Guest Bojana

Smeštaj Budimpešta

311 poruka u ovoj temi

deki,

koliko ste ukupno platili? na koliko je dana bilo (ili ti sam biras koliko dana)? koliko je daleko ta ulica od Deak tera ili Vaci ulice?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sam biras koliko ces nocenja i prevoz(da li ces svojim kolima ili mini busom preko njih).Smestaj je nekih 15-20 minuta hoda od Vaci ulice,a blizu je i stanica metroa.Sto se politicke situacije tice izuzev pojacanog prisustva policije nista drugo nismo primetili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav je Hotel Oriental u Budimpesti, vidim da ima 3*. Bio sam na njihovom siteu ali interesuju me pravi utisci onih koji su tamo bili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u hotelu Orijental prosle godine. Ne bih ti ga bas preporucila.

Nalazi se pored kineske pijace i menjes dva prevoza do centra. To i nije strasno, ali hotel je prljav! Nameštaj nije star i kupatilo je novije, ali nama je bilo prljavo kupatilo, tepih. Ne secam se za posteljinu.

Imali smo dorucak, koji je teska socijala.

Inace isli smo preko Argusa, koji nas je na dan polaska obavestio da smo prebaceni u taj hotel,a upatili smo Stadion. Da bi se iskupili dobili smo besplatno mađarko veče.

Ako je to ta ista tura, bolje upati Stadion.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znaci tako stoje stvari. Pa ne ja bih otisao sa devojkom na 4-5 nocenja u Budimpestu pa nam je Oriental najjeftiniji, a sada shvatam i zasto. Onda cemo ipak ici u neki skuplji, ja sam bio u Hotelu Eben 2001 godine, tada je bio ok, a on je 25 eur skuplji, valjda se isplati i plus mozes metroom do grada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam sa devojkom u "Oriental" hotelu u maju. Slicno tebi sam proveo dane po internet forumima raspitivajuci se o tome kakav je hotel gde se nalazi. Naslusao sam se raznih gluposti od budaletina kojima svaka dlaka smeta, pa smo mislili cak i da odustanemo... E ovako, moja su iskustva vrlo pozitivna, hotel je vrlo cist, posteljine takodje, zvucna izolacija soba je genijalna, kupatila na nivou, osoblje ljubazno (znaju i engleski). Citao sam da do grada treba 30 min busom, a ustvari se do Vaci ulice stize za 15 min PESKE!!!! Veze busa i tramvaja sa gradom su genijalne. Stanice za oba prevoza su bukvalno ispred ulaza u hotel. Sto se tice kineske pijace, to moze cak da bude i prednost... Moja ti je preporuka da odes i da ne nasedas na neistine kao sto sam ja... Lep provod ti zelim :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moj savet je, ako si u mogucnosti, da izaberes hotel Stadion, jako je lep i cist, hrana je vise nego ok a sto je najbitnije ispred hotela je metro stanica, odlicno si povezan sa bilo kojim delom grada. pozz i lep provod

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam realno opisala svoje iskustvo sa hotelom Orijental. Nama je bilo prljavo i to je to bez preterivanja. Osim toga, u hotelu je bila ekskurzija iz Novog sada, klinci su urlali po hodnicima i cimali nas telefonom u sred noći! To je doprinelo opstem utisku...

Zasto rizikovati? Lep provod gde god...

A ovaj sto me nazvao budaletinom...Svaka cast...Samo tako nastavi....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za Novu Godinu sam sa Argusom bila u Budimpesti, bas u Orientalu. Hotel je ok, mada je malo dalje nego sto sam ocekivala, otprilike 7-8 stanica autobusom ili tramvajem od centra (stanica je ispred hotela).

Sobe su bile ciste, grejanje odlicno, a dorucak je bio odlican i preobilan. Ne znam sta podrazumevaju pod socijala ali svedski sto sa kuvanim jelima, raznim narescima, sirevima, namazima, nekoliko vrsta muslija, jogurtima, filter kafom i vocnim cajevima nije bio socijalan ni nama, ni Rusima koji su tu bili smesteni u isto vreme. Takodje u hotelu postoji i kineski restoran.

Istina je da je hotel tik uz jednu od kineskih pijaca, sto moze da olaksa soping ako si u tom fazonu, i da je uredjen bas u kineskom fazonu, mada mi nismo zapazili nikakve kineske musterije u samom hotelu. Takodje, posto smo jedne noci malo vise popili i prilicno izgubili orjentaciju gde smo i na kojoj stanici treba da sidjemo iz autobusa - samo smo pratili Kineze koji po celu noc pripremaju tezge na pijaci ili sta vec rade tamo. Inace, cela Budimpesta vrvi od Kineza tako da ti je sasvim svejedno gde si.

Jos nesto, hotel Oriental prima putnike pre 10 sati. Mi smo stigli u Budimpestu oko 7 ujutru, odmah smo usli u sobe i tako dobili celo pre podne da se odmorimo od puta ili prosetamo gradom pre doceka, dok su ostale grupe cekale do 12 da udju u sobe.

Moj utisak kao i komentari onih sa kojima smo bili je da smo za svoje pare dobili sasvim odgovarajuci smestaj.

Mada, sve je bolje ako mozes da budes u centru grada i da se ne cimas autobusima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!

Da li je neko bio u hotelu Regina.

Jako malo sam nasla na internetu o ovom hotelu.

Uplatili smo za Novu Godinu.

Unapred zahvalna!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel regina je ocajan,jako je udaljen od centra,nema nikakvog prevoza do centra,jedino ako te vozi bus kojim ste dosli u Budimpestu.Ja sam se vratila pre dva dana i bila sam u to hotelu.Za sve one koji razmisljaju da idu na ovu ekskurziju,dobro se raspitajte,gde se hotel nalazi,ali naravno i oagenciji preko koje idete,i ko nje prevoznik.Preko agencije LAVLi nikako nemojte ici,zato sto je to njagora gencija koja nije nista od navedenog u ugovoru ispunila,cak nismo ni vaucere dobili.Bilo je strasno.Bar da smo imali dobrog vodica,nego ni to......Vodite racuna da vam ne prodaju macku u dzaku...

LAVLI NIKAKO!!!!!!!!!!!LAVLI NIKAKO!!!!!!!!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neko da mi preporuchi neki hotel, otishao bih na jedan vikend u budimpeshtu sa zenom. Idemo malo u provod tako da hotel ne mora da je sa 5 zvezdica , vazno je da je chist, uredan i blize centru , tachnije ulici Gerlóczy u. 4 , ma gde to bilo (i ako neko zna da mi malo detaljnije objasni gde je ova ulice, bio bih mu veoma zahvalan)

takodje neke okvirne cene prenocista ako neko zna ... veoma bi pomoglo. Za prevoz sam nesto saznao da fudex organizuje nekim manjim busom , po ceni od 3500 dinara, povratna karta

hvala unapred

pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogu da ti preporucim u koje hotele da ne ides: Nap i Orijental..cisti su i sve to ali dosta daleko od centra, nisu vezani metroom sa centrom, a to je bitno, ne mora hotel da ti bude u centru, samo da je metro blizu i za 2min si u tamo. Cijena u Napu je valjda 65eura za noc za dvokrevetnu sobu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako te zanima znam odlican privatni smestaj,na 15-20 min hoda od Vaci ulice a blizu je i metro stanica.30e po osobi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala puno na informacijama i samo josh jedno pitanje

agencija halo tours ? jel ima neko iskustva sa njima?

u ponudi sam video i hotel METROPOL , koji je dosta blize centru od ostalih ...

neka iskustva sa ovim hotelom???

thhhhxx

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka