seregig

PEFKOHORI

5483 poruke u ovoj temi

Tačno......pitanja,pitanja,a po povratku nema objašnjenja,a I mnoga pitanja nemaju svrhu jer se odgovori već nalaze na forumu....!!! :angry:

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Tačno......pitanja,pitanja,a po povratku nema objašnjenja,a I mnoga pitanja nemaju svrhu jer se odgovori već nalaze na forumu....!!! :angry:

Na mnogo odgovora potreban je update nazalost

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da nema kad dezuraju samo 10 clanova a ostali samo se pojavu kad dodje sezona i navale sa pitanja

Evo tebe niko nije ti odgovorio jer od aktivni clanova predpostavjam da nisu bili u tu vilu ama reci mi zasto po povratka ti nisi preneo utiske? 

Tu smo nesebicno da spodleimo iskustva jer tako se zbogatuje forum al nazalost to su samo desetak clanova

Pozdrav, nisam bio prošle godine u Pefkohoriju i zato nisam preneo utiske, bio sam na Sitoniji konkretno u Sartiju..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav

da li je neko trenutno u Pefkohoriju da iz prve ruke čujemo kako je ove godine?

Koje su cene ležaljki na plaži, cene u radnjama?

Nismo nikada bili u Pefkohoriju idemo porodično, pozdrav za forumaše ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav 

neki utisci iz Pefkohorija.... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta vas zanima? Mesto kao Sutomore (moj lični utisak) nista lepo za videti i obići. Glavo setaliste pored plaze je jedina atrakcija. Guzva kao na vasaru i takva atmosfera. Nema nista ispod 2,5 e? krofne 2,5e, Giros oko 4e, Luna park sve po 5e, kugla sladoleda 1,5e, Voce oko 2-3e, lubenica 0,6e/kg, porodicna pica oko 12e, porcija jela po osobi neki prosek 10ak e... Gradska plaza uska, ali je voda fantasticno tirkizna i prozirna. Obisli smo i vecinu okolnih plaza...deci se najviše dopala Xenia zbog sitnih puder peska i postepenog ulaska. Golden beach je malo krupniji pesak, ali je na ulaz sljunak i brzo dubina y(ima puno prirodnog vlada za auto), dok je Glarokavos sljunak...ali je mnogo lepo sređen bar na plazi. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Salamander

Desni deo plaže je takođe širok,a I mislim da Vam je bliži u odnosu na smestaj.

Ne propustite da odete u Stari grad,to je prava Grčka.

Najbolja poslasticarnica je "Monamur", sladoled i kolači vrh.

Lep provod .....!

Izmenjeno (klea2)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Salamander

Desni deo plaže je takođe širok,a I mislim da Vam je bliži u odnosu na smestaj.

Ne propustite da odete u Stari grad,to je prava Grčka.

Najbolja poslasticarnica je "Monamur", sladoled i kolači vrh.

Lep provod .....!

Hvala ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kako se kreću cene ležaljki po onim barovima u severnom delu Pefkohorija (iliti levo od pristaništa)? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Helou svima, jel zna neko mozda koja je cena buseva koji saobracaju po Kasandri? Npr. ako hocu da odem iz Pefkohorija do Kalitee, koja je cena karte?

Izmenjeno (moonlight)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena karte je bila 1eu, ne znam sada trenutno,sve je poskupelo.U autobuse nemojte mnogo da se pouzdate.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo 2020. godine bili smesteni u Polihronu i par puta smo lokalnim busom isli do Haniotija i Pefkofhorija. Cena karte u jednom prvacu je bila 1.6€ po osobi (nebitno da li idete od Polihrona do Haniotija ili Pefkoforija i obrnuto) .

Red voznje je tad bio prilicno tacan, a simpaticni kondukter je pre dolaska u odredjeno mesto glasno izgovarao naziv tog mesta kako bi se putnici pripremili za izlazak.

Izmenjeno (Jola68)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, da li je neko bio ove godine u vili Diana? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko išao u apartmanski hotel Poseidon preko Sabre ili neke druge agencije,neki sveži utisci,da li imaju wi-fi u sobama?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka