seregig

PEFKOHORI

5483 poruke u ovoj temi

da li neko ima savet

vila Hrisa ili vila Talasa Garden?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U ‎23‎.‎8‎.‎2016 at 6:16, mali_bata je rekao/la:

Evo mene trenutno u Pefkohoriju. Smesten sam u vili Nikoletas beach, lokacija je extra na samom setalistu. Cista i lepo sredjena. Jedini problem moze da bude to sto se nocu cuje muzika iz kafica ali meni to generalno ne smeta. Sto se tice plaze kupam se kod luna parka cena lezaljki su od 3 do 4 evra. Gde je pice 3e tu dobijete u plasticnoj casi sa puno leda koka kolu... za 3.5e dobijete flasicu, a za 4e konzervu. Negde mozete da prodjete sa jednim picem negde posle 17h morate da narucite jos jedno. Cene u prodavnicama ako nekog zanima napisacu u posebnom postu. Za klopu se ne brinite ima svega od kuvanih jela preko ribe i porcija rostilna za 2 osobe sa salatom i vinom za 20e. Picerija capri porcije su OGROMNE porodicna pica je oko 12e nema sanse troje ljudi sa detetom da ponede. Bio sam na xenia plazi. Ko hoce da ide a nema kola neka se raspita u nekom od nasih agencija koje su tamo. Ima i lokalni bus koji vozi. Nikako ne uzimajte lezaljke u centralnom delu xenija plaze jer su tamo lezaljke 15e kao premijum fazon, mi smo otisli levo i imate 4 lezaljke (tako su namestene) mozete naruciti jedno pice (zena i muz) dete nije u obavezi. Cene su od 4e (koka kola sprajt fanta sveps) pa navise. Sto se tice smestaja na bum kada sam stigao jedan grk me je pitao koliko placamo smestaj jer je on od 12 avgusta placao trokrevetni apartman 60e po danu. Eto toliko.

Možete li mi reći, ukoliko znate, gde se tačno nalazi apartman br.2,(ima li sunca jer su mi rekli da gleda u zid, a na slici ne mogu da odredim tačan položaj, kakav je unutra...) i opšte o položaju apartmana Nikoletos beach. Hvala

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Rigas 1 ili vili Olimpia, kakva su vam iskustva? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima...zna li neko nešto o  vili Ipokampos u Pefkohoriju? Koliko je daleko plaža ksenija i paliouri?

Hvala 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koji Ipokampos, ima ih dva? Ako znate približno u kom delu mesta se nalazi, tj. ako je uz glavnu ulicu, možda mogu da pomognem...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj taj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno za info ,ovo je od velike pomoci pogotovo ko putuje sa decom ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Doktor prica nas jezik. Studirao u Srbiji. On je na raspolaganju 24h. Ako ne licno ona telefonom. Nema greske. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, da li je neko bio u vili Ioannis Paradise u Pefkohoriju? Zanimaju me iskustva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna gde se nalazi vila Frossaki? Sagrađena je, kako kažu, pre tri godine i na oko 300m od mora. Hvala na odgovoru :neznam:

Izmenjeno (Sandra M)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 9 sati, Sandra M je rekao/la:

Da li neko zna gde se nalazi vila Frossaki?

Ako je verovati Google mapama...

Frosaki – Google.pdf

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba da uplatim smestaj u mirnom delu Pefkohorija pocetkom septembra. Imate li preporuku za mesto bez buke, nije vazno da li je na periferiji? Imam ponudu za vilu Kasandra Garden, da li iko ima iskustva sa tim smestajem, vila je novije gradnje. Imam ponudu i za Ilios, zna li neko kakav je smestaj i koja je bolja? Hitno mi je.

Izmenjeno (sci)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8/21/2015 at 21:51, Pefkos je rekao/la:

Vratio sam se juce iz Pefkohorija, pa da iznesem neka svoja zapazanja..

Kako vam se svideo Pefkohori plaze i cene kakve su? Ja i devojka razmisljamo da letujemo u julu u Pefkohoriju ili Kalitea. Pa mi svaka informacija mnogo znaci. :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kalitea za provod bolja. U Pefkohoriju ima samo jedan u klub i u njemu nisam bio. Plaze su bolje u Pefkohoriju, a narocito fiki beach na pocetku. Ima i sirine i duzine :D

Prosle god bili na jedan dan u Kalitei i ulaz u vodu katastrofa od onih, skoljki i mahovine. Bas je bljak. Mi smo gadljivi i ulazili u vodu samo kod onog betonskog prilaza. Kad se vracas sa plaze penjes se uzbrdo a naselje je sa druge strane magistrale. A pefkohori je i bolja baza. Sa jedne strane Hanioti, a sa druge Paliouri, xenia beach :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka