Guest Prijatelj

SARTI

8264 poruke u ovoj temi

Forumasi , potrebni utisci i misljenja o vili Papus i Sartiju ?! ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ima svezih utisaka o vili Pirofani new.Procitao sam sve postove,ali su dosta stari.Ako ima nesto od prosle godine.Interesuje me sam smestaj,polozaj znam.Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u Papusu prošle godine od 29.06-09.07.Što se tice smestaja apartmani su prostrani i čisti sa klasičnim krevetima. Smeštaj jeste stariji ali je na dobroj lokaciji udaljen od plaže oko 80m. Terase su uske , gledaju na ulicu a pojedine imaju pogled na more . Ulica  je prometna ali nije mnogo bučna. Plaza ispred smeštaja je korektna sa postepenim ulaskom u more ( sitan pesak ). U blizini se nalazi odlična pekara, a ima i dovoljno prodavnica za svakodnevne nabavke. Restoran prekoputa nije bučan.Na Astrinom sjtu su slike apartmana koje su realne.Evo i nekoliko naših slika.

DSC02204.JPG

2017_0706_111016_006.JPG

2017_0706_110935_001.JPG

2017_0706_095733_017.jpg

IMG_20170704_202712.jpg

IMG_20170702_195615.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila smeštena u vili Four Seasons, u starom delu Sartija. OK je u principu, mada je malo stariji nameštaj, a i nađe se poneka bubica. Pogled je bzv, sad zavisi šta je kome prioritet. Ima terasu, kuhinju koja je ok, sa rešoom, tv, internet, ok kupatilo, sušilicu za veš. Posteljinu jednom menjaju. U principu, stari i novi Sarti su jedan do drugog, praktično se iz jednog direktno prelazi u drugi, i sve je blizu, tako da je smeštaj manje-više svuda sličan. Ja sam bila smeštena skroz kod magistralnog puta, ali mi je ipak more bilo na 300m udaljenosti samo pravo, što uopšte nije daleko, čak ni za dete. U starom Sartiju je centar i sav je starinski i živopisan, a novi Sarti je malo moderniji. Plaža je dublja na ulasku u more i veći su talasi u starom Sartiju, ali mala je razlika, nijanse su u pitanju. A da dođete do plaže novog dela Sartija, dodajte još 100m. Jedino je Sarti beach udaljen 2 km od novog dela Sartija, kao izdvojen deo grada, i tu je plićak i najčistija voda, talasa skoro nema, ali tu ima nekoliko kućica i ništa više, a do novog Sartija uopšte nema kuća, samo put, pa sad kako vam odgovara, zavisi da li možete da dođete do centra i da li vam je to uopšte važno.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima,

Citam temu i nikako ne vidim vilu u kojoj smo pre dve godine pa da je preporucim...

Isli smo sa dvoje male dece  (2.5 i 6god) i nabasali na vilu Achileas .Isli smo kolima pa gde  nam se dopadne.Vila je stvarno dobra.Mi smo bili u apartmanu na prvom spratu sa dve sp sobe ,pogled na more i dvoriste(6krevetna).Vilu drze majka i cerka koje su diiivne ....apartmani su cisti,uredni,kreveti i duseci novi,menjanje posteljine i peskira 5og dana,pogled ...ma bas onako kako treba....Peskire i suncobrane ostavite na plazi ,skoknete da jedete i vratite se nazad...milina...Vila se nalazi u novom delu Sartija i na samoj je plazi.Nama nije smetalo jel je malo udaljena od centra jel smo svakako setali ...U principu sve je blizu i sve je nekako ususkano i lepo u Sartiju.Prijatna atmosfera,nekako je toplo...  Vidim da vile nema preko agencija ali mozete da ih kontaktirate putem mail-a ili face https://www.facebook.com/pg/Achilleas-house-Sarti-669972223049127/about/?ref=page_internal

Nadam se da ce nekom biti od koristi ova info...

Pozdrav

Izmenjeno (keka85)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uh, prvi moj out u Grcku je bio u Sartiju u navedenoj vili daleke 2005 godine. Prilikom dolaska u sobi nismo imali vodu jer je gazda rekao da su velike restrikcije u Sartiju. Nakon nase primedve da vila pored ima vodu jer se vidi kako zena zaliva bastu, dobili smo je. Kako je kuca bila nova, cena je bila jedna od najvisih, mislili smo da je i namestaj nov. Medjutim prevarili smo se. Namestaj je bio star i skripao je. To je bila prva soba desno kada se udje u vilu. Soba je zelene boje. Nakon 13 godina pretpostavljam da su zamenili namestaj. Polozaj vile je ok ali se nalazi na glavnoj ulici koja vodi ka obali i centru tako da je buka veca, pogotovu ujutro kad svi Grci krenu skuterima. Moje misljenje je da nadjete neku drugu vilu u novom delu Sartija prevashodno zbog buke i zbog bolje plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas uplatili vilu Dora u Sartiju,kako vidim na sajtu nije bogzna kakva vila ali nama je vazno samo daje na 12 nocenja(cena je dosta solidna u odnosu na druge vile),a i lokacija je dobra,ovo ce nam biti treca godina u Sartiju.Bili smo u Nei Poriju ,Vrasni, Pefkohoriju ,Polihronu ,Nea Flogiti ,Potosu ali Sarti i okolne plaze nam se najvise svidjaju.Ako je neko bio u pomenutoj vili nek napise svoja iskustva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je more u Sartiju sredinom juna? Temperatura/talasi da li su za malu decu? I da li neko zna gde ima najbliži doktor?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je more u Sartiju sredinom juna? Temperatura/talasi da li su za malu decu? I da li neko zna gde ima najbliži doktor?

Sarti nije za malu decu,ali u okolini ima prepuno plaza za decu.Doktora ima na par mesta u  Sartiju,ima izmedju starog i novog dela Sartija kod velikog parkinga , odnosno pored prestavnika Astra travela.Rade prepodne i posle podne do 22h.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

....

Izmenjeno (vekim)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tsantilas vila

Moze li neka informacija 

Da li je ok izbor 

Dvoje dece 4 i 3 god

Ili Elena u novom delu Sartija

Ili neka preporuka poznavaoca Sartija

Hvala mnogo

http://www.elenas-apartments.com/

Da li na ove apartmane mislis, one do plaze imaju samo jedan red kuca, tj nalaze se tacno iza apartmana Korali.  Na tom delu je plaza slobodna i lepa, mislim da ima samo jedan beach bar, a ostali deo plaze je slobodan za suncobrane i peskire.

Sto se vlasnika tice oni drze i Theodora house, ciste sobe svaki 2-3 dan, menjaju tako i posteljinu, po potrebi i cesce. jako su fini i ljubazni.

Ako nesto znaci u Koralima su bili kumovi sa decom 1 i 3 godine i plaza i ulazak u more su im sasvim odgovarali.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vekim hvala mnogo na informaciji ...ove godine ponovicemo Stavros Voula liama.

Vasi komentari i saveti su mi mnogo pomogli

Izmenjeno (jekic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako neko ide na Sitoniju u terminu od 9. do 19. jula, moze da se javi porukom, da budemo u kontaktu i razmenjujemo informaije. I mi idemo u tom periodu.

Izmenjeno (Miki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kod mene pala odluka ove godine na Sarti i kucu Fotis, smena od 13-og do 25-og juna, pa mi sad ostaje do juna da se sekiram da l' ce biti lepo vreme :). Muz i ja (dok smo bili sami) smo letovali u Sartiju 2009. godine u Agni house i odlicno se proveli u tom smestaju, u junu mesecu. Sada, sa pojacanjem od tri mala vristavca Agni nam skup, pa sam resila da uplatimo Fotis. Malo pre na nekoj od strani ove teme ispljuvali lokaciju kuce Fotis, te bucno, svi se deru, te crkva zvoni, preselo mi iscitavanje teme. Meni bas delovalo da je van dogadjanja ta lokacija, sto meni i odgovara. Ima li neko misljenje o toj lokaciji, da li se zaista svi dernjaju (mi sa troje male dece vazimo za najtise stanare u zgradi :))pa ne bih volela da mi tudja nekultura upropasti odmor. A vreme u junu je uvek lutrija, mada nema neke garancije ni u sezoni. Prosle godine u avgustu sam se smrzavala na plazi. Sto bi rekli: kakve si srece...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravila sam da pitam najvaznije: da li je ok duplex apartman u niskom prizemlju u Fotisu? Deluje na fotografijama uredu, al drugacije je kad neko ko je vec bio, video, kaze svoje iskustvo. Da li je bilo nekih problema, i slicno.. I kakva je situacija za parkiranje radi kupanja na drugom kraju plaze Sartija (novi Sarti)? Zbog dece nam plicak vise odgovara. I kakva je snabdevenost onog veceg marketa u starom Sartiju (bivsi Arvanitidis)? Al udavih pitanjima. Od januara meseca gledam Tasos, Krf ili Neos Marmaras (divna letovanja smo imali tamo), i na kraju se odlucih za Sarti :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907224
    Ukupno poruka