MrHeavy

NIKITI

4873 poruke u ovoj temi

Ni meni ne lici na Nikiti u kom sam ja bio

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ima nekog ko je skoro bio u Arsenis apartments , procitah samo dva ne bas pozitivno komentara? 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@pcelic Verujem da bismo svi rado za 45 EUR dnevno početkom avgusta u smeštaj 2,5 km od Nikitija, pa ako može malo više informacija o smeštaju ?

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

 apartman u kom se nalazimo je 800 metara ispred table nikiti na magistrali. zove se EPAVLIS K. 

apartman je odlican velika vila sa 6 apartmana ja mislim. veliko lepo sredjeno dvoriste puno zelenila ima dovoljno mesta za parking, rostilj u dvoristu. svaki apartman ima terasu sa stolom i stolicama. mi se nalazimo u dvokrevetnom apartmanu imamo kuhinju sa trpezarijom i foteljom na razvlacenje , kupatilo , spavacu sobu u njoj je klima koja radi naravno :) lcd televizor i iz sobe se ide na veliku terasu. u kuhinji ima frizider mali sporet sa 3 ringle i rernom posudje ma u sustini sve sto treba.  kupatilo takodje novo lepo tople vode uvek imamo. posle 3 dana tj juce je dosla gazdarica i zamenila posteljinu i peskire..

http://www.grckainfo.com/objekat-1738-epavlis-kaleas-apartments.html 

evo ga pa pogledajte sami

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

da ta vila. mi placamo 45 dvokrevetni. 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

na plazi smo sreli ljude iz srbije 2 momka i dve devojke koji na 300 metara od glavne plaze plazaju 70 evra cetvorokrevetni, zato mislim da je ovo skupo. mada ako ste smesteni u ovim apartmanima mozete se kupati na toj maloj plazi koja je jako blizu.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ove godine smo godisnji odmor proveli u Nikitiju pa da podelim utiske o smestaju, restoranima i plazama... Zbog izuzetno ogranicene ponude smestaja nismo mogli mnogo da biramo ni da se cenjkamo i odabrali smo Mavridisov smestaj. Na bukingu smo procitali komentare i odlucili da pokusamo tu da se smestimo i odmorimo. Zgrada jeste nova i zato je sve jos uvek u punom sjaju ali to je zgrada. Sobama tj. apartmanima fale sitnice koje prave razliku (mali samponi, lavori, fen...) Da se razumemo ja svoj sampon uvek imam kada putujem ali takve stvari sam imala u prethodnom smestaju i ocekivala sam i u ovom. To su manji nedostatci i stvar su ocekivanja gostiju. Veci nedostatak koji zameram je cinjenica da za deset dana dva puta su usli da ociste sobu i kupatilo i promene posteljinu. Jednom kada smo usli u sobu tj. prethodni gosti izasli i drugi put u toku odmora. Obzirom da je parking ispred samog smestaja nepoplocan i nema asfalta tj. ima dosta prasine i cinjenice da i sa plaze donesete dosta peska u obuci i odeci onda to postaje nedovoljno. Kada se to desilo setila sam se komentara sa bukinga jednog prethodnog gosta od prosle godine ali tako je bilo i ove godine. Razlog tome treba traziti sto relativno veliki broj soba odrzava jedna vredna gospodja ali ne moze ni ona sve da stigne. Opet se vracam na prethodni smestaj gde je ispred svake sobe tj. apartmana stajao dzoger i kanta i zena je svaki drugi dan cistila tako da je bio savrseno cisto. Inace smestaj je na dobrom mestu jer je blizu plaza, pekara a ni hipermarketi nisu daleko suvise. Sve u svemu od jedan do pet za mene trojka.

Sto se tice plaza na Sitoniji prelepe su sto ne mogu da kazem za puteve do istih. Moja omiljena trani ammouda nudi pride razbijanje kamena u bubregu jer je put toliko dobar. Po meni su Karidi i Orange daleko iza Trani Ammouda plaze po lepoti, stvar ukusa.

Kada su u pitanju restorani drzali smo se uglavnom Nikaninih preporuka i nismo pogresili. U nikitiju smo jeli najvecu mogucu pizzu piceriji Nel fuoco, rucali smo i u hotelu pri Lagomandri, preporuka za njihovu musaku i fantasticnu junetinu. Ubedljivo najbolji utisak je ostavio restoran Aristos u Ormos panagiasu. Nisam pojela nista lose tamo, sve je bilo jako ukusno. Sam restoran izlazi na plazu pa  vecina gostiju hrani ribe komadicima hleba, pridju bukvalno do same obale i ima ih bas dosta. Lignje, halumi, muslje, tikvice sve je savrseno spremljeno. Rucak za dvoje je 45 e u proseku.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 7/24/2016 at 11:20, aleksa5 je rekao/la:

:D Oni koji tek dolaze u Divinis ,spavace mirnije ujutru. Kuca preko puta je skoro gotova.

20160721_185356.jpg

Eee Aleksa grdno varaš ljude :)    bile su na redu pločice, mermer, limovi, ograde na terasama i ravnanje dvorišta :D i dalje buđenje ujutru. Ali preživeli smo i to. Rado bih opet menjala ZR za Nikiti.

U 7/25/2016 at 18:31, Maki015 je rekao/la:

U bre ljudi skroz ste me ubedacili.Em nam je crko auto pa moramo busom,em svi popljuvase gradsku plazu....mislim da necu posecivati vise forum do odlaska.

Sa prvom uvalicom kod doka, nećete pogrešiti. Ali može da bude dosta daleko , sve zavisi gde vam je smeštaj. Mi smo uzimali svaki dan ležaljke kafića Veranda.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 7/27/2016 at 19:19, aleksa5 je rekao/la:

Slažem se sa Aleksom. Nama je Ikis za četvorokrevetni studio u julu trazio 78 eura na dan. Mislim da je čak uređen kao mezonet (gore bračni krevet, a dole dva odvojena). Ako je neko spreman da da toliko para Ikis je najbolji izbor. A dvoristeeee .... :D fantazija. Svi stanu da se slikaju :D

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Utisci iz Nikitija sa julskog letovanja.

Pisala sam o Nikitiju kada sam pre dve godine tamo bila u predsezoni sa bebom, pa smo ove godine odlučili da se vratimo, ovaj put u vrelije dane, i u vilu Stefanija Lux.

Da ne  ispadne da svoj komentar zasnivam na kritikama, sledeće godine se verovatno vraćamo u Nikiti, jer sa malim detetom blizina gradske plaže koja je odlična je dovoljan adut da nas privuče i za ubuduće. Iako smo lutali po prelepim okolinim plažama Sitonije, uvek smo se vraćali plaži u samom Nikitiju. Ali za sledeću godinu samo tražimo smeštaj, evo i zašto.

U Stefanija Lux apartmanima, koji su novosagrađeni, smestili smo se nakon ''čišćenja'' i dozvoljenog ulaska. Dvosoban aparman prostran, nameštaj nov, ali to je samo Potemkinovo selo. Odmah smo primetili da je WC daska slomljena, prijavili i to su nam popravili četvrti dan, do tad smo išli u WC ko na autobuskoj stanici :) Nameštaj nov, ali najlošijeg kvaliteta: kvaka mi je više puta ostala u ruci (jednom prilikom u WCu sa unutrašnje strane), lavabo koji curi, tuš kabina kojoj ne dihtuju vrata, sa stalnim mini poplavama... Internet nismo imali 10 dana! Bili smo na prvom spratu, sa velikom terasom, ali bez tende, tako da je čitavo pre podne sunce, ne može ni da se doručkuje, jer je jedini sto u apartmanu baš taj na terasi...

Sve su ovo stvari za preživeti, samo hoću da kažem da je odnos cene i kvaliteta neproporcionalan. Na slikama ulickano, novo, ali u suštini:precenjeno. I nije mi baš jasno , jer smo prošli put bili u Aleksandrija apartmanima, gde smo bili zadovoljni,  a ovo je isti vlasnik! Izgleda da je na brzinu želeo da sagradi još jedan kompleks a da uloži što manje....

Svakako, Nikiti je prelep, još jedna stvar koja mi se dopada u ovom delu plaže što nema nikakvih mamipara za decu, čak i ako hoće sladoled, moraju da se prošetaju do šetališta, tu je samo more i plaža, poneki prodavac krofni ili lubenica... Sledeće godine vraćamo se Nikitiju, samo malo mudriji!

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 10.8.2016. at 15:46, dandelion je rekao/la:

Ove godine smo godisnji odmor proveli u Nikitiju pa da podelim utiske o smestaju, restoranima i plazama... Zbog izuzetno ogranicene ponude smestaja nismo mogli mnogo da biramo ni da se cenjkamo i odabrali smo Mavridisov smestaj. Na bukingu smo procitali komentare i odlucili da pokusamo tu da se smestimo i odmorimo...

Koliko ste plaćali smestaj, koji tip sobe i koji termin?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ćao svima, 

Evo jedne korisne informacije i jednog pitanja. Naime prošle godine smo suprug i ja otišli sa malim detetom u Nikiti na bum. Iznenadili smo se koliko je sve puno, a i očekivali smo niže cene za početak septembra. Prvi smeštaj našli smo u Kassandrinosu, ali imali su samo jedan apartman slobodan na 4 dana. Za ostatak smeštaja obratili smo se ženi koja radi u Tourist info, ona je Makedonka udata za Grka i našla nam je ok smeštaj pored Hotela Nikos. 

Ove godine bismo ponovo u Nikiti u istom periodu, al smo hteli još odavde da je kontaktiramo i vidimo da li ima nešto za nas. E sad problem je što smo uspeli da zaboravimo ime te žene a takođe ne možemo da nađemo nikakav kontakt :blink: Inače taj Turist info se nalazi u glavnoj ulici koja ide od semafora na magistrali do mora, pa negde na sredini sa leve strane. Da li neko zna o čemu pričam i ima li iko bilo kakvu informaciju, ja na Internetu ništa ne nađoh :neznam:

Eventualno ako bi mogao neko od ovih koji su tamo negde smešteni ili u prolazu da zapišu bilo kakav kontakt - mejl, telefon, štagod pa da kucnu ovde?

Unapred hvala :onaaako:

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako je bilo u Kassandrinosu? Ima li neka zamerka, pohvla? Ima li komarnika?

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 7 minuta, Igor Lukač je rekao/la:

Kako je bilo u Kassandrinosu? Ima li neka zamerka, pohvla? Ima li komarnika?

U Kassandrinosu je lepo i čisto, blizu plaže. Koliko se sećam nema komarnika ali nemoj me držati za reč. Apartman je imao 2 terase, pa možeš da biraš gde ćeš biti zavisno od sunca. Nije mi se baš dopalo što na jednu od terasa, onu od spavaće sobe, može vrlo lako da se pređe sa susedne, tako da smo zatvarali i vrata i šalone sa te strane kadgod bi negde izlazili. Još jedna zamerka je što su slivnici bili teže prohodni, voda je sporo oticala i osećao se neki grozan miris koji bi se ponekad razlegao po celoj sobi. Žalili smo se (inače ljubaznoj) gazdarici, ali za ta 4 dana nije ništa uradila po tom pitanju. Ali možda je to bio samo trenutni/lokalni problem...

Dvorište je takođe lepo uređeno ali u njemu nismo mnogo boravili, prosto nije bilo vremena, ili je bio kućni red, il smo bili na plaži... 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26983
    Ukupno tema
    905090
    Ukupno poruka