seregig

PEFKOHORI

5483 poruke u ovoj temi

tu je manje više svuda ok plaža. Negde ima možda po koji jež viška,ili je prilaz kolima malo nezgodniji (zaglavljivanje u pesku) ,ali je uglavnom tih par kilometara ok za kupanje i ima delova koji su baš samotni. Nikoga u blizini. Pa ko voli nek izvoli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko letovao u vili Eolos u Pefkohoriju?Molim iskustva...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šta mislite o vili Avra, ima je u specijalnoj ponudi Travelland-a?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja uplatila preko Turisttrade. Citala sam strane forume. Samo pozitivna iskustva. Koliko sam shvatila

tamo do sada nisu lelovali gosti iz Srbije. Videcemo. Inace, letujem prvi put u Grckoj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošle godine sam bio u vili Korali 1 preko Travellenda (užas i smeštaj i agencija) i išao sam u vilu Eolos da uplaćujem wireless jer je odmah prekoputa. Vila ekstra izgleda, ćaskao sam sa radnicima tamo, vrlo su ljubazni i perfektno govore engleski. Gazda mi je pokazao sobe i nudio popust za ovu godinu. Sobe su ekstra - sve je super osim što nema tuš kabina nego je klasično ograđen prostor pločicama za tuširanje. Ima sef, klima, veliki LCD TV sa nakačenim računarom (!) tako da ne morate nositi laptop za internet... Stvarno sve ekstra izgleda, verujem je boravak tamo prijatan, i baš sam se obradovao kada sam video da TuristTrade počinje da radi sa njima (pretprošle godine sam putovao sa TT - om, sve preporuke za agenciju i vilu J&J). Mislio sam da više nikada neću ići u Pefkohori, ali sada razmišljam o tome samo zbog ove vile :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Mladen.Mladenovic

Super!!! Bas ste me obradovali ovim komentarom. Nisam bila sigurna da li sam dobro odabrala. Ja nemam bas nikakva iskustva sa putovanjima i sa agencijama. Imam kucu u Crnoj Gori i poslednjih 25 godina letujem tamo. Mislim da je vreme da vidim i nesto drugo. I ja i moja porodica. Jedva cekam juni, jer sam uplatila od 14.06.

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sonik

Što se tiče agencije, mogu da Vam garantujem da ste napravili pravi izbor. Super su ljudi, a imaju i tamo svoje predstavništvo (na 3 minuta hoda od vile Eolos), uvek će Vam izaći u susret, šta god da Vam treba. Što se tiče vile Eolos, to su moji utisci zasnovani na boravku u toj vili 3 puta po pola sata :) Ne znam kakvi su što se tiče higijene, menjanja posteljine, peškira i slično, ali verujem da je to sve maksimalno uredno, bar na osnovu svega ostalog što sam video. Čim šankerica, koja je iz Bugarske, govorim engleski sa akcentom boljim nego da je iz Engleske, onda je i sve ostalo vrh, ubeđen sam :))) Želim Vam lep i ugodan odmor, i nadam se da ćete podeliti svoje utiske o vili kada se vratite, ja letujem uvek u septembru, pa će mi dobro doći detaljnije informacije :)

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošle godine sam bio u vili Korali 1 preko Travellenda (užas i smeštaj i agencija) i išao sam u vilu Eolos da uplaćujem wireless jer je odmah prekoputa. Vila ekstra izgleda, ćaskao sam sa radnicima tamo, vrlo su ljubazni i perfektno govore engleski. Gazda mi je pokazao sobe i nudio popust za ovu godinu. Sobe su ekstra - sve je super osim što nema tuš kabina nego je klasično ograđen prostor pločicama za tuširanje. Ima sef, klima, veliki LCD TV sa nakačenim računarom (!) tako da ne morate nositi laptop za internet... Stvarno sve ekstra izgleda, verujem je boravak tamo prijatan, i baš sam se obradovao kada sam video da TuristTrade počinje da radi sa njima (pretprošle godine sam putovao sa TT - om, sve preporuke za agenciju i vilu J&J). Mislio sam da više nikada neću ići u Pefkohori, ali sada razmišljam o tome samo zbog ove vile :)

Jao, hvala Vam svima mnogo!U petak sam uplatila preko Turisttrade vilu Eolos za kraj juna.Toliko smo vagali i bili neodlucni za smestaj...Ovo nam je peti put da idemo u Grcku(bili u Haniotiu, Krf, Nei Pori i Olimpic Beach) i stvarno nam je bila zelja da odemo opet u Grcku, ali na neko drugo mesto.Drago mi je sto su pozitivni komentari za ovu vilu.Samo jos mi recite kakva je plaza tu kod vile, jer kazu da je na svega 20m i da li je daleko centar?

Izmenjeno (mikap)
spajanje poruka
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@galeting

Plaža tu pravo od vile je dobra, široka, a centar je malo dalje jer se vila nalazi na samom kraju Pefkohorija (mada je tu sve relativno blizu, nije veliko mesto). Ako idete dalje plažom prema centru, plaža je sve gora i gora (uska i natrpana) kako se približavate molu, a ispod mola je najbolja, i tu Vam preporučujem da idete.

Izmenjeno (mikap)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U ovoj vili Eolos, jel dozvoljeno noćno kupanje? I, kakvo je ovo naplaćivanje bazena gostima, u smislu obavezne porudžbine pića? :S

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima informacije o vilama Dimitris 1 i 2?

Golden Sun 1 i 2?

Elia,toroneosSofia 1 i 2, ili Hrisa????

Poštovani,

ja sam prošle godine detaljno opisala vilu Hrisa u Pefkohoriju.

Ponoviću samo najvažnije, na dobroj je lokaciji ali je vila prljava.

Kad stignete prvo ćete da ribate kuhinju, kupatilo i podove.

U perla toursu vam to svakako neće reći.

Veoma sam bila nezadovoljna smeštajem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za preporuku za hotelski ili apartmanski smestaj na bazi forumaskih iskustava od prosle sezone.

Hvala. pozz.

Od srca preporucujem vilu ALONI PALACE ! Prelepa je, jako cista i ima bazencic! Vec smo bili tamo 2010 god., pezadovoljni smo... Ove godine smo opet uplatili tamo... :) Preko travellanda

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala jos jednom na svim informacijama!Molim Vas samo mi jos recite da li je plaza kod vile Eolos peskovita?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene to isto interesuje, jer mi je dosta betonskih ponti. Uzelela sam se peska. A takodje ako mozete da mi kazete da li u blizini vile Eolos postoji i neki veci supermarket gde bi mogli da se snabdevamo, jer smo skoro na kraju Pefkohorija. I jos samo jedno pitanje (kako sam dosadna!), posto idemo poslednje dve nedelje juna, da li je voda mnogo hladna za kupanje. Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Hrisa je lepa, tako sam cula od poznanika koji je bio tamo. Nalazi se u blizini Adonisa /Sismanidisa. Ulica je mirna, plaza je na minut hoda. Jedino sto je plaza u tom delu Pefk. jaaaako uska (za duzinu 2 lezaljke), tako da svi sede jedni drugima na glavi. Tu su i oni izbetonirani mali molovi. Najlepse plaze su na obodima Pefkohorija.

U Pefkohoriju su plaze lepe, voda je cista, snabdevenost namirnicama odlicna. Puno toga bi mogla u superlativu da ispricam, osim ako ne pogresite u izboru smestaja kao ja. Vila Hrisa je zapustena i prljava, iako na dobroj lokaciji.A agencija Perla tours je moje veliko razocarenje. Nikad vise mi nece pasti na pamet da im poklonim poverenje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka