kristinabl

Hotel Sun&Sea, Hurgada iskustva

375 poruka u ovoj temi

ja kad sam bila gradio se onaj deo iza bazena,kad gledas iz pravca restorana..valjda je to novi,ne znam.onda sam ja bila u starom.bila na IV spratu,mislim da je soba bila 401 il tako nesto i gledala na one kuce ispod i naravno more..neke privatne kuce,arapi..babu vozali u kolicima uvece,pa joj tv donesu da gleda na terasi..a neki u dr.kuci,mladji,pravili zurkice..i ja sam bila zadovoljna sobom i kupatilom..zbog velicine..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jelice, da li treba da nosim fen za kosu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro pitanje.

Da li trebamo da nosimo fen?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ubi me ako se sad secam..mislim da nema fena...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jelice, da li treba da nosim fen za kosu?

Uf, pa kako se bre Jelice ne sećaš :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda zna Nikola?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel bre nikola,jesmo imali fen ono bese?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemate fen za kosu. To trebate da nosite od kuce.

A ja ponovo idem u HRG, u septembru, samo jos ne znam koji termin.

Pozzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel bre nikola,jesmo imali fen ono bese?

ja se fena ne sećam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemate fen za kosu. To trebate da nosite od kuce.

A ja ponovo idem u HRG, u septembru, samo jos ne znam koji termin.

Pozzzz

Opet S&S?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko da li nam se u skorije vreme vraća neki forumaš iz ovog hotela?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima

Upravo sam se vratio iz Hurgade, hotel s&s, agencija spirit. Hotel je sasvim ok za tu cenu, sobe su velike imaju tv, klimu i frižider a moja je imala veliku terasu sa pogledom na more. Hotel je u neposrednoj blizini "centra" Hurgade tako da nisam imao potrebe da koristim usluge lokalnih taksista i zato sam ostao uskraćen za to iskustvo.

Hrana je osrednje žalosna tipična za hotele tog tipa, ali ko od nas ide u Egipat da bi uživao u njihovoj kuhinji, hoću da kažem da nećete ostati gladni ali će te sigurno popraviti liniju gubitkom kojeg kilograma što i nije tako loše. Na mene će nezaboravan ostati ukus nekog parizera kojeg serviraju za svaki doručak a izgleda tako kao da su na kraju smene u nekoj fabrici salama počistili halu, sve to samleli i dodali domestos ili feri radi arome i od toga naopravili tu salamu.

Ja sam uglavnom jeo dosta povrća i posebno voća (dinje i lubenice). Higijena u hotelu je za egipatske prilike zadovoljavajuća, sobe čiste neki klinci koji se trude, ali vidi se da nedostaje ženska ruka, a to (mislim na sobarice) tamo nećete videti.

Na recepciji postoji sef tj male fioke koje se zaključavaju i u kojima se može ostaviti novac i neke druge vrednosti. Ta usluga je besplatna.

Postoje 2 bazena, nisam ih koristio jer mislim da je glupo otići na more a onda se kupati u hotelskom bazenu.

Plaža je kamenita i šljunkovita postoje fiksni suncobrani i ležaljke sa sunđerima, dobja se besplatni peškir ali moj savet je da ponesete svoj ili da ga tamo kupite (jeftini su, oko 500 din za veliki lepi peškir za plažu). Ono što ovu plažu čini posebnom je što levo od plaže na 10 m imate pravi veliki koralni greben, zato kupite masku i ako volite da ronite uživaćete. Ja nisam izlazio iz vode, skoro da su počele da mi rastu kožice za plivanje između prstiju.

U hotelu i na plaži ne toče alkoholna pića što sam ja iskoristio da otkačim dosadne konobare koji vam stalno nešto nutkaju, samo ih pitate da vam donesu hladno pivo i neće vam više dosađivati :D .

Rezime:

Ovo nije luksuzan hotel, nameštaj je pohaban, umereno je prljav, hrana dijetalna ali položaj blizu centra i koralni greben na plaži čine ovaj hotel prihvatljivim za tu cenu, uostalm šta će vam hotel sa x zvezdica kad će te stalno biti na nekim izletima ili lutati okolo trudeći se da što više toga vidite i doživite da bi ste u hotelu samo prespavali, za takav pristup ovaj hotel je dobar izbor

Nadam se da sam pomogao svima koji imaju dileme ili strahove u vezi ovog hotela.

Pozdrav svima i uživajte u svom odmoru

ž :kez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Plaža je kamenita i šljunkovita
Bedak ja sam se nadao da je pesak!!! :ljutko:
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma imas i peska na plazi, ali nije to onaj pesak kao kod nas, da mozes da pravis gradove od peska i da se zatrpavas, vise je...pomesan sa prasinom, ne znam kako bi ti objasnila, mislim, nista strasno, lepo je i cisto, ali ako hoces pesak obavezno idi na rajsko ostrvo i lovely island! Plazica hotela je skroz o.k. ,cista je i uredna, sa puno cveca i ogromnim suncobranima i lezaljkama, jedino moras ranije da ustanes i zauzmes zezaljke. Nihovi peskiri su o.k. ali ako si gadljiv, stvarno mozes da kupis jeftino(obavezno cenkanje) veelike peskire sa natpisom Hurghada. Hrana im je stvarno ocaj, mada nismo ni umirali od gladi, bar ja, moj se dragi ne bi slozio samnom, ali on je izbirljiv po pitanju hrane, tako da ponesi nesto za grickanje (smoki) od kuce

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima

Upravo sam se vratio iz Hurgade, hotel s&s, agencija spirit. Hotel je sasvim ok za tu cenu, sobe su velike imaju tv, klimu i frižider a moja je imala veliku terasu sa pogledom na more...... biggrin.gif

Zaki, svaka cast na opisu, slazem se sa tobom!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka