Guest Bojana

Smeštaj Budimpešta

311 poruka u ovoj temi

Da li moze neko da mi pomogne u vezi rezervacije hotela u Budimpesti, posto planiram da idem jedan vikend a u moru ovih hotela koje sam gledala na booking.com ne mogu da se odlucim, a i volela bih da ne bude bas na periferiji grada, da mogu sto vise vremena da provedem setajuci po centru!?

Hvala.

Hotel City Inn je na peštanskoj strani, pored muzeja primenjene umetnosti.

Čist, dobar doručak, cena je za rezervacije preko neta.

Blizu su i metro i tramvaj, mada smo mi ceo grad obišli peške.

Ovo je njihova potvrda rezervacije. Nisu tražili depozit,

a parking je u stvari garaža.

Roomtype: 1 doubleThe double room price is: 44 Eur/night with breakfast and taxThe parking price is: 9 eur/night/car in the parking housePayment: on spot ( by cash or creditcard ) We are looking forward to welcoming you! Best regards,Szabina Szilvasi sales Hotel City Inn*** *

H-1082, Budapest, Futó u. 55

Tel: +36-1 323 1370

Fax: +36-1 323 1369

[email protected]

www.cityinn.hu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam rezervisala hotel Atrium preko venere.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Charles хотел 1,5км од Ержебет моста је супрузи и мени остао у одличној успомени. Били смо за прошли викенд. Два ноћења за две особе без доручка укупно 70 евра. Паркинг је 8 евра 24ч.

Хотел има простране и чисте собе, лепо купатило и кухињу са посуђем, па можете понети готова јела или их тамо купити. Продавница је јако мало, па посетите сегединске хипермаркете...

Пешке се може доћи до центра, а и бус је тик испред хотела. Карта у једном правцу је око 130 рсд. Мењају девизе у хотелу по 281 фор/евро. Повољан курс. Може се резервисати на њиховом сајту, не треба картица.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče se vratili iz Budimpešte. Bili smešteni u hotelu Chesscom, Kispest ako vam išta znači. Nalazi se relativno daleko od centra u odnosu na ostale hotele i hostele koje smo razmatrali. Međutim nalazi se vrlo blizu početne stanice metroa - M3 a druga povoljnost je da je na ulasku u Budimpeštu iz Beograda. Parking je privatni, hotelski, deluje vrlo sigurno. Hotel je sasvim ok, vrlo je čist, doručak je ok, osoblje je ok. Ništa spektakularno ali i nikave zamerke, za vikend kolima idealno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

drugari...

isao bih sad oko 1.og u Budapest, sam, vozom i smestio bih se u neki Hostel...

kakva su vam iskustva? da li preporucujete neki hostel?

i sto se tice kupovine vozne karte jel mogu da je kupim sat vremena pre polaska ili moram danima unapred posto nisam iz Beograda?

zahvaljujem se

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne moras danima unapred plezko.jpg .

Cena je 3400din, sa rezervacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

drugari...

isao bih sad oko 1.og u Budapest, sam, vozom i smestio bih se u neki Hostel...

kakva su vam iskustva? da li preporucujete neki hostel?

i sto se tice kupovine vozne karte jel mogu da je kupim sat vremena pre polaska ili moram danima unapred posto nisam iz Beograda?

zahvaljujem se

Mozes kupiti kartu pred put; povratna kosta 26 evra i nema razloga da uzimas rezervaciju; mesta ima, svako seda gde stigne, ne bacaj pare!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.aboriginalhostel.com/ odlican a jeftin smestaj

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Marija Malnar

vidim da je i dorucak ukljucen...jel ok dorucak?

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hteo bih da vodim devojku za docek u Budimpestu u hotelu Golden Park preko Argusa pa me interesuje jel ima neko nekakve informacije o ovom hotelu i njegovoj lokaciji,vidim da se nalazi u blizini istocne zeljeznicke stanice ali mi to ne znaci puno jer sam u Budimpesti bio samo kao klinac i sem parlamenta se niceg ne secam :-( jel daleko to od centra,vidim da je parlament ali i Ikea koja me interesuje na oko 4,5km od hotela ali ne znam koliko je hotel povezan sa prevozom a ne znam ni gde je centar tamo tako da ne mogu da pronadjem na netu gde se tacno nalazi :-(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hteo bih da vodim devojku za docek u Budimpestu u hotelu Golden Park preko Argusa pa me interesuje jel ima neko nekakve informacije o ovom hotelu i njegovoj lokaciji,vidim da se nalazi u blizini istocne zeljeznicke stanice ali mi to ne znaci puno jer sam u Budimpesti bio samo kao klinac i sem parlamenta se niceg ne secam :-( jel daleko to od centra,vidim da je parlament ali i Ikea koja me interesuje na oko 4,5km od hotela ali ne znam koliko je hotel povezan sa prevozom a ne znam ni gde je centar tamo tako da ne mogu da pronadjem na netu gde se tacno nalazi :-(

Mi smo prosle godine bili u ovom hotelu isto za Novu godinu. Meni je hotel super. Sobe su jako male, bas male, ali bas ciste i lepe, kupatilo je isto malo ali jako cisto. Namestaj u sobi je noviji, imate TV, frizider, fen (sto i nije tako bitno), sami podesavate grejanje (kako vam odgovara, sto mi se dopada). Dorucak je odlican. Iskreno se nadam da su sve sobe iste, znaci nasa je bila odlicna. Otkljucava se na karticu, dobijate 2 kartice.

Lokacija: hotel se nalazi odmah pored Keleti zeleznicke stanice (gde inace staje i voz iz Srbije) . U blizini hotela imate puno fast food restorana Mc Donalds, Burger King, KFC. U blizini tih restorana ima i dobrih menjacnica (obidjes Keleti stanicu i ides prema KFC, odma tu sa leve strane) . Ni slucajno NE MENJATI pare na samoj stanici, jer je tamo kurs katastrofa, znaci iza stanice, tj. sa leve strane stanice (kad stojis okrenut ka ulazu stanice) pa prema KFC-u.

Do centra peske ima 20 minuta (ali to opet zavisi i od brzine hodanja), mi smo isli peske, samo smo jednom koristili metro. Ali ako vas mrzi peske metro vam je odmah ispred hotela, tj. zeleznicke stanice i karte za prevoz se odmah tu kupuju, ima neka trafika na rakrsnici kod stanice tu se kupuju karte, metro linija je M2 tj. crvena linija metroa, ide direktno do centra. Ima i autobusa nekih ali im ne znam brojeve. Prosle godine se gradila jos jedna linija metroa, ispred hotela su bili radovi, ne znam da li je to zavrseno i pusteno, ili se jos radi.

Kad izadjete iz hotela pa krenete desno na nekih 500m je ogroman trzni centar Arena Plaza , koja naravno kao i svaki trzni centar ima deo sa klopom, ogroman market konkretno Tesco.

Sve u svemu odlican hotel, za preporuku, lokacija mu je dobra, dobra povezanost sa gradom, a moze i peske, blizina Arena Plaze ... Super :D

Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj. Mi smo inace isli sa drugom agencijom, tako da nisam upoznata kako to sve izgleda sa Argusom, mislim na organizaciju.

Pogledaj na Google Earthu polozaj hotela, znam da ga ima, ako se ne snadjes onda trazi Keleti zeleznicku stanicu a hotel je odma preko puta, pa se tako orjentisi, bar ja tako uvek radim.

Ikea nemam pojma gde je, tako da ti tu ne mogu pomoci.

Izmenjeno (mikap)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi svi,

idem u Budimpestu 17.12.10. preko Argusa, hotel Oriental; da li je neko bio u njemu i koliko je udaljen od West enda i Vaci ulice?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ako ste uplatili taj hotel onda bi i trebalo da znate gde se nalazi huh.gif Lepo pise da je udaljen 20 min prevozom od centra.A Vaci ulica je u centru a takodje i West and u istoj.Hotel je ok. bili moji prijatelji.

Inace i mi idemo u istom terminu preko Argusa samo hotel Golden park.Videcemo se sigurno Pozdrav biggrin.gif

Izmenjeno (DraganV)
nije potrebno citirati
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ux, istina je da je i taj centar u Vaci ulici ali ta se ulica proteže kroz pola Pešte a prava,pešačka Knez Mihailova - Vaci je podaleko od West Enda. Predlažem da pogledate na mapi tj da je izguglate.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao sto Medo kaze, u Pesti postoje dve Vaci ulice. Jedna je pesacka u samom centru na kraju koje je Vorosmarty trg.

Postoiji i ta druga, ogromna, koja ide kroz pola Peste, pa na samom kraju te ulice (ili pocetku u zavisnosti iz kog pravca idete) je West End trzni centar, odmah pored Nyugati zeleznicke stanice.

Sam hotel Oriental je prilicno daleko od centra, na sajtu hotela pise da je udaljen 7 km od pesacke Vaci ulice, a nije ni blilzu West Enda ( na sajtu hotela pise da je udaljen 5km od Nyugati zel. stanice, koja je pored West Enda), ali postoji prevoz, tako da nista nije problem. Koliko vidim na Google Earthu tom hotelu je blizi Duna Plaza trzni centar , isto je u toj ogromnoj Vaci ulici , ali je blizi hotelu.

Najbolje je stvarno da pogledate mapu Budimpeste ili Google Earth.

Inace Golden Park hotel je na dosta boljoj lokaciji, a razlika je samo 10 eura. Od njega moze i peske do centra 20-25 minuta peske do centra (Vorosmarty trga), do setacke Vaci ulice, a moze i metroom. Mada smo mi isli peske. Na dva minuta od hotela je Arena Plaza trzni centar (desno kad se izadje iz hotela). Ovaj hotel je pored Keleti zeleznicke stanice. Mi uskoro takodje planiramo u ovaj hotel.

Po meni se mnogo vise isplati dati 10 eura vise i ici u Golden Park hotel, ali ako ste vec definitivno uplatili hotel Oriental nije strasno, metrom je sve blizu.

Lep provod :D

Izmenjeno (mikap)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka