bolestoka

Kipar

1656 poruka u ovoj temi

@Phillippe a što ne odeš običnim autobusom iz Nikozije do Troodosa, tamo imaš i restorane i kafiće i hotel... Sigurno ćeš lako naći nekog ko svojim kolima vodi turiste. Možda da pošalješ mail na recepciju hotela oni sigurno znaju ko to radi u lokalu.

I još nešto, važno, nemoj da preskočiš i neku vinariju!

A jel si išao do Kirokitije? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kirokitija, ne znam šta je to. Pogledaću na netu.

A što se tiče ovoga, pa te 3 crkve koje želim da vidim nisu baš jedna pored druge. Da je par km između (do 7,8), to bi mi bilo okej da posetim pešaka. Tipa dođem do prve crkve, pa šetam do druge dve, ali nisu mi blizu, sudeći po mapama. 

A nekako nisam u fazonu da posetim samo jednu. 

Sad video Kirokitiju, ne bi mi to bilo zanimljivo.

Kao ni vinarije. Ne pijem alkohol nikakav, jednostavno mi nikad nije bio privlačan/ukusan.

A svakako, ako ništa drugo, pogledaću bolje kako mogu sam da skockam nešto. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svakako, šta god da bude, neću sedeti u mestu. Pogledaću i ture iz severnog dela ako ima nešto zanimljivo. Mada mene crkve i manastiri baš zanimaju (sa estetske, ne religijske strane).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Phillippe Mislim da ti najvise moze pomoci Milan Marijanac FB profil 

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Gledao sam ovu, a i par drugih tema, mislim da znam šta mi valja činiti, ali bolje da uputim konkretno pitanje iskusnijim putnicima.... :) Sa suprugom i detetom (8 god) idemo krajem avgusta na Kipar, let Beograd-Larnaka (AS), 9 noći. Razmatramo gde biti smešten i deluje nam da je najcelishodnije uzeti smeštaj u Larnaki, a onda praviti dnevne ture do Pafosa, Nikozije, Limasola, Aja Nape i Protarasa... Ili možda da budemo u Protarasu jer su na toj strani ostrva najlepše plaže, pa onda iz Protarasa da idemo do drugih mesta i plaža...? Ne znam, možda grešim, zato i pitam za savet. U suštini, ideja je da ne budemo pasivni, imali bismo rent a kar sve vreme... Svaki savet je dobrodošao, unapred hvala :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, planiramo Kipar u Oktobru. Interesuje me dal je bolja destinacija Ayia Napa ili Larnaka? Vrv ce nam plaze biti main lokacija mada nije da ne volimo da setamo. Druga stvar, interesuje me kakve su cene sto se tice hrane? Kakve su cene suncobrana i lezaljki? Dal moze da se nadje neka free varijanta na plazi...? Svaki info je dobrodosao. Takodje me interesuje kakav je prevoz? Citao sam nesto ali nam avion stize kasno tako da znamo kako da se organizujemo. Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907234
    Ukupno poruka