bolestoka

Kipar

1653 poruke u ovoj temi

Kakvi su utisci i preporuke za letovanje na Kipru Jun 2. polovina ili Jul. Da li se ide u Julu, kakve su temperature ali onaj real feel iz iskustva ko je bio. Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakvi su utisci i preporuke za letovanje na Kipru Jun 2. polovina ili Jul. Da li se ide u Julu, kakve su temperature ali onaj real feel iz iskustva ko je bio. Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi vec godinama letujemo u Ayia Napa-i krajem juna. I nama je super. Temperatura mora je oko 24 (a krajem juna ide i do 26-27), temperatura vazduha preko dana do 30, nocu oko 24 stepena. Dodatno, u junu je i manja je guzva.

Ako se ide u julu, bolje je ici u prvoj polovini, posto kasnije vec krecu visoke temp vazduha. Moj drugar je bio prosle god od 16.07. i kaze da je bilo bas toplo u toku dana. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledam termin 7-17.07. pa bi valjda prošli bez baš velikih vrućina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prosle godine bile od 03-10.07, i zadnja dva dana bilo je bas toplo, 38C, Velika je vlaga pa ima se osecaj da je toplije. Ove godine idemo u terminu od 01-11.07. 

Ako si resio da ides na Kipar,  uplacuj  taj termin i uzivaj.

Izmenjeno (seagull)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.Putujemo u nedelju na Kipar prvi put.U sopstvenoj reziji.Kupili smo karte preko Wizz air-a pa me zanima da li se neko cekirao on-line?Citala sam da neki ljudi nisu mogli da se cekiraju on-line pa su ima na aerodromu naplatili cekiranje 48eura.To je kazu po novom.Yanima me da li jos nesto treba da se popuni za ulazak na Kipar?I da li ako se cekiras on-line a nemas prtljag(osim rucnog) trebas ici na salter?Inace prvi put letimo sa Wizz air-om.

Ako neko moze da preporuci neki rent-a-car na aerodromu sa ful osiguranjem.Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

naravno da moze online.. samo je razlika sto na nasem aerodromu, svejedno moras da odes na pult da bi dobio kartu u papirnom obliku. Ono sto dobijes prilikom online cekiranja nije boarding pass i to je lepo naznaceno na karti, bukvalno tako i pise. 

Ali svakako moras da obavis to online cekiranje da ti ne bi naplatili tih 48e..u povratku ne mora, kada se online cekiras, direktno dobijas i boarding pass i sacuvas u telefonu i to je to, ne moras da ides na pult..

E sad, to je vazilo za sve letove wizzom iz Srbije poslednje dve godine recimo.. medjutim mi smo neki dan leteli za Nicu, i prilikom cekiranja u Srbiji dobili smo odmah boarding pass, nismo morali na pult, izgleda da su konacno opet vratili tu opciju i na Beogradskom aerodromu, tako da je moguce da su promenili i za Kipar. To ces znati vrlo jednostavno, kao sto rekoh, kad se cekiras dobices el kartu na kojoj pise Boarding pass ili "ovo nije boarding pass"

U prvom slucaju to je to, ne treba da ides na pult jer nemas ni predati prtljag, u drugom ides i dobijas (besplatno) kartu u papirnom obliku

sto se tice rent a cara, pisala sam gore, par postova iznad, mi smo uzeli Stevens rent a car u Larnaki, ne znam dal smem da ostavljam link, kucaj na guglu. Ukljuceno je full osiguranje, nema depozita, nema kartica, povoljni su, super iskustvo smo imali sa njima

Izmenjeno (Pegi-peg)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@madona

Sve je kao sto je napisla @Pegi-peg samo bih dodala da moras da se chekiras on-line i za odlazak i povratak, da se ne bi pogresno protumacilo " u povratku ne mora". Mislim da se misli prilikom dolaska na aerodrom u Larnaci (kada se vracate) ako nemas chekirani prtljag, ali za to nisam strucna posto mi uglavnom letimo AS i imamo chekirani prtljag:)

Sto se https://stevenscarrentals.com/ tice, bas je tako. I mi smo prosle godine promenili rentacar i presli na Stevens. Sve je ukljuceno i nema sta da se razmislja, nema depozita, dodatni vozac ukljucen u cenu. 

Ono sto je problematicno da nisam sigurna da imaju bilo sta slobodno, posto su bili nasi prijatelji pre 10 dana i nije bilo slobodnog vozila kod njih. U svakom slucaju preko sajta pokusajte da rezervisete auto online, to vam je najbolje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da da da, potpuno si u pravu , deluje nedovrseno za nekog ko ne zna,

treba da stoji

"u povratku ne mora da se ide na pult"  a online cekiranje je obavezno u oba smera, nije dovoljno jednom se cekirati pa da vazi i za odlazni i povratni let.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Pegi-peg i @Gota hvala vam puno na informacijama,znaci puno kad idete prvi put :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko možda zna koji je let za Larnaku preko Wayouta? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko možda zna koji je let za Larnaku preko Wayouta? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam kako je sada u Larnaki, ali se ranije nije znalo na koji se ide gejt, ako se ne ide na cekiranje. Normalno odradi se onlajn, ali mora i da se pojavi, bilo da neko ima ili nema prtljag. 

Mislim da je najbolje na nasem aerodromu otici do pulta i pitati da li se moze odmah na gejt ili ne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka