irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

."Lidl" ili "Masutis",mleko je dobrog kvaliteta.

Poneti za jedan dan,rizik je zbog vrucine,a i od oduzimanja na granici(ta odredba jos uvek vazi,koliko znam).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

Da li neko zna gde u Leptokariji mogu da kupim karticu za mobilni?

Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 6 sati, Klea je rekao/la:

."Lidl" ili "Masutis",mleko je dobrog kvaliteta.

Poneti za jedan dan,rizik je zbog vrucine,a i od oduzimanja na granici(ta odredba jos uvek vazi,koliko znam).

A sta se sme od hrane za bebu I odrasle preneti odavde preko granice, da znam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko odsedao u vili Katarina (Leptokaria)...

Inace forum je odlican i preporucio sam ga prijateljima!

Izmenjeno (legionar81)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katarina preko agencije?  Ima vise Katarina 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

agencije...

Izmenjeno (legionar81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katarina preko Lui travela je na 10m a Katarina preko Banbusa malo dalje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

drugi sprat  

Izmenjeno (legionar81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 17 sat, irinat je rekao/la:

A sta se sme od hrane za bebu I odrasle preneti odavde preko granice, da znam

Ми смо са двоје деце прошле године од половине августа били у грчкој. Никад пре а ни тада нисмо имали било каквих проблема на граници. Поготово не на грчкој граници. Читао сам на форумима да су одузимали неку храну али то је писао неко ко је као исто то чуо или видео . Углавмом нисам срео никог коме се баш то десило. Иначе у Грчкој имаш добар избор млека и млечних производа и нема проблема на ту тему. Исто као и остала храна. Ми смо носили нешто мало сухомеанатих прерађевина и којекакве грицкалице деци за плажу . Типа смоки ,чипс, бејкролс...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sredinom juna idem autom u Leptokariu u vilu Popi. Nigde ne mogu da nađem neke utike o vili Popi.  Pa ako neko nesto zna neka mi napise. Takođe zanima me da li u blizini ima neki parking ( besplatno ili da se naplacuje) ? Na žalost iz agencije nisu bas znali odgovor na moje pitanje :( .

popi.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9.3.2017. at 22:48, Andjelka Scepanovic Ex Marijanovic je rekao/la:

Da li ima neko ko je isao u vila jorgos  zanimam me sledece: koliko je vila udaljena od autobuske stanice, kakav je wi-fi u smestaju? Kako je taj poslednji dan letovanja sto se tice smestaja izlazimo iz sobe u 10h a povratak je tek u 18. Moze li se kupati taj zadnji dan?

Kakva je plaza tu naspram vile ima li jezeva?

Boravila sam u vili "Jorgos" pre 4 godine i jako sam zadovoljna smestajem. Sve je cisto i uredno, posteljina se menja posle 7 dana. Gazda drzi i pumpu pored tako da je uvek na raspolaganju. Wi-fi ima vise, nekad je signal slab nekad dobar. Uglavnom je dobar u jutarnjim casovima jer nema puno  nakacenih na njih. Sto se tice poslednjeg dana, ima prostorija gde se ostavljaju stvari koja se zakljucava, nazalost toaleta nema samo na pumpi ali tu ne preporucujem koristiscenje. Tako da tusiranje osvezenje obavite na tusevina na plazi jer u smestaju nema. Plaza je blizu na 10 min, i manje zavisi od hoda. Pristojna je voda je cista, u zavusnosti od talasa. Ako su talasi taj dan bude trave u vodi ali opet to po meni nije prljavstina. Jedina mana jesu kamenje pri ulasku u more (toplo preporucujem patikice za vodu), kada je voda mirna onda i nije neki problem ali kada su talasi ulazak u vodu je jako tezak.  Jezeva nema, bar ja nikad nisam videla, a boravila sam u Leptokariji 3 godine. U svakom slucaju sve pohvale za Jorgos I ja ove godine putujem u Leptokariju  ali sam ovaj put izabrala ADG de lux. :rolleyes:

Imam jedno pitanje! :) Boravila sam vec u Leptokariji i prezadovoljna sam sa svime, samo imam mali problem sa plazom i ulaskom u vodu zbog kamenja, Prethodnih godina sam isla autobusom tako da nisam puno eksperimentisala okolne plaze.Ove godine idem kolima pa mogu malo da skitam okolo. Pa me interesuje da li postoji neki deo plaze u Leptokariji gde nema kamenja gde je samo pesak? Ili bar neka bliza plaza Leptokariji gde je ulazak u vodu dobar? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 14 sati, sakili9941 je rekao/la:

Imam jedno pitanje! :) Boravila sam vec u Leptokariji i prezadovoljna sam sa svime, samo imam mali problem sa plazom i ulaskom u vodu zbog kamenja, Prethodnih godina sam isla autobusom tako da nisam puno eksperimentisala okolne plaze.Ove godine idem kolima pa mogu malo da skitam okolo. Pa me interesuje da li postoji neki deo plaze u Leptokariji gde nema kamenja gde je samo pesak? Ili bar neka bliza plaza Leptokariji gde je ulazak u vodu dobar? :)

Meni je Paralia Skotinis odlična, nalazi se na 3-4 km od Leptokarije (prema Platamonu). Ima dobar ulaz, tuševe, velika je tako da i u špicu nije gužva, a ima i prirodnog hlada.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno! Čula sam i ja za Skotinu ali su mišljenja podeljena neki kažu da je plaža kao u Leptokariji neki kažu da je lepa. Ali svakako da ću je obići! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dali je bio neko u vili olimpus ja udem ove god sa agencijom pekez kakvi su utisci:smajl::smajl:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

zanima me da li je neko bio u vili Danos u Leptokariji i kakvi su vam utisci?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka