditor-20180812193034.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Romance je nabavio ozvucenje od kojeg se ceo sahl hasheesh trese. Ne znam kako gosti mogu da sede na terasi dok traje mjuzik šou.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uzas..od boutique hotela napravise cirkus..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bi mi koji nismo gosti Sahla mogli da dodjemo predvece i obidjemo ga? Da li je potrebno poneti pasose sa sobom zbog policijskog punkta ili...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bi mi koji nismo gosti Sahla mogli da dodjemo predvece i obidjemo ga? Da li je potrebno poneti pasose sa sobom zbog policijskog punkta ili...?

Pre je bila prica da mora.Neki turisti tako krenuli,stranci i na punktu ih davili.Ali ovo je prica iz 2013.g.A sad ne znm stvarno,ali uz pasos msm da moze,zasto da ne..pa ima tu privatnih plaza,stanova,rentiranja..moraju ljudi nekako da dolaze i odlaze.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali,nemoj predvece ono kasno..dok je videlo bar..jer sta ces po mraku..ovako mozes obici obalu dok su ljudi jos na plazi..rentirati autic npr.i obici celu obalu i hotele.A mozes i sesti u kafice onda u Old Town jer se placa svakako..cisto onako..niko i ne sedi kad su gosti svi na All po hotelima,al upravo sede oni koji dodju ovako..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko bese renta autica?

Da li bi mogli da provedemo popodne na plazi?

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Racunaj na 15e.1h.Samo da ti ne traze 20e.

Ako vec udjete u oblast,zasto ne bi bili na plazi..ali kojoj?Ta tu jedna se placa..ovo su hotelske druge,neces moci..ali zato npr.pored Old palace,npr.kraj plaze..niko tebe ne moze da tera..ponesi peskire i toliko.Tad i nece biti jako sunce..

A npr.ako sednete u neki kafic u Old town na kafu..pa odete u wc i presvucete se za nazad.Tako ja nesto zamisljam da bih ja.

I pazi..kostace te to opet ko neki izletic..taksi tamo vamo..i rent auta..i neko pice..al eto,barem ces videti sve ove hotele:Pyramisa,Romance,Old palace,Baron,Tropitel..i provesti jedno popodne 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka