MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Da li mi neko moze reci, kako se krecu cene smestaja u septembru, izmedju 5 i 10-og? Trokrevetni apartman ili studio. I sta mislite, ima li sad neceg slobodnog? Nisam mogla ranije, pa bih sad slala emailove, samo ne znam ima li smisla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Abeona

probaj  da posaljes upit za Mavridis rooms na mavridisrooms@gmail.com ili preko njihovog sajta.

Do juce sam imao ponudu za dvokrevetni studio sa mogucnoscu ubacivanja treceg kreveta, na prvom spratu, od 05.09., 10 nocenja, za 430e. Na slikama izgleda odlicno i ima dobre komentare na netu, na dobroj je lokaciji.

Ja sam odustao jer idem sa zenom i dvoje dece, pa bi nam bilo tesno. Da su imali malo vise prostora, ne bih mnogo razmisljao.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 11. август 2016. at 13:42, majajo je rekao/la:

Ćao svima, 

Evo jedne korisne informacije i jednog pitanja. Naime prošle godine smo suprug i ja otišli sa malim detetom u Nikiti na bum. Iznenadili smo se koliko je sve puno, a i očekivali smo niže cene za početak septembra. Prvi smeštaj našli smo u Kassandrinosu, ali imali su samo jedan apartman slobodan na 4 dana. Za ostatak smeštaja obratili smo se ženi koja radi u Tourist info, ona je Makedonka udata za Grka i našla nam je ok smeštaj pored Hotela Nikos. 

Ove godine bismo ponovo u Nikiti u istom periodu, al smo hteli još odavde da je kontaktiramo i vidimo da li ima nešto za nas. E sad problem je što smo uspeli da zaboravimo ime te žene a takođe ne možemo da nađemo nikakav kontakt :blink: Inače taj Turist info se nalazi u glavnoj ulici koja ide od semafora na magistrali do mora, pa negde na sredini sa leve strane. Da li neko zna o čemu pričam i ima li iko bilo kakvu informaciju, ja na Internetu ništa ne nađoh :neznam:

Eventualno ako bi mogao neko od ovih koji su tamo negde smešteni ili u prolazu da zapišu bilo kakav kontakt - mejl, telefon, štagod pa da kucnu ovde?

Unapred hvala :onaaako:

Evo da ja odgovorim sebi kad već niko nije, može biti od koristi. Dakle ta kancelarija se nalazi gde sam i rekla, a pored je i SIXT rentacar. Prolazili smo juče nešto kasnije pa je bilo zatvoreno, ali je suprug uslikao informacije sa vrata - radno vreme, sajt, broj telefona. Pa eto ako dolazite na bum i nemate mnogo sreće u nalaženju smeštaja, ovo vam je jedna od opcija.

image.jpg

image.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jedne iz 2009.god.:rolleyes:

Picture 110.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 24.3.2014. at 0:37, Dowie je rekao/la:

Tragajući za smeštajem u junu, mi smo se posle mnogo poslatih i razmenjenih mailova sa raznim smeštajima u i oko Nikitija, odlučili za Peters House.

Najgori domaćin i bruka za sve Grke je Petros Provataris. Njegova kuća sa studijima se nalazi na 50m od nečega što se ne može nazvati plažom. Iz vode samo što ne rastu kukuruzi a priobalje je kataklizmično. Sreća pa je nama bio potreban studio samo za spavanje a preko dana smo obilazili ceo Halkidiki, Solun itd....Kada sam saznala da za isti novac u centru Nikitija dobijam apartman sa 6 ležajeva od 47 kvadrata obavestila sam ga da ću ostati samo koliko sam platila avans i zbog toga je digao takvu dramu, vređao mene i muža i nije dozvolio da nam se čisti soba niti promeni posteljina i peškiri do kraja našeg boravka. Peters house Nikiti izbegnite ako možete. Skup je i neljubazan i odvratan čovek koji kada nakon što ste putovali 10 sati izmamite osmeh na lice i kažete mu "dobar dan" on ćuti namrgođeno i da vam ključ od studija veličine kutije za cipele gde vam noge dodiruju šporet kada ležite u krevetu a sve to u Avgustu mesecu naplati isto koliko drugi stanodavci dvosoban apartman na boljoj lokaciji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@AnaMarijana, mi imamo drugačije iskustvo od pre 2 godine, jer smo se pre toga raspitali, proverili preko Google Earth i interneta i znali da 50m ispod te kuće uopšte nije plaža, već neugledno morsko priobalje. Pisano je o tome i na forumu, ovo je smeštaj koji zahteva da svuda idete kolima. Imali smo zamerki na čistoću, koja nije idealna, a jako je bitna stavka. Inače, ove godine sam i njemu uputio upit preko maila, čisto da ispitam stanje, i tražio je za 18.avgust 50 EUR za 4-krevetni studio (tesan) i čak 70 EUR za dvosobni apartman, što je bilo u rangu sa ostalim smeštajima u samom Nikitiju. Pre je bio jeftiniji od drugih, ali se izgleda promenilo... Iako je bio dosta ćutljiv, nama je te 2014. na rastanku poklonio 2 litra maslinovog domaćeg, bolje nismo probali do tada i do sada. Žao mi je. Ja se ne bih tamovraćao samo zbog nedovoljne čistoće (ne kažem da je bilo prljavo, ali nije bilo dovoljno čisto) i što se izgleda polakomio, inače je bio OK.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikos hotel je "postavio" sliku. Voleo bih da sam tamo :balavi:

14233169_1057950720940028_6599572762834105984_n.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8/30/2016 at 13:03, aleksa5 je rekao/la:

Evo jedne iz 2009.god.:rolleyes:

Picture 110.jpg

Sad je mnooooooogooooo bolje :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da ima nekog u Nikitiju-javio bi se .  Garant pustara.:neznam::razmislja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kiša...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro jutro iz nikitija. Danas je kao malo bolje vreme, a ja vec sat vremena sedim i prizivam da sunce jos malo izadje, samo sto nisam i neki ritualni ples odograla u tu cast. 

Bili smo u nikitiju i pre tri godine, vreme je bilo super, ove godine baksuz. Kad smo kod baksuza, ja sam se razbolela vec prvi dan pa sam ona dva skromna suncana dana koja smo imali propustila. U to ime malo kasnije cu vam postaviti broj doktora, mislim da je vec pisano o njemu i ranije. Doktor dolazi na vasu adresu da vas pregleda, ne naplacuje nista vec uzima podatke iz osiguranja (pa on dalje naplati od njih), veoma dobro prica i razume srpski. Uvek je online na viberu i whatsappu pa mozete i tako da ga kontaktirate. Ja sam zadovoljna njim jako, bukvalno od poziva je dosao za 15min prepisao antibiotike i sta sve treba da pijem. 

Vec par godina idemo u septembru i nikad nije bilo lose vreme, mozda nekad uvece da padne kisa ali to je to ni ne vidimo je, ove godine mogu slobodno da kazem, cao more u septembru nikad vise :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Nikitiju sam ove godine bila prvi put i to od 29.8. do 7.9. Bili sam tamo sa porodicom, dvogodisnjom cerkom i muzem. Za Nikiti smo se odlucili, posle detaljnog pregleda svih, pa i ovog, foruma, jer pre svega ima lekara, tj. pedijatra. Prosle godine smo bili u Toroniju. Cerka nam je dobila stomacni virus, pa je bilo vrlo "veselo" ici do Neos Marmarasa. Ove godne, hvala bogu, nismo proveravali lekare u Nikitiju, ali je sjajno znati da ih ima, te da u samom mestu ima i nekoliko, mislim 2, apoteke. Nikiti je mesto zgodno za miran odmor, ali i ima sve sto je potrebno: pekare, prodavnice, super-markete, apoteke, lekare, restorane, setaliste, pristojne plaze...Pozicioniran je tako da mozete do vecine plaza Sitonije lako stici kolima. Mi smo to i iskoristili, ali onih dana kada nam se nije vozilo, plaza u Nikitiju (kod beach - bara Blue Sea) je bila super za nasu klinku, ali i za nas.

Odseli smo u savrsenom Kassandrinos apartments. Sobe su izuzetno ciste. Tu nema nikakve zamerke. Ciste se svaka tri dana kada se i menjaju peskiri i posteljina. U apartmanu ima fen i svo neophodno posudje pod uslovom da ne planirate svecane ruckove ili zimnicu da pravite. Dakle, za dorucak i veceru, ali i za neki brzi rucak, svega ima. Apartmani su namesteni vrlo ukusno, a dvoriste je savrseno za decu da se igraju i odrasle da se opuste. Inace, to su stvarno apartmani, tj, postoji fizicki zidom i vratima odvojena spavaca soba, te kuhinja i kupatilo. Plaza je udaljena oko 30 metara. Domacini su veoma ljubazni i predusretljivi. Ako planirate odmor u ovim apartmanima, onda nemojte da dodjete "na bum", jer su sve vreme puni i nema sansi da nadjete slobodan apartman bez rezervacije.

Preporucujem i Nikiti i Kassandrinos apartments za divan porodicni odmor sa decom do skolskog uzrasta.

P.S. Na putu ka Grckoj smo spavali u Starom Dojranu, na Dojranskom jezeru, u KN studio Dojran. Ova kuca se nalazi s desne strane skoro na samom izlazu iz mesta prema grckoj granici. Ciste sobe i izuzetno ljubazna vlasica. Trokrevetnu sobu smo platili 20 evra.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@gaga76Imali sef i komarnici u Kassandrinos apartmanima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sefa nema, bar ne u sobi. Nisam pitala da li ima negde drugde. Iskreno: nisam ni pomisljala da nam treba. Mi smo bili na prvom spratu. Komarnika ima na prozorima, ali ne i na vratima balkona. Nisu ni potrebni. U apartmanu ima aparatic protiv komaraca, pa nocu kada ostavite otvorena balkonska vrata, on fenomenalno radi posao. Komaraca je inace u to vreme, kad smo mi bili, bilo malo. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906043
    Ukupno poruka