Guest Bojana

Smeštaj Budimpešta

311 poruka u ovoj temi

Hotel Eben,3 zvezdice,neposredno pored IKEA,trzni centar ARKAD,pocetna linija metroa (zaboravih koja boja,posto uvek idem autom,pa me to nesto i ne zanima). Trebalo bi da opet odem za koji dan,samo da vidim kako se rezervise bez agencije,prvi put to radim i moram priznati da mi ne ide bas najbolje od ruke. Eh,stare dobre vize... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

HVALA PUNO! Takva informacija mi je trebala, konkretna i iz prve ruke! :)

Mozes li mi reci nesto o hotelu, koliko sam ja gledala nije los, i na dobrom mestu je...

odlican hotel, u centru, rustican...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Eben,3 zvezdice,neposredno pored IKEA,trzni centar ARKAD,pocetna linija metroa (zaboravih koja boja,posto uvek idem autom,pa me to nesto i ne zanima). Trebalo bi da opet odem za koji dan,samo da vidim kako se rezervise bez agencije,prvi put to radim i moram priznati da mi ne ide bas najbolje od ruke. Eh,stare dobre vize... :D

Preko vecine sajtova za bukiranje mozes najnormalnije da rezervises hotele, cak i debitnim karticama sa kojih ne mogu da ti skinu pare cak ako bi probali.

U 99% slucajeva kartica sluzi samo kao neki garant da ces se pojaviti a sva placanja se vrse na licu mesta tj na recepciji.

Ovo naravno govorim iz licnog iskustva jer godinama rezervisem na ovaj nacin hotele.

Ako ti treba konkretniji info, posalji pm da ne davim ostale.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znaci moze sa visa elektron?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znaci moze sa visa elektron?

Tako je, moze.

Samo mi se jednom u zivotu desilo da me hotel kontaktira mailom jer ne moze da autorizuje moju karticu ali i tad sam ih mailom ubedio da 'ne znam u cemu je problem jer karticu normalno koristim ' i da cu platiti na licu mesta - to im je bilo dovoljno.

Podrazumeva se da sam uvek korektan bio pri bukiranju hotela odnosno da sam se ili pojavio, ili otkazao u otkaznom roku koji nije povlacio penale.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovanje Svima,

Mene zanimaju iskustva sa rentiranjem apartmana u Budimpešti.Nameravam da pred proleće obidjem severnu komšijsku prestonicu.

Pozdrav.

Jedan od najpopularnijiih web sajtova za rentiranje apartmana www.homeaway.com, konkretnu ponudu za Budimpestu mozes naci ovde: Moj link

Takođe mogu da ti preporučim sledeći apartman, vlasnici su iz Srbije: Moj link

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li ima Normalnih (chistih) hotela u budimpesti gde je dvokrevetna soba 20 evra (po sobi, ne po coveku) .

Gledam onaj booking com, tamo videh neki atila hotel gde je 18 evra po sobi (bez dorucka) ali i nesto precrtano 40 evra, pa sad ne znam sta to znaci...I da li je 18 evra samo ako ga bukiras unapred ili kada odes na lice mesta.

Ima li soba za 20-tak evra?

Ponavljam, bitno mi je samo da je cisto i da moze da se prespava (bukvalno), nebitan mi je cak i dorucak, samo da nije hostel.

Izmenjeno (karadjordje)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Interesuje me da li ima Normalnih (chistih) hotela u budimpesti gde je dvokrevetna soba 20 evra (po sobi, ne po coveku) . Gledam onaj booking com, tamo videh neki atila hotel gde je 18 evra po sobi (bez dorucka) ali i nesto precrtano 40 evra, pa sad ne znam sta to znaci...I da li je 18 evra samo ako ga bukiras unapred ili kada odes na lice mesta. Ima li soba za 20-tak evra? Ponavljam, bitno mi je samo da je cisto i da moze da se prespava (bukvalno), nebitan mi je cak i dorucak, samo da nije hostel.
To sto je precrtano znaci da je to bila stara cena, validna je ova nova. Procitaj naravno i uslove koji su ispisani uz tu cenu sobe (refundable, flexibile i sl.). Svakako, ukoliko zelis tu cenu koja je istaknuta uz odgovarajucu sobu na booking.com moras preko njih i da rezervises. Informaciju kolike su cene u samom hotelu dobices jedino ako ih kontaktiras email-om, ili da ides na rizik. Izmenjeno (Lilica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To sto je precrtano znaci da je to bila stara cena, validna je ova nova. Procitaj naravno i uslove koji su ispisani uz tu cenu sobe (refundable, flexibile i sl.). Svakako, ukoliko zelis tu cenu koja je istaknuta uz odgovarajucu sobu na booking.com moras preko njih i da rezervises. Informaciju kolike su cene u samom hotelu dobices jedino ako ih kontaktiras email-om, ili da ides na rizik.

Hvala na odgovoru.

Mislim da cemo ipak preko ovog booking sajta da uzmemo hotel, jer svi drugi sajtovi nude tek od 30 evra pa navise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bukirah Attila hotel preko booking.com, za 20 evra dvokrevetnu sobu.Cim se vratim napisacu vam i detaljniji opis da bih pomogao u odabiru.Taj hotel je sa Budimske strane severno od grada i ima 3 zvezdice.

Bio sam vec ranije u Budimpesti, sad idemo posto zelimo da vidimo tu izlozbu slika (francusko slikarstvo) koja traje do kraja aprila.:)

http://www.szepmuveszeti.hu/web/guest/articleview?mi_article_id=627

Inace, cene hotela u budimpesti su sezonske, najjeftinije od 10.januara do 30.marta, skuplje za nekih 30% od 1.aprila u sezoni a najskuplje za novu godinu naravno.:-P

Izmenjeno (karadjordje)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bukirah Attila hotel preko booking.com, za 20 evra dvokrevetnu sobu.Cim se vratim napisacu vam i detaljniji opis da bih pomogao u odabiru.Taj hotel je sa Budimske strane severno od grada i ima 3 zvezdice.

Bio sam vec ranije u Budimpesti, sad idemo posto zelimo da vidimo tu izlozbu slika (francusko slikarstvo) koja traje do kraja aprila.:)

http://www.szepmuves..._article_id=627

Inace, cene hotela u budimpesti su sezonske, najjeftinije od 10.januara do 30.marta, skuplje za nekih 30% od 1.aprila u sezoni a najskuplje za novu godinu naravno.:-P

Ja planiram da idem tamo početkom maja. Da li je to cena 20evra po osobi ili 20 evra za apartman ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja planiram da idem tamo početkom maja. Da li je to cena 20evra po osobi ili 20 evra za apartman ?

Izvinjavam se sto se ranije nisam javio.

Evo ovako.Sto se tice tile hotela, i smestaja u njemu zasluzuje svaku zvezdicu koju ima. Ni manje ni vise.Sasvim pristojan i pre svega CIST!!! Hotel (hvala bogu).

20 evra je za dvokrevetnu sobu a ne po osobi,ali nema klope (dorucka) ( a i sta ce vam, mozete i u budimpesti).Mislim da je doplata da li 3 da li 5 evra za dorucak, slagacu vas..

Znaci, lep mali privatni hotelcic na severu Budimske strane, idealan ako hocete da malo zbrisete iz grada (nekih 10 km od centra budima(ispod onog habsburshkog brda :D)). Pored hotela vam je odmah i glavna magistrala do Budimpeste.

Ako vas jos nesto interesuje pitajte.

Eh da... ne morate preko neta da placate, dovoljno je samo da rezervisete a platicete kad stignete tamo.Imaju i kablovsku sa gomilom madjarskih kanala, idealno za uspavljivanje kad se vratite iz grada.:)

Izmenjeno (karadjordje)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos jednom Booking.com je potvrdio da je najjjjbolji sajt za Hotele.:smorilo:

Za zainteresovane evo i linka:

http://www.booking.com/hotel/hu/attilahotel.en.html

Izmenjeno (karadjordje)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li moze neko da mi pomogne u vezi rezervacije hotela u Budimpesti, posto planiram da idem jedan vikend a u moru ovih hotela koje sam gledala na booking.com ne mogu da se odlucim, a i volela bih da ne bude bas na periferiji grada, da mogu sto vise vremena da provedem setajuci po centru!?

Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imaš, od skora, i srpski jezik na bookingu, pa malo podesi opcije sa leve strane. Potraži gradski hotel, udaljenosti i slično....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka