Guest Bojana

Smeštaj Budimpešta

311 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u hotelima Zuglo, Orjetal ili Stadion u Budimpesti? Ako moze malo detaljniji opis.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovako

Zuglo - nikako

Orijental - nije lose

Stadion - odlican hotel, bila sam tamo dva puta i nisam se pokajala

Sretno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li moze nesto opsirnije, Orjental-nije lose!?!

Kakve su lokacije hotela?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre oko godinu i po dana sam bio u hotelu "Oriental" i koliko se secam u kineskom je fazonu,sto se tice zavesa,nekih figura-kipova i sl,ali je ok sredjen,cist,ma klasican hotel sa 3*.Mislim da je udaljen od centra par kilometara,ali meni to nije bilo vazno,posto je prevoz super.Naredna 2 puta sam bio u hotelu "Eben" i pre bih ti njega preporucio.Udaljeniji je od centra,ali je na pocetnoj/krajnjoj stanici metroa,ima i autobuski prevoz u blizini,nalazi se pored IKEA robne kuce i trznog centra ARKAD i nekako se prijatnije i toplije osecam u tom hotelu.Ako vam treba jos neka informacija,pitajte.Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mogu da biram izmedju Orjentala i Stadiona, a razlika u ceni je 25 eura. Cesto se desi da cena nije merilo, a zvezdice su iste (3) i obrnuto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Argus,da li jedan dan ili tura od 4-5 dana i koji hotel? Ako moze opsirnije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam 4 dana..U prespektu su napisali da je hotel u mirnom delu Budima..A u stvari je u nekoj teskoj industriskoj zoni,udaljen i od metroa,a i od autobusa..Aranzman je bio jako jeftinm,tako da bolje i nismo mogli da ocekujemo.U sobama je bila razlicita posteljina na svakom krevetu,metalne piksle,jako prljavo,hrana uzasna..Ali opet napominjem,ako je bas jeftin aranzman,bolje se ne moze ocekivati.

Ja sam tada bila u drugom mesecu trudnoce,i naravno nista mi od toga nije smetalo..Tako da ako je drustvo dobro,nista nemoj da razmisljas,mora da bude i provod dobar bez obzira na sve..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam koliko cu pomoci ovim postom , ali evo ukratko mojih utisaka iz Budimpeste. Hotel ZUGLO za mene je bio sasvim ok, prilicno cist, jeste stariji ali u tim sobama se samo prespava, za dorucak je serviran svedski sto, nije kao u Stadionu , ali za taj novac sasvim OK. Ono sto je meni bitno povezanost gradskim prevozom sa gradom i ostalim mestima , Sve sto ti treba od prevoza je tu u blizini i sto je najvaznije za mlade u blizini hotela je stanica za nocni autobus, koji u Budimpesti funkcioniose odlicno. Zakljucak je da naravno ne ocekujete previse od hotela po tako niskoj ceni, Zavisi sta ko trazi...U yuglu sam bio nekoliko puta preko Argusa i bio sam vrlo zadovoljan i njima i uslugom u hotelu, kao i vodicima u samoj Budimpesti....

Pre par dana sam se vratio iz Budimpeste, ali ovoga puta sam isao sa agencijopm Halo tours u Brod hotel FORTUNA i zaista sam se vrlo prijatno iznenadio. Hotel je fantastican, osoblje u hotelu jako ljubazno, svedski sto za dorucak odlican. Jedina zamerka posto su sobe uradjene kao brodske kabine, prozori se ne otvaraju, ali je klimatizacija odlicna, tako da ni to nije neka mana. Samo mesto hotela je odlicno, na Dunavu preko puta Margit ostrva.Tramvaji, autobusi, metro, nocni sve vam je tu u blizini, radnje za shooping, trzni centri... Jednom recju FANTASTICNO, a sto je najbitnije vrlo jeftino...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice hotela Orijental,nije los,malo je udaljen od grada,ali je prevoz odlican,bus 4 staje ispred hotela i u odlasku i u povratku.Pazite gde kupujete karte za graski prevoz,jer se falsifikuju i tako prodaju,posto njihove masine za ponistavanje kartica ostavljaju pisani trag,a neko se pametan dosetio da taj trag obrise,pa proda kartu ponovo.Desilo mi se upravo to,ali nisam uhvacena,na srecu.Zamisli,platis kartu oko 60 din,a ono laznjak...Isla sam preko Argusa.Drzite se svoje rute jer cete zavrsiti u Budimpesti koju niste ni videli,ha,ha.Ja sam setala po centru,Margit ostrvu,preko mostova,bilo je super.

Pozdrav svima i srecan put!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A da li postoji neka varijanta da uplatis smestaj preko agencije, ali da ides svojim kolima.

Izmenjeno (alex)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

PrekoHalo tursa mozes da uplatis samo smestaj i da ides sopstvenim prevozom, ne znam da li jos neka od agencija radi to isto. pogledaj nihov site ima dosta informacija, verovatno ces naci nesto sto ti odgovara...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko da mi kaze nesto vise o lokaciji hotela Orijental?Cuo sam da je navodno u nekom ruznom i nimalo bezbednom delu grada.Takodje me zanima ako neko zna da mi kaze kako funkcionise nocni prevoz u Budimpesti.Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se nocnog prevoza tice, bar kada sam ja zivela u Budimpesti, uvek se mogao naci i bus i metro i vilamos...Jesu razredjeni u odnosu na dan, ali ne moze da se desi da zaglavis negde bez prevoza. Stanice su ti bukvalno na svakom koraku. Ipak, raspitaj se detaljnije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za Dekija

Orijental je nekih 7 km od centra grada,zaista na uzasnom mestu,izmedju dva kineska soping smetlista,Kinezi na sve strane,nekulturni,nude ili traze nesto za pusenje,cik pogodi sta,mi smo se osecali prevareno i vrlo paranoicno.Autobus staje ispred samog hotela,br.4 tako da je to jedino dobro u svemu.Hrana u hotelu je dobra i ne mnogo skupa,mozes da isprobas tradicionalna madjarska jela za nekih 800 do 1200 forinti,porcije su ogromne i masne...Mislim da je vlasnik hotela Kinescic i puno ih je,neki BIZMISMENI...Ja sam isla preko Argusa i videla ostale hotele i nijedan mi se nije dopao,Stadion je skup,ali na nekom bucnom mestu,tipicne komunisticke arhitekture.Nadji nesto drugo ako mozes...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo pre neki dan sam se bas vratio iz Budimpeste.Preko agencije GEA smo uplatili privatan smestaj.Nocenje(po osobi) 30 evra,ali smestaj u centru grada(Jozef Korut ulica),citav stan od nekih 60-tak kvadrata(za nas dvoje).Zaista extra,za preporuku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka