mirkoni

NEA PLAGIA

152 poruke u ovoj temi

pridruzujem se pitanju i zanimaju me skoriji utisci iz NEA PLAGIA-e. Takodje idemo preko Astre u AMOS.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hajde! Ja bih ove godine posetio Plagiju pa me zanima ima li pijace u blizini? Konkretno pijaca sa domačim stvarima, Masline, riba lignje.....?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 19. jul 2011 at 11:12, 2princeze je rekao/la:

Postovani forumasi, vratili smo se iz Nea Plagije pre 4 dana. Utisci o samom mestu su ok,onako kako su ga ostali forumasi koji su ga posetili i opisali. Mi smo isli preko Tomasa u tzv. Hotel Hriso Pagoni, koji je mozda bio hotel 60-70-tih godina, sada ne moze da se nazove hotel. Mi smo bili u sobi br.19 gde nam je prvo lavabo u kupatilu bi ozapusen, pa smo dobili od gazde tecnost da sami otpusimo, sudopera pusta na sve strane-to su velike zamerke. Smestaj je osrednji, terasa je velika-sto i 4 stolice normalno staju. Jedina prednost smestaja je bliyina plaze, koja je u tom delu dosta mirna.

Da li se nesto promenilo od tada, zna li neko, videla sam sada na sajtu jedne agencije ovaj ''hotel''? Tamo pise da je apartmanskog tipa, znaci i nije hotel, nego vila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam uplatio amos, od 28.8. Mozete li vi sto idete ranije da opisete iskustva o mestu, plazi i vili molicu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Ammos je skroz nova, čista, opremljena, i jeste 20m od mora i to od uređene plaže . Za porodični odmor mesto je savršeno. Skromno je i malo ali ima sve što je potrebno.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste li tamo sada?

Ako jeste imao bih par pitanja.

-ide nas 5 kolima, pa mi je bitno da li u vili ima peskira, zbog pakovanja u gepek

-kakva je plaza, tj kakvo je dno u moru, ima li kamenja jezeva ili cisto pescano

-kako funkcionisu lezaljke, da li se plati pice i to je to, ili se placaju lezaljke plus pice, kakve su cene pica

-ima li neki veci supermarket, ja bih tu da kupim pelene, vlazne maramice itd.

hvala najlepse!

Izmenjeno (sil222ver)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jesmo , uživamo :)

U vili ima peskira i menjaju ih na 5dana,kao i posteljinu. 

Plaža je peščana, ali dno je mešovito ,ima i peska i na par metara sitno kamenje ,sve zavisi od plaže do plaže,ali uglavnom je ok za decu. Prvo ide plićak,pa dubina,da bi kod bova ponovo postalo malo pliće i tamo je čist pesak. Izmedju ima trave na mestima ali ježeva nema , barem ja nisam videla ni ugazila a magnet sam za ježeve. To je plaza kod bara Cochyli - Coxyli ,na ostale nisam išla jer nam odgovara ova zbog deteta. Imaju dva srednje velika marketa,Afrodita i Euro ,a Lidl je baš blizu,samo se izađe na auto-put i posle oko 5 minuta,mozda i manje, videcete isključenje za Lidl,pre Nea Moudania.

Ležaljke se na ovoj plaži dobijaju uz piće ,kafe su oko 2-2,5 e, zavisi od vrste, voda 0,5 e , sokovi oko 2. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve izgleda lepše nego na Google street-u :) ja sam se prijatno iznenadila . Kamenje su u stvari kamenčići i stvarno nisu problem . 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/26/2016 at 14:37, bokicaaa262 je rekao/la:

Jesmo , uživamo :)

U vili ima peskira i menjaju ih na 5dana,kao i posteljinu. 

Plaža je peščana, ali dno je mešovito ,ima i peska i na par metara sitno kamenje ,sve zavisi od plaže do plaže,ali uglavnom je ok za decu. Prvo ide plićak,pa dubina,da bi kod bova ponovo postalo malo pliće i tamo je čist pesak. Izmedju ima trave na mestima ali ježeva nema , barem ja nisam videla ni ugazila a magnet sam za ježeve. To je plaza kod bara Cochyli - Coxyli ,na ostale nisam išla jer nam odgovara ova zbog deteta. Imaju dva srednje velika marketa,Afrodita i Euro ,a Lidl je baš blizu,samo se izađe na auto-put i posle oko 5 minuta,mozda i manje, videcete isključenje za Lidl,pre Nea Moudania.

Ležaljke se na ovoj plaži dobijaju uz piće ,kafe su oko 2-2,5 e, zavisi od vrste, voda 0,5 e , sokovi oko 2. 

Postovani, zanima me da li ima komarnika u kuci amos i vdim da pise da se tek posle 15h ulazi u sobe.

unapred hvala na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ćao svima,

znam koliko mi je ovaj forum značio pre odlaska na putovanje, pa da podelim i svoje iskustvo. Vratili smo se pre nekoliko dana iz Nea Plagie u koju smo slučajno otišli, Nea Kalikratia je bila prvi izbor, ali nismo mogli da nađemo smeštaj pošto su gužve ogromne. Slična situacija je i u Plagiji, ali imali smo sreće da pronađemo slobodan apartman. More je veoma toplo, prepodne dosta mirno, dok su poslepodne uglavnom bili talasi koji su sa sobom donosili travu, ali ništa strašno. Plaža je prostrana, veći deo zakupljen, ali ima dovoljno prostora i za one koji nose svoj suncobran i asure. Što se tiče cena, nije neka ogromna razlika u odnosu na prethodne godine i Grčku. Giros je 2,70e, kafa na plaži 2,5-3e, pivo isto. Plagia ima bogat sadržaj za sve uzraste, od luna parka do restorana i beach barova, dakle, veoma živo mesto. Svakako bih preporučila izbegavanje prvog dela plaže (deo kod mesare) jer svakodnevno dolaze autobusi prepuni penzionera iz Soluna koji bukvalno preplave taj deo i gde god se okrenete, prizor je isti. Mi smo uglavnom išli ispred Fratelli bara i to ujutru, kafa je 2,5e gde dobijete ležaljke koje možete koristiti i poslepodne kada se vratite na plažu nakon odmora. Sve u svemu vrlo su bili korektni, a i mi zadovoljni odmorom. Za izlet preporučujem Afitos koji je predivan.

Srećan put svima koji putuju! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, danas stigli u Nea Plagiju, vila Amos. Mesto mirno sa dosta starijih ljudi, ali ima za svakoga po nesto, plaza je lepa peskovita i ulaz u vodu za decu je super ... Vila je lepa i cista, imaju komarnici, od posudja ima jedna veca serpa, jedna manja, tiganj i kao i dovoljan broj tanjira i escajga. Po meni ne dostaje neka polica u kupatilu posto nema bas nista. Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Peskire ste imali? Normalne?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imaju veci i manji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav iz nea plagije. Moze li preporuka za restoran?

Ovak talasinos ili kochyli? Ovde uopste nema ljudi i sve je prazno pa ne mogu da procenim koji valja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka