Singapur grad, Singapur

20.11.2016

Nekada se u Singapur islo u soping. Kada je pre 30 i vise godina JAT odrzavao liniju od Beograda do Singapura tamo se odlazilo pre svega radi kupovine tehnicke robe. Vremena su se promenila, JAT vise tamo ne ide a i ekonomski Singapur se promenio i znatno uznapredovao. Nekad su vas u Singapuru opsedali krojaci koji stajali ispred svojih radnji i nudili da vam sasiju odelo od svile za trecinu cene od najobicnijeg konfekcijskog odela u Beogradskim radnjama. Danas toga vise nema. Singapur je u poslednje dve godine dva puta proglasavam za NAJSKUPLJI grad na svetu. Soping je tako ovde , za nase ljude, postao istorija ali je to mozda i dobro. Sada ko ode u Singapur moze da uziva u lepoti grada i naravno, Singapurskim Orhidejama.

Ovo je 36 minutna reportaza o Singapuru, gradu orhideja. Na sva pitanja autor reportaze ce rado odgovoriti (ako zna odgovor).

 

 

Komentari

klubva

klubva

2016-11-21 07:40:25

Odličan putopis! Bravo!

ljerka

ljerka

2016-12-02 19:30:54

Sjajna reportaža o dalekom  i tesko dostupnom Singapuru za veliki broj potencijalnih putnika iz Srbije. Pregršt dobrih i interesantnih  informacija autor nesebično deli, uz lepe  prizore zanimljivog grada,čini ovaj prilog dopadljivim, Svaka cast!  

dujaspasa

dujaspasa

2016-12-03 08:59:48

Jako mi se dopada!!! Ovo je prava reportaža sa lica mesta. Zaista originalno!