MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

A dali ima informacije ili utisci o Vili Kaliopi i kakva je plaza ispred kuce.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Villa Elli, na 1,2 km pred Nikiti, za sve pohvale. Smestaj cist, uredan, kuhinja odvojena od spavaca soba, topla voda uvek jedino je pritisak uvece malo slabiji ali nista strasno. Dvoriste PRELEPO. Vlasnici kulturni i uvek su tu za bilo sta. Uvece potpuni mir i tisina i cist vazduh. Cena je bila 50 eura za dvokrevetni studio, od 10tog. 
Plaze u okolini vrhunac. Ako Bog da idemo i sledece godine. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine sam letovala u vili Kaliopi, svima preporucujem smestaj. Plaza u tom delu Nikitija na samom ulasku ima trave i ponekog jezica, zbog toga su vlasnici ocistli put u moru od trave, pa kad pogledate  na mapi slike satelita za Nikiti, gde se vidi putic kroz " tamno" u moru blizu plaze, e tu je vila Kaliopi. Kad se prodje ( ili prepliva) tim puticem stizete do belog peska, plicaka ( za odrasle i stariju decu) i cistog mora. Levo i desno imate plaze gde pri ulasku nema trave, pa ako vam to smeta mozete se kupati na nekoj od njih.

Slikano uvece ispred vile Kaliopi.

IMG_20150702_195606.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aggelina House http://www.aggelina-house.gr/ u Nikitiju je za svaku preporuku (cena je malo poveca). Ja sam bio u apartmanu koji ima dve spavace sobe (bracni krevet i dva odvojena kreveta) i bas veliki dnevni boravak (sa jos dva kreveta), sa kuhinjom (odlicno opremljenom, regularan sporet, veliki frizider, sudovi) i dve terase (od kojih je jedna bas mala, ali je OK za susenje vesa i plazne rekvizite, a druga prilicno prostrana). Higijena je na vrhunskom nivou, kreveti udobni, posteljina, peskiri, internet, sve OK, parking u dvoristu. Jedina zamerka je da je ulazno stepeniste (kuca ima dva sprata) bas usko, pa nije najzgodnije ako nosite decija kolica ili sl.

I da napomenem da je sajt http://www.halkidiki.com obrisao negativne komentare koje sam ostavio za House Anna Nikiti. Komentari nikako nisu bili uvredljivi, vec sam samo dao tacan opis smestaja, koji im ocigledno nije po volji. Tako da komentare sa ovog sajta ne bih uzimao za ozbiljno.

Izmenjeno (amen)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, poslala sam imejl

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, ustupio bih aranzman uz nadoknadu na Sitoniji , Nikiti, hotel Lilly Ann Village, polupansion od 28.08-07.09, standardna soba (2+1). Aranzman je uplacen preko agencije Sabra. Ako ima zainteresovanih, slobodno mi se javite

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi kaze gde se tacno nalazi Vodafon u Nikitiju?Ako moze neki screenshoot mape i oznaceno mesto.Svratili bismo na putu za Sarti.Videla sam na sajtu Vodafona lokaciju,odmah kad se sidje sa magistrale u susednoj ulici pa me interesuje da li je bas precizna.Da ne lutamo i trazimo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2014. je bio na magistrali nekih 100m posle semafora sa leve strane kad se ide ka Sartiju. Mozda su sad promenili lokaciju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na njihovom sajtu kazu da je ovde...Ali rekoh da proverim dal je precizno..To bi onda bilo sa desne strane kad se ide ka Sartiju.

Screenshot_20160827-233015.jpg

Izmenjeno (Bonbonica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@aleksa5, uh..kako ti je loše bilo :D   

Ako se ne varam ovo je Trani ammouda:razmislja:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne varas se .:D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 27/08/2016 at 0:40, Bonbonica je rekao/la:

Na njihovom sajtu kazu da je ovde...Ali rekoh da proverim dal je precizno..To bi onda bilo sa desne strane kad se ide ka Sartiju.

Screenshot_20160827-233015.jpg

Nije mapa dobra. posle semafora je sa leve strane nema ni 100m

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja mislim tako. Logicno je da je prodavnica u gl.trgovackoj ulici tj. magistrali, a ne u sporednoj, gde nema niceg i niko ne zalazi osim onih koji su tu smesteni. Na google mapsu tu cak ni nema kuca

Nikiti.jpeg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Mileva i Igore..I ja sam videla da tu nema kuce,pa sam zato i pitala da mi potvrdi ko zna.Rekoh njihov sajt,valjda znaju..al ocigledno ne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka