MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Nisu. Meni je plaža u Sartiju bila lepša od svih drugih okolnih. Lični utisak. Nisam nikoga uvredio i nisam nikom rekao da je to što govori glupo za razliku od jel' ...

Uzgred, kada su stanovnici Soluna počeli da prave sebi vikendice, to su radili na Kasandri koja je bila daleko lepša i pristupačnija od Sitonije. Dok je nisu upropastili. Svako ima svoj rezon zašto ide ili ne ide kolima. 

Čudno je da ovde čovek ne može da postavi subjektivno mišljenje koje nije u skladu sa opštenarodnom dogmom a da ga ne zaskoče. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ali, Sitonija ti nekako udje pod kožu, pa kad stigneš, imaš osećaj kao da si ponovo došao kući,   posle duge godine. Taj osećaj je :volim::volim::volim:

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 13 sati, N dimenzionalni podprostor je rekao/la:

Nisu. Meni je plaža u Sartiju bila lepša od svih drugih okolnih. Lični utisak. Nisam nikoga uvredio i nisam nikom rekao da je to što govori glupo za razliku od jel' ...

Uzgred, kada su stanovnici Soluna počeli da prave sebi vikendice, to su radili na Kasandri koja je bila daleko lepša i pristupačnija od Sitonije. Dok je nisu upropastili. Svako ima svoj rezon zašto ide ili ne ide kolima. 

Čudno je da ovde čovek ne može da postavi subjektivno mišljenje koje nije u skladu sa opštenarodnom dogmom a da ga ne zaskoče. 

Onaj ko kaze da plaze na Sitoniji nisu lepse od plaza na Kasandri, taj sa objektivnoscu veze nema. Lepse su i od mnogih na Jonskom moru.

Izvini, molim te, ako sam te uvredio. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ne znam da li diskutujem sa učenicima škole Dr Milan Petrović ili sa nekim ko ima iole zdravog razuma.

Ama, ja sve vreme govorim o subjektivnom mišljenju da bi se našao neki satelit da mi objašnjava o objektivnosti.

Naravno da me nisi uvredio jer je to nemoguće. Zovi još i brata Demosa pa da bude kao u Balkanskom špijunu.

Subjektivno: Kalitea i sve plaže iznad Pefa su za mene lepše od svih plaža na Sitoniji osim Kalamicija.

Sitonija kao takva... priroda me ne interesuje jer nisam seosko dete. Urbanog sam porekla i dvorište u kući sam betonirao da ne moram da kosim travu. Drva sam, naravno, posekao. Toliko o prirodi i čežnji za njom. Razumem ja i neke ljude iz dvoipososobnog stana na devetom spratu koji ne znaju šta je drvo pa su oduševljeni livadom, ali to sad nije tema. 

Vratiću se na početak priče: na Sitoniju ne treba da ide neko bez kola i koji neće da se vucara od plaže do plaže. Non sence. Mislim da je zaključak izveden na ličnom pedesetogodišnjem posmatranju turističkih migracija od Islanda do male Azije.

Jača mi oblast pa Sitonija, samo jedno u nizu severnogrčkih jeftinih destinacija. Balkan na letovanju u južnom Balkanu.

Idem tamo kao i na svako drugo mesto. Desetak dana ne može da promeni moje mišljenje, nisam tinejdžer. Čisto je more i to je najbitnije, a veštački posadjene palme su vrhunski kič. Ali, očigledno ima efekta sudeći po fanovima. Da li Vi strvarno mislite da je Sitonija nešto posebno? Meni je cela severna Grčka ista, sva mesta su ista...plaža, novoizgradjene kuće gde viri armatura, Matsutis ili Lidl, crnci na plaži, giros sa krompirom i kečapom za nemačke turiste koji nema veze sa pravim girosom i šetalište sa ciganima i luna parkovima. 

Opet, moje subjektivno mišljenje.

Izmenjeno (N dimenzionalni podprostor)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje subjektivno mišljenje je da je gospodin N dim. pr. promašio forum. Na mene mnogo veći utisak ostaviše neki drugi gradovi i mesta od Grčke ali poenta je da se pomogne i informišu ljudi koji idu u Nikiti i Sitoniju,konkretno ovde.A ne da se pljuje po istim. Moje mišljenje.Moj izveštaj iz Nikitija stiže uskoro.Hvala

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odustajem. Zaista nema svrhe. Idem da otkažem Nikiti i menjam za Paraliju. Ujedno hvala svima koji su me ubedili na taj potez.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ovde i treba da pišu ljudi koji vole Nikiti i Sitoniju i da pomognu ljudima koji prvi put idu. Šteta je što niste pronašli lepotu koju Sitonija pruža. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, N dimenzionalni podprostor je rekao/la:

Odustajem. Zaista nema svrhe. Idem da otkažem Nikiti i menjam za Paraliju. Ujedno hvala svima koji su me ubedili na taj potez.

Posto mnogo volite da pametujete, tj. da se pravite pametni u Vasim postovima, onda bi bilo u redu da Vas ispravim, kako bi na nekom drugom forumu mogli da nastavite u istom stilu.

Nije "Demos" (izguglajte sta znaci, da ne trosim dodatno vreme), vec Deimos ili na srpskom Dejmos!

Nije "Non sence", vec jedna rec, spojeno "nonsense".

Nema na cemu!

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D Oni koji tek dolaze u Divinis ,spavace mirnije ujutru. Kuca preko puta je skoro gotova.

20160721_185356.jpg

Izmenjeno (aleksa5)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I dve iz starog dela Nikitija.

20160720_104017.jpg

20160720_110638.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 11 sati, N dimenzionalni podprostor je rekao/la:

Ja ne znam da li diskutujem sa učenicima škole Dr Milan Petrović ili sa nekim ko ima iole zdravog razuma.

Ama, ja sve vreme govorim o subjektivnom mišljenju da bi se našao neki satelit da mi objašnjava o objektivnosti.

Naravno da me nisi uvredio jer je to nemoguće. Zovi još i brata Demosa pa da bude kao u Balkanskom špijunu.

Subjektivno: Kalitea i sve plaže iznad Pefa su za mene lepše od svih plaža na Sitoniji osim Kalamicija.

Sitonija kao takva... priroda me ne interesuje jer nisam seosko dete. Urbanog sam porekla i dvorište u kući sam betonirao da ne moram da kosim travu. Drva sam, naravno, posekao. Toliko o prirodi i čežnji za njom. Razumem ja i neke ljude iz dvoipososobnog stana na devetom spratu koji ne znaju šta je drvo pa su oduševljeni livadom, ali to sad nije tema. 

Vratiću se na početak priče: na Sitoniju ne treba da ide neko bez kola i koji neće da se vucara od plaže do plaže. Non sence. Mislim da je zaključak izveden na ličnom pedesetogodišnjem posmatranju turističkih migracija od Islanda do male Azije.

Jača mi oblast pa Sitonija, samo jedno u nizu severnogrčkih jeftinih destinacija. Balkan na letovanju u južnom Balkanu.

Idem tamo kao i na svako drugo mesto. Desetak dana ne može da promeni moje mišljenje, nisam tinejdžer. Čisto je more i to je najbitnije, a veštački posadjene palme su vrhunski kič. Ali, očigledno ima efekta sudeći po fanovima. Da li Vi strvarno mislite da je Sitonija nešto posebno? Meni je cela severna Grčka ista, sva mesta su ista...plaža, novoizgradjene kuće gde viri armatura, Matsutis ili Lidl, crnci na plaži, giros sa krompirom i kečapom za nemačke turiste koji nema veze sa pravim girosom i šetalište sa ciganima i luna parkovima. 

Opet, moje subjektivno mišljenje.

Prijatelju, imas ti problema cim ne volis prirodu, seces drvece i betoniras travu.

Ali, sto bi ti rekao, to je tvoje subjektivno i necemo te dirati.

Ali, sve sto si naveo za Sitoniju nije tacno.

Opet kazem, nije to neka daleka destinscija o kojoj mastamo kada vidimo slike na netu ili tv-u ali je za novac koji je potrebno da izdvojis i udaljenost od Srb najbolja u severnom delu Grcke.

Idi ti u Paraliju. Srecno i lepo se provedi.

A na ovoj temi nemoj da zbunjujes ljude koji prvi put zele da posete Sitoniju pa im ovaj forum dodje kao korak blize upoznavanju iste. Kada budu videli tvoje poruke pomislice da je stvarno tako kao sto pises iako Sitonija ima svoje prednosti i svoje mane razume se.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U pravu si dejana, sarti je lepsi od nikitija, i to dosta. Ali plaze oko nikitija su lepse, a ja zbog sela ne idem na more, vec zbog plaza.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, Dejana Po je rekao/la:

.Po meni u lepse spadaju Kalogria,Lagomandra....dok sam razocarana Lagonisi plazom..

Zasto ste razocarani Lagonisi plazom? Nama je Kalogrija omiljena, mada smo mislili da ove godine konacno obidjemo i Lagonisi ..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka