mirkoni

NEA PLAGIA

152 poruke u ovoj temi

Verujem ali ja volim da idem preko agencija preko kojih sam putovala i za koje znam, izbegavam te koje se zovu prezimenima jer ne znam o kome se radi, vise volim provereno.

Ja sam slucajno izigravala dadilju u Grckoj svom sestricu. Ja sam za PP Egipat i Turska pa Bog da me vidi.

Ali moram priznati da mi je ovo grcko mestasce preslatko.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Igore, skroz se slazem sa tobom - zelja, ukus i tolerancija (i pare). A ja sam jako tolerantna, ali mi je bitno da je smestaj cist (a ovaj je bio, bar nasa soba).

A za Astru...osmeh.gif Ko zna, mozda jednog dana ....Eto, i ove godine idemo preko njih u Metamorfozis!!!!!

Pzdravcic

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Jorgos je jedina vila u ponudi (ASTRA travel) i uopste kao ponuda smestaja u Nea Plagiji. Nema klime niti garderobera u skucenom dupleks apartmanu. put do plaze je preko "atraktivnog mostica" ispod koga je ustajala voda sa zabokrecinom. U mestu, koje je inace zapusteno kada govorimo o cistoci, postoji samo jedan veci market tako da ma gde ste smesteni morate da sipcite do njega radi nabavke. Neuredna plaza, more cisto.

Pancevka, neznam gde ste sve letovali ali ako ste porodica sa malom decom ili bracni par koji letuje i treba vam mir i odmor u toku dana a vreva i guzva u nocnim izlascima, toplo preporucujem PEFKARI na Tasosu na 5min od Potosa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovani forumasi, vratili smo se iz Nea Plagije pre 4 dana. Utisci o samom mestu su ok,onako kako su ga ostali forumasi koji su ga posetili i opisali. Mi smo isli preko Tomasa u tzv. Hotel Hriso Pagoni, koji je mozda bio hotel 60-70-tih godina, sada ne moze da se nazove hotel. Mi smo bili u sobi br.19 gde nam je prvo lavabo u kupatilu bi ozapusen, pa smo dobili od gazde tecnost da sami otpusimo, sudopera pusta na sve strane-to su velike zamerke. Smestaj je osrednji, terasa je velika-sto i 4 stolice normalno staju. Jedina prednost smestaja je bliyina plaze, koja je u tom delu dosta mirna.

Sledece godine bi mogla ponovo u ovo mesto, jer mu je lokacija odlicna, samo drugi smestaj, pa ako neko ima neki predlog neka napise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putujem u Nea Plaju sredinom avgusta,uglavnom sam procitala sve tekstove sa ovog foruma(Nea Plagia),komentari razliciti,ali ok,to razumem.Zanimaju me cene namirnica,jer moram da se organizujem po pitanju hrane(preskupo mi je da se hranimo u restoranima svaki dan).Ostalo znam,plaza,smestaj...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Draga Nelli, ako ides kolima, onda ce ti sve biti mnogo lakse, ja mogu za tu varijantu da ti ispricam. Ako ides prevozom u samom mestu imas Afrodita super market, a na samom ulazu u Nea Plagiju imas Alviridis(zuto plavi market) tu su cene povoljne od ovog u centru Nea Plagije.

Veliki pozdrav i uzivajte u sunca%20se.gif

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nea Plaja je mesto u kome su odmor i opustanje zagarantovani, sve ostalo morate da potrazite u nekoj od susednih `Nea`(Flogita, Moundania)... Licno, meni je odgovarala takva situacija, ostatak moje troclane porodice nije bio zadovoljan.. Njima, generalno nista ne odgovara, ali to je neka druga prica..

Mesto je malo, neobicno mirno, dugacka plaza, cisto more, nezainteresovani mestani (ali ne i neljubazni), kolonije debelih Grka nasukanih na pesak, tako da sami sebi izgledate vitko i zgodno, sto i nije tako lose za podizanje samopouzdanja..

Nea Flogita je odmah u produzetku Nea Plaje, urbanija, bucnija, kitnjastija..

Nea Moundania, lucki gradic, brodovi, riva, siroko i lepo uredjeno setaliste, obilje prodavnica, butika, restorana, kafica, ulicnih sviraca , dzeparosa i ostalih pratecih likova..

I tako, kad prosetate i obidjete ova mesta, bude vam cak i drago sto je Plaja mirna, jer odmor je odmor, a soping manje vazna stavka letovanja..

Da pomenem i predivnu Petralonu, pecinu na oko 16 km udaljenu od Nea Plaje, nesto sto svakako treba obici, osecaj je fenomenalan, a bogatiji ste za jedno iskustvo vise...

Ovo je moje vidjenje Nea Plaje, ostale formalnije stvari su vec ispricane na ovom podforumu..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Simpaticno deluje to, nelli :)

Reci mi, da li do Nea Flogite i Nea Moundanije ima neko setaliste koje ta mesta povezuje, mislim da li je to sve spojeno, pa moze onako, opusteno da se seta ili mora kolima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nea Plagia i Nea Flogita su povezane šetalištem, do Moundanie smo išli kolima... Šetalište je, po meni, najšarmantniji deo N.Plaje, divno je uveče, opuštajuće... malo dalje prema Flogiti je veća gužva, više restorančića, kafića, uličnih prodavaca, glasne muzike, tezgi sa voćem i povrćem, :cvetak: simpatično na grčki način...

Izmenjeno (nelli)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je more u Nea Plaji, da li je plitko, toplo (zanima me početak juna), i kakav je pesak, da li se mogu praviti kule od njega? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u Nea Plaji bila sredinom avgusta meseca, more je bilo izuzetno prijatno i prilično toplo... za početak juna nisam sigurna, logično mi je da je hladnije u odnosu na period koji sam navela...

što se samog mora tiče,.. hm, u zavisnosti koji deo plaže koristiš,ima i kamenja, ima i peska, a bogami i ježeva,... patikice za vodu pod obavezno!

Plićak je nekih desetinu, možda i manje, metara,... viđala sam neka "grandiozna peščana arhitektonska umeća", napravljena vrednim ručicama malih umetnika,,,,:) ima materijala,.. uz malo volje eto i dvorca :D...

More je čisto, ribica koliko hoćeš,.. dalje prema bovama ljudi su viđali sipe, meduze, neidentifikovane morske životinje (?!), ali u plićaku si bezbedna...izuzev ribica koje umeju baš da grickaju ( osetila lično)...

Izbegavaj deo prema nedovršenom brodskom stajalištu , kamenje, kamenje , kamenje,... kolonije ježeva,...i,...naravno.., smeće...:tuga:

Ako se lepo organizuješ, ako od samog mesta ne očekuješ previše, ako ti je prioritet odmor i opuštanje, bićeš zadovoljna... u suprotnom, biraj drugu destinaciju...

Izmenjeno (nelli)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Negde sam pročitao da su studiji u Nea Plaji u vili Jorgos mali pa me interesuje da li je neko bio u studiu i mišljenje o njemu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čitao sam sve opise na forumu ali niko nije dao opis plaže kao Vi? Zar je moguće da niko nije primetio ježeve i kamenje? U svim opisima se kaže da je plaža peščana.Doveli ste me u dilemu da li da idem tamo.:tuga:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo izbegavali gužvu tj deo plaže prema kafićima, zato smo se sretali sa ježevima :lol: .. kamenja ima u onom delu plaže ispred same vile Jorgos,..

Što se vile Jorgos tiče, da, studiji su "skučeni"... imate sve, ali na malom prostoru.. sama vila nije ništa posebno, ali je na mirnoj lokaciji... studiji koji gledaju na more i nisu neka prednost..pre podne, ali i uopšte, je u njima "pakao" ...barem su se tako izjašnjavale "komšije",... ja sam bila u studiju "bez pogleda"... ako te zanima još nešto,... pitaj...

P.S. ako ideš u N.Plaju,.. za svaki slučaj...ponesi patikice za vodu..

Izmenjeno (nelli)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čitao sam sve opise na forumu ali niko nije dao opis plaže kao Vi? Zar je moguće da niko nije primetio ježeve i kamenje? U svim opisima se kaže da je plaža peščana.Doveli ste me u dilemu da li da idem tamo.:tuga:

Verujte mi, mi smo bili u apartmanima Hriso Pagoni, ispred je plaza siroka, cista, ja jeza nisam videla u tom delu,osim ljustura, verujte mi mislim da je plaza u ovom delu(tj, posle mosta ka Nea Flogiti) sira i cistija, u delu pre mosta ka Nea Kalikratiji -nama se nije dopala. Nea Plaja je mesto idealno za odmor, blizu Soluna, blizu Nea Mudanje, strateski je na odlicnom mestu. Pogledajte opise za bar Shape koji u svom sklopu ima i mali aqua park(par tobogana, prelepi bazen i zezalice zaklince).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka