seregig

PEFKOHORI

5483 poruke u ovoj temi

Zdravo, da li je neko bio ove godine u vili Diana? 

Sve pohvale za vilu "Diana", utisci odlični,bolje ne može,.....to su reči moje komšinice koja je bila ove godine u maju.

Ja lično znam gde se nalazi,položaj i izgled dobar.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sve pohvale za vilu "Diana", utisci odlični,bolje ne može,.....to su reči moje komšinice koja je bila ove godine u maju.

Ja lično znam gde se nalazi,položaj i izgled dobar.

Vila Diana je blagi uzas, sobe prljave puno prasine , sve smrdi. Ljudi moji 700e nije malo moglo bi biti cisto bar !!!!!! U kupatilu se oseca ustajalost, slavine stare 200 godina . Na tv-u prasine tri prsta, neki sudici sto imaju ne daj Boze masno prljavo smrdi. Nikad nigde u ovakvoj stroci nismo bili. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno strasno....!:neznam:

Verovatno se sobe razlikuju, Komšinica je sa suprugom bila na spratu. 

Oni su išli preko agencije "Helena", vodič je vodio računa o svakoj primedbi.Bili su u maju ove godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo na spratu ali ovo je strasno. Predstavnik mahnuo sa vrata kaze ide u obilazak. Sutra bih izasla da ima bilo sta slobodno . Sreca sto sam ponela posteljinu kompletnu . Nikad nigde u vecem djubretu nismo bili. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno strasno....!:neznam:

Verovatno se sobe razlikuju, Komšinica je sa suprugom bila na spratu. 

Oni su išli preko agencije "Helena", vodič je vodio računa o svakoj primedbi.Bili su u maju ove godine.

Koliko vidim na sajtu, Helena ne radi vilu Diana.  :neznam:

Izmenjeno (Aca14)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako mi je kazala komšinica koja je bila, nisam je proveravala jer nisam bila u istoj,samo prolazila pored nje.

Sigurno si u pravu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izleta ima dosta do Soluna, vožnje brodom, Svete gore... 

Danas smo bili na izletu vožnja brodom ide se na više mesta, ima kupanja (skakanje sa broda) vredi ići provozati se brodom i posetiti drugi prst... 

Sve u svemu Pefkohori je lepo mesto za odmor. Neke od slika 

Ako mogu da vas zamolim , preko koje agencije ste isli na izlet brodom, koja je cena i kako tacno izgleda,gde se ide brodom.Idem tek krajem septembra , ne znam jel tada imaju izlete u ponudi.

A jos me interesuje , ako neko zna, neki stvarno dobar restoran u Pefkohoriju, ne jeftin nego dobar,pada nam godisnjica braka, pa sam mislila da se "otvorim":D.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkohori 08.06.2023. 19h.

20230608_184741.jpg

20230608_182100.jpg

20230608_182033.jpg

20230608_184140.jpg

20230608_184203.jpg

20230608_181820.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi svi, kako me je covek iz agencije ubedio da je Pefkohori pravo mesto za mene i moju decu, odlucila sam da dodjem na ovaj forum pre polaska da cujem i druge utiske. Medju raznim pozitivnim komentarima, bio je i jedan jedini koji je glasio otprilike da je ovo mesto poput Sutomora. Molila sam Boga da je to samo misljenje nadrdanog pojedinca koji ima prevosoke zahteve, ali na moju zalost i veliko razocarenje mesto je zaista poput Sutomora. Uspeli smo naravno da ugodimo sebi i od odmora napravimo nesto cega cemo se secati u pozitivnom svetlu, ali cisto zelim da upozorim one koji razmisljaju o ovom mestu da znaju sta ih ceka. Pozitivna strana ovog mesta je predivno more, toplo, cisto,  profil gostiju ok, opusteno, bez ikakve nabudzenosti, pristupacno za svaki platni stalez.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

lepo se proveli sa porodicom, već 4. put idemo tamo, ali je moj utisak da je ove godine gužva nepodnošljiva. a nisam neko kome to generalno smeta.

ljudi ne poštuju osnovnu etikeciju na plaži.
zabili bi suncobran u plićak, nema razmaka kad dolaze na javnu plažu, sedeli bi jedni drugima na glavi, ostavljaju suncobrane i ležaljke da ih "sačekaju" sutradan.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi svi, kako me je covek iz agencije ubedio da je Pefkohori pravo mesto za mene i moju decu, odlucila sam da dodjem na ovaj forum pre polaska da cujem i druge utiske. Medju raznim pozitivnim komentarima, bio je i jedan jedini koji je glasio otprilike da je ovo mesto poput Sutomora. Molila sam Boga da je to samo misljenje nadrdanog pojedinca koji ima prevosoke zahteve, ali na moju zalost i veliko razocarenje mesto je zaista poput Sutomora. Uspeli smo naravno da ugodimo sebi i od odmora napravimo nesto cega cemo se secati u pozitivnom svetlu, ali cisto zelim da upozorim one koji razmisljaju o ovom mestu da znaju sta ih ceka. Pozitivna strana ovog mesta je predivno more, toplo, cisto,  profil gostiju ok, opusteno, bez ikakve nabudzenosti, pristupacno za svaki platni stalez.  

Dodao bih da osim svega navedenog Pefkohori ima konstantne probleme sa vodom, često je slab pritisak ili ga uopšte nema. Više nego dovoljan razlog da se odustane od njega.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoje ljudi koji

Postoje ljudi koji vole vašar.....A vašar je Pefkohori! Mnogi se pokaju posle provedenog odmora ili neodmora u Pefkohoriju!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima. 

Moze li neko ko je trenutno u Pefkohoriju, ili je skorije bio tamo, napisati kakve su cene na plazi (cene lezaljki, pica, hrane...)?

Hvala unapred. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanimaju iskustva za hotel Petridis. Udaljenost od plaze, higijena... Idemo sa malim detetom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka