meda

Kolima iz Srbije za Tursku

3225 poruka u ovoj temi

IMG_20250721_122914.thumb.jpg.9b82bc30ae

Hvala na info. Sutradan putujemo u 20h krecemo i javljam. 
Inace kupio sam esim karticu unapred kostala me je oko 9e traje 30 dana i ima 20gb. Ako nekome zatreba link je

https://shop.bnesim.com/plans/tr/
i ukucajte u dicount code ESIMDB15 imate 15%. 

Ljerka ako imas nekih jos info slobodno podeli. Lep provod.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kurs  za 100 eur  dobija se 4.600 lira.. Jako je toplo u Turskoj.. Srećan ti put i neka dovoljno tecnosti uvek bude uz vas.. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo stigli u Istanbul oko 22h.Za Bugarsku mogu samo reci da smo imali 2 patrole policijske sa radarskom kontrolom oko Sofije drugo nije nista znacajno.Nisu zavrsili obilaznicu jos oko Sofije tako da ima po mojoj proceni 10km starog puta.

Kako se predje granica ubrzo ima da se kupi hgs,medjutim nisam tu ni svratio vec na prvom sledecem odmaralistu gde pise da ima.Tu je nesto losiji kurs naravno za 100e dobijate 4400lira.PTT pocinje da radi od 9h tako da nismo kupili hgs.Tokom voznje prosli smo dve rampe koje su se podigle same.Kupicu ga u Istanbulu,verujem da ce mi to odbiti kada budem prosao sl rampu

Jeste vruce je jako,jedino vetar malo pomaze koji na momente jako duva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo stigli u Istanbul oko 22h.Za Bugarsku mogu samo reci da smo imali 2 patrole policijske sa radarskom kontrolom oko Sofije drugo nije nista znacajno.Nisu zavrsili obilaznicu jos oko Sofije tako da ima po mojoj proceni 10km starog puta.

Kako se predje granica ubrzo ima da se kupi hgs,medjutim nisam tu ni svratio vec na prvom sledecem odmaralistu gde pise da ima.Tu je nesto losiji kurs naravno za 100e dobijate 4400lira.PTT pocinje da radi od 9h tako da nismo kupili hgs.Tokom voznje prosli smo dve rampe koje su se podigle same.Kupicu ga u Istanbulu,verujem da ce mi to odbiti kada budem prosao sl rampu

Jeste vruce je jako,jedino vetar malo pomaze koji na momente jako duva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigli u Kemer juce.Kada smo krenuli iz Instanbula besneli su pozari uz autoput posle Burse i deo autoputa je bio zatvoren pa sam stao na pumpu i pitao policajce preko translate,potvrdili mi i uputili me preko iznika da idem oko jezera,pola sata duze max je izasao put.Ako neko putuje obratite paznju na pozare google maps daje azurna obavestenja i na njihovom “amss” na linku

https://yol.kgm.gov.tr/KapaliYollar/

gorivo po autoputu je 54-55 lira a posto sam isao na Iznik nasao sam gorivo i po 47. I dalje je jako vruce.Ono sto sam primetio sto je za mene novina od pre 3 godine jesu dosta vise novih postavljenih kamera za brzinu pa cak i prosecnu brzinu mere izmedju dve kamere na pojedinim mestima.Ja sam skinuo radarbot aplikaciju kupio je po 3usd mesecno i mogu vam reci dosta mi je pomogla.Broj kamera se malo smanjuje juznije od Bozucuka pa na dalje ka Antaliji.Putevi i dalje dobri.

posto smo bili i u nabavci oko kapali carsije sam nasao menjacnice dve koji za 100e dobijete 4700lira.

odseli smo i Dedeman hotelu u Kemeru,ako nekoga interesuju iskustva neka pita za par dana dok saberem utiske moci cu da pisem.Bicemo tri nedelje u Turskoj ako nekome treba nesto neka pise slobodno.

srecan put svima koji putuju,a koji su vec u Turskoj lep odmor zelim

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi u septembru smo u Kemeru prvi put pa uopšteno kakvi su utisci o samom gradu a i plaže..

Izmenjeno (drug_član)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Javicu vam za nekih nedelju do dve dok saberem utiske i obidjem vise.

Izmenjeno (Slobo030)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav i sa moje strane. Ja sam planirao put u avgustu za Antaliju ali moram da odlozim za septembar. Treba mi opet savet ko je merio vreme puta, prosle godine sam iz Lapsekija isao pored mora i kroz novi tunel ka Aydinu. Pretprosle sam isao na Bandirmu i deluje mi da je tamo brze. Molim za podelu iskustva ko je isao na oba pravca

Izmenjeno (go99)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

avicu vam za nekih nedelju do dve dok saberem utiske i obidjem vise.

Druže, sabra li utiske ?  :neznam:

Izmenjeno (drug_član)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav putoholicari.Prave li se planovi,pripremaju li se auta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Automobil spreman, samo što ove godine nije Turska u planu. A ti, gde je destinacija?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Auto je spreman, osim što Turska nije planirana ove godine. A ti, gdje je odredište?

Plan je opet Turska ali još nismo razradili plan puta.Gdje vi idete.Sretan vam put,mi planiramo tek tamo osmi ,deveti mjesec.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Početkom jula dolazimo iz Nemačke za Srbiju, pa sredinom jula idemo u Grčku. Turska nam je u planu za neko iduće letovanje ali avionom, previše je to km za 3 sedmice odmora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko  obisao :neznam: drevni grad Aizanoi kao  i Iznik  tj Nikeu i neka preporuka za  smestaj  i restorane u Bursi  i Izniku ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u Izniku i Bursi pre 20 godina, nemam fotke ali se sećam da je grad Iznik neverovatno lep i stvarno se ima šta videti. U svakom slučaju odlična destinacija za kvalitetno provedeno vreme.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907277
    Ukupno poruka