beki

FOURKA

411 poruka u ovoj temi

Interesuje me smestaj u Bellagio hotelu. Kakva je hrana, higijena???Smesteni smo u trokrevetnu i dvoktevetnu sobu u prizemlju , uplacen all inclusiv!!!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko moze da mi opise vile Vasilis i Yiamas u Furci kako bih mogla da odlucim koju da rezervisem? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Vasilis? Kakva je plaza u tom delu? Po slikama bih rekla da se nalazi bas kod kanala koji je pominjan u ranijim postovima. Jel bi mogao neko od forumasa koji je bio u mestu da mi kaze odprilike kad se gleda na googlu pa je u nekim delovima u plicaku tamnije more jel to trava ili mozda kamenje? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Belagio je skroz korektan,pogotovo za taj novac,sobe se ciste svaki dan,mozda su manje ali su ok,hrana je ukusna i ima je dovoljno

Dorucak je isti skoro svako jutro,za rucak i veceru uvek ima neko meso,riba,testo i puno salate i sira.

Imate teren za tenis,kosarku i decije igraliste

Pice na bazenu ceo dan,a uz dorucak,rucak i veceru tocilice sa sokovima,pivom i vinom na samoposluzivanje

Jedino sto nema nikog iz Srbije,sve su ukrajinci,rusi,cesi...za 10 dana bila je jos jedna soba osim nase

Nadam se da sam pomogao 

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja saljem supruga za 10 dana da pogleda jedan smestaj u Skala Fourka, odabrali smo ovo mesto da investiramo u jedan manji apartman i da tu napravimo nasu bazu u Grckoj.

Ako sve ispadne kako treba postavicu puno slika i snimke detaljne od mesta.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dobra pozicija, jer za 15 min ste sa druge strane kolima, pravo u Kriopigi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Tonia? Interejuje me kakav je apartman sa ogromnom terasom, higijena, koliko je udaljen od plaže i kakva je najbliža plaža?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5.1.2017. at 22:54, tijaana je rekao/la:

Da li neko moze da mi opise vile Vasilis i Yiamas u Furci kako bih mogla da odlucim koju da rezervisem? 

Ja sam se raspitivala za Yiamas i mogu ti reći samo par stvari, a ti je da su studiji novi, plaža blizu. Ti je što se tiče pozitivnog. Negativno je što je ti bio kafić te zbog toga nemate privatnu terasu. Svi studiji izlaze na jednu veliku zajedničku terasu, postoje samo male pregrade kod ulaznih vrata, tu su vam sto i stolice, sušilice za veš... Iz tog razloga smo mi odustali od Yiamas-a. A za Vasilis nisam uspela ništa da saznam... Plaža mu je blizu al me čudi niska cena... Negde ima "kvaka" što bi se reklo... Mene taj smeštaj interesuje za 2018., pa bih volela da neko napiše svoje iskustvo ili saznanja... Jedino što vidim na Google street-u su grafiti u tom delu što mi ne uliva poverenje a opet ne mora ništa da znači... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi kaze nesto o vili Themelis? Osim osnovnih podataka iz agencije , ne mogu da pronadjem ni jedan komentar na netu. Inace uplatili smo za septembar. Hvala unapred

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, da li u Furci postoje organizovane lezaljke ili se mora nositi svoja oprema?

Ako postoje, kako se krece cena iznajmljivanja?

Hvala!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko svezija iskustva sa "hotelom" Edem Paradise? Juce smo rezervisali family apartment...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bane 1321 svaka cast na opisu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bane 1321 hvala na iscrpnom izvestaju.

Mi nocas putujemo u Furku sa dvoje dece, od kojih je jedno bebce. Nadam se da ce nam biti OK. Bicemo smesteni u Edem Paradise apartmanima. Da li ste mozda zavirili tamo ili culi nesto onjima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Edem paradise je preko puta Evridiki, malo zavucen, sto je dobro zbog buke, I ako je ono na sta ja mislim lepo izgleda spolja!

Evo malo slika Skala Fourke. Inace "prava' Furka je u brdima!

WP_20170703_16_51_57_Pro.jpg

WP_20170707_09_31_15_Pro.jpg

WP_20170707_09_31_21_Pro.jpg

WP_20170711_20_43_54_Pro.jpg

Izmenjeno (bane1321)
dopuna
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka