irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Pozdrav iz Leptokarije

Da javim ljudima koji iz razno raznih razloga nisu uspeli da otputuju na neku od egzotičnih destinacija da i ove godine voz prolazi kroz Leptokariju, i dalje je kamenje u moru ( nisu se potrudili da to povede) nisu ništa izbetonirali novo, pasa lutalica ima bar 30 na plaži, a od ovih socijalnih turista nemože da se živi, tako da ako mogu da zaobiđu Leptokariju jer nema ništa novo, pozdrav od Tomatoes turiste 

Leptokarija bi bila mnogo posećenija kada bi rešili problem sa kamenjem,pre nekoliko godina isspod Ekati bara je bilo povadjeno kamenje i bilo je fino,medjutim sada je strašno iskusta iz 2022 a tako i potvrdjuju da je ove godine.Čudi me da lokalne vlasti ne žele da ništa ulože da imaju više gostiju,zato je u jeku sezone deo poviše pruge maltene prazaan...Znam da je tu jeftiniji smeštaj ali mislim da su kapaciteti uz more dovoljni i sve agencije zakupljuju te objekte.Nadam se da će sa manjim rojem turusta sami uvideti u čemu je poenta..

Drugari, potrebno je prenociste za jednu noc ( petoclana porodica ) za 4.7.

Da li je tako nesto izvodljivo ?

:hello:

Potražite na licu mesta ,naći će te sigurno,gornji deo je uvek pust,a video sam da ima meštana u kućama ,ali svi hrle da mora,za jednu noć nebitna stvar.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Leptokarija bi bila mnogo posećenija kada bi rešili problem sa kamenjem,pre nekoliko godina isspod Ekati bara je bilo povadjeno kamenje i bilo je fino,medjutim sada je strašno iskusta iz 2022 a tako i potvrdjuju da je ove godine.Čudi me da lokalne vlasti ne žele da ništa ulože da imaju više gostiju,zato je u jeku sezone deo poviše pruge maltene prazaan...Znam da je tu jeftiniji smeštaj ali mislim da su kapaciteti uz more dovoljni i sve agencije zakupljuju te objekte.Nadam se da će sa manjim rojem turusta sami uvideti u čemu je poenta..

Potražite na licu mesta ,naći će te sigurno,gornji deo je uvek pust,a video sam da ima meštana u kućama ,ali svi hrle da mora,za jednu noć nebitna stvar.

Hvala za savet,rezervisali smo prenociste na Dojranu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Andromahi,i kakvi su utisci? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakve su cene ove godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li i ove godine ima krupnog kamenja pri ulasku u vodu? Da li je guzva, tj.moze li se naci smestaj na licu mesta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li i ove godine ima krupnog kamenja pri ulasku u vodu? Da li je guzva, tj.moze li se naci smestaj na licu mesta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima kamenja a smeštaj se uvek  može naći sve preko pruge je prazno mahom svake godine ,Leptokarija ima puno smeštajnih kapaciteta koji su uvek prazni bar je to moje mišljenje koje sam video boraveći u dva navrata i razgledajuci mesto

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvo - kamenja ima nekih 3 - 4 metra na ulasku u vodu, nakon toga je pijesak, lokalci su to nemoćni jer kad su velike zimske oluje valovi dokotrljaju kamenje do obale, trošak vađenja bi bio enorman, tako da kamenje ostaje tu gdje je :neznam: 

Drugo -Smještaj se uvijek može naći na licu mjesta. Od pruge prema plaži sada u špici sezone je oko 50 eu za pristojan apartman, iznad pruge je trenutno od  30-40 eu, cifra opada kako se penješ prema gradu.

Izmenjeno (Che Guevara)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvukao sam nekoliko sličica od prošle godine i napravio video, pa ako je nekome interesantno neka baci pogled :)

https://youtu.be/ATa5eqdrE4k

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je još uvek takva situacija da sigurno ima slobodnog smeštaja?Sve što sam kontaktirala u Platamonu je zauzeto. U Nei Poriju sam dobila samo jednu ponudu 200e noć.

Nude mi u Leptokariji smeštaj za 130 evra.Kao da smo na Mikonosu.

Zamolila bih za kontak vlasnika koji imaju povoljne apartmane.Može i iznad pruge.

Leotokarija je, inače, letovalište mog detinjstva....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Momentalno sam u Leptokariji. Ima slobodnih soba, sigurno cete naci. Govorim za deo do plaze da ima slobodnih, a iznad pruge sigurno. Ima neka grupa na fejsu Grcka-smestaj povoljan...tamo se oglasavaju vlasnici koji imaju slobodno. Nadam se da sam bar malo pomogla. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Momentalno sam u Leptokariji. Ima slobodnih soba, sigurno cete naci. Govorim za deo do plaze da ima slobodnih, a iznad pruge sigurno. Ima neka grupa na fejsu Grcka-smestaj povoljan...tamo se oglasavaju vlasnici koji imaju slobodno. Nadam se da sam bar malo pomogla. :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je još uvek takva situacija da sigurno ima slobodnog smeštaja?Sve što sam kontaktirala u Platamonu je zauzeto. U Nei Poriju sam dobila samo jednu ponudu 200e noć.

Nude mi u Leptokariji smeštaj za 130 evra.Kao da smo na Mikonosu.

Zamolila bih za kontak vlasnika koji imaju povoljne apartmane.Može i iznad pruge.

Leotokarija je, inače, letovalište mog detinjstva....

Sve što ti treba je :  https://www.grckainfo.com/ 

Vlasnici zaista brzo odgovaraju, po mogućnosti upit napiši na engleskom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve pohvale za vilu Andromahi. Ljubazni domaćini,blizu je  plaza Havana Villas. Osoblje na plaži preljubazno,znaju srpski,engleski... Jedino što treba napomenuti je da u vili nema zamena peškira i sami održavate higijenu,ali s obzirom na cenu,mislim da je prihvatljivo.

Izmenjeno (Biljana Maksimovic)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se mene tiče nikad više Leptokarija.More katastrofa , kamenito , prljavo.Grad bez dovoljno mesta za parkiranje.Ako slučajno neko izabere ipak da letuje u Leptokariji neka obavezno traži kuću koja ima sopstveni parking.Ja sam bio u kući Dimitris , u glavnoj ulici , između Masutisa i plaže ,u prizemlju kuće je pekara.Kuća nema sopstveni parking, a i VI FI ne radi.Srećom što sam kolima pa sam mogao da idem do Skotine na kupanje, koja je po meni mnogo bolja varijanta kad je u pitanju čisto more.Ko voli gužvu i nije mu bitno more neka slobodno ide u Leptokariju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka