Guest Bojana

Smeštaj Budimpešta

311 poruka u ovoj temi

Da li je problem doći do hotela K9 Resident ako se ide vozom iz Novog Sada? Odnosno, da li se može metroom od železničke stanice lako stići do njega?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moze se i peske stici, ukoliko nemas previse prtljaga sa sobom! ;)Mi smo i planirali da idemo vozom. Bas je blizu Keleti zeleznicka, a tacno ces moci da vidis udaljenost ako udjes na Google maps,

zatim ukucas kao "destinaciju A" : Budapest/Keleti train station, Budapest, Hungary, a kao "destinaciju B" adresu k9 Resident-a, tacnije: Károly körút 9., 07. Erzsébetváros, 1075 Budapest.

Prikazace ti na mapi kako da dodjes do tamo, oko 2,5 km je udaljeno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko isao u hotel Vis Vitalis Medical Wellness http://www.visvitalishotel.hu/

? hvala :blush:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja preporuka za hotel u Budimpešti je definitivno Broadway hotel, ima četiri zvezdice, soba ustvari apartman je ogroman otprilike 60kvm, dve sobe, komplet opremljena kuhinja, kupatilo, toalet, terasa, a sve novo fenomenalno. Doručak je odličan za svakog ima ponešto. Hotel poseduje zatvoreni bazen, jakuzi, saunu, parno kupatilo, fitnes i sve to možete koristiti besplatno kao gosti hotela. Nalazi se na 10-ak minuta peške od Vaci ulice u fenomenalnom kraju u samom centru. Najbolja stvar je cena u periodu kada sam ja boravila u ovom hotelu 10.12. - 12. 12. cena je bila 27e po osobi za noćenje sa doručkom i korišćenjem spa centra. Kurs evra je u tom periodu bio uglavnom oko 298 forinti za 1e. Nisu bile neke posebne rasprodaje tako da i nije bilo neke specijalne kupovine. Ako nekom trebba još neka informacija, tu sam :)))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Definitivno hotel Broadway, pisala sam o njemu u temi Budimpešta :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko da mi predlozi neki jeftin hotel u centru za nas dvoje odnosno za dva para Brodway je skup a ostali mi ne odgovaraju idemo za vikend i to vozom

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja preporuka je Best Western Hungaria, blizu je Keleti žel.stanica, Vaci ulica jedno 20-min peske.

http://www.putovanja.info/madjarska/budimpesta/hoteli/697-hotel-best-western-hungaria

Izmenjeno (krem-bananica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj Golden park hotel.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

golden park ispada mi nas dvoje za dve noci sa taksama preko 200e treba mi nesto da je do 40 e za noc.Best Western je oko 125 e za dve noci

Izmenjeno (familypa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Unio je oko 70 dva nocenja sa doruckom za dve osobe. Mi smo bili za Novu godinu. Pogledaj na booking-u a ja imam i slike sobe, pa ako treba jos imformacija, pošalji mi pp

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozete lepo da se odmorite u hostelu Dominik panzio, 23 e za dvoje, lepa soba, grejanje je kao nikada do sada u bilo kom smestaju u kom sam bila. Bili smo 4 januara 2012. Vise lici na omanji hotel nego hostel. Od centra 10 tak min, lociran negde kod Trga heroja, u tom delu grada. Pozzz. Ako hoces hotel preko puta ovog hostela je hotel Lion ali mislim da je oko 70 e za 2.

Chazar Andras utca 4.

Izmenjeno (slatka meduza)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Unio je oko 70 dva nocenja sa doruckom za dve osobe. Mi smo bili za Novu godinu. Pogledaj na booking-u a ja imam i slike sobe, pa ako treba jos imformacija, pošalji mi pp

Hotel Unio nije los za dva nocenja je 72 e i dobra je lokacija Jel mozes jos nesto da mi kazes o hotelu na pr. o cistoci kakav je dorucak....

Trenutno pregovaram i sa http://www.kingapartments.hu/Fooldal gde je ista cena a bolja lokacija doduse bez dorucka..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za Novu sam bila u Eurostars i odlican je,perfektno cist,sto je meni jako vazno.Na super lokaciji,ali mislim da je malo skuplji,pogledaj na booking.

Ovaj King,sto gledas,mi deluje da je dobar i cist

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@familypa

Ne znam da li ste gledali prethodne stranice ove teme, ima dosta preporuka.

E sad ja ne znam da li ste vi vec otisli, ali koristice svakako nekom. Za datum sam stavila sledeci vikend.

Pa evo nekih od tih smestaja koju su pominjani ovde na temi i na foto turama.

K9 Residence

Raday Central Apartment

Adler Apartments

itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Budimpeštanski hoteli :: Smeštaj u Budimpešti s online kapacitetom, evidencijom

http://www.budapesthotelstart.com/index.hr.php

Izmenjeno (fibula)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka