irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Ne mogu da nadjem ni jedan jedini komentar o  House Olympia. Ne mogu da verujem da nema!! Zna li neko nesto? Jel bio ko?? :shokiran:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Navarinu giros mmmmm njam njam

Gde mu to dodje??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde mu to dodje??

Ukucaj te na guglu vila navarino u suterenu je istoimeni restoran i tu se taj giros nalazi.Znaci na skveru u ulici koja vodi ka podvoznjaku, blize moru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne sporim da je u Navarinu giros dobar ali ipak se u Leptokariji jako dobro zna gde se garantovano moze pojesti najsveziji i najbolji giros. Pogledajte samo gde ga jedu lokalci ali i ostale grkinje i grci, nazalost radnja radi samo posle podne odnosno nocu, na pocetku gornje glavne ulice sa desne strane na par stepenika, redovno bar polovina gostiju a nekad i svi gosti su samo lokalni (na prethodnoj strani @sladja je takodje pisala o:  http://www.putovanja.info/uploads/monthly_2015_07/P6282546.JPG.d056df68bc0e90cd9c25840e8034c54f.JPG ), razmislite i zasto, pa i da niste probali isti. Doduse nasi uglavnom kupuju za poneti na prozoru, zato sto bi sve na brzinu jer ovde opusteno Grcki bas imaju kad. Kada sednes i narucis da li redovan giros sa viljuskom i nozem ili samo onako na tanjiru giros pitu u papiru, ima da se nacekas, ode pivo dok ne stigne giros ali za one koji vole pravi giros isplati se provereno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mogu da nadjem ni jedan jedini komentar o  House Olympia. Ne mogu da verujem da nema!! Zna li neko nesto? Jel bio ko? 

Please!  :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Please!  :) 

Nisam bio, prolazio jesam. Skoro renoviran, na izgled ok samo se nalazi uz lokalni put kojim voze svi oni koji ne koriste autoput (i autobusi) i uz prugu sa donje strane pa ako je apartman okrenut na ulicu eventualno može povremeno, zbog prolaska vozova ili vozila, biti malo bučnije? Sve u svemu nije daleko ni od plaže niti od glavne ulice.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bio, prolazio jesam. Skoro renoviran, na izgled ok samo se nalazi uz lokalni put kojim voze svi oni koji ne koriste autoput (i autobusi) i uz prugu sa donje strane pa ako je apartman okrenut na ulicu eventualno može povremeno, zbog prolaska vozova ili vozila, biti malo bučnije? Sve u svemu nije daleko ni od plaže niti od glavne ulice.

Hvala puuuuno! Dugo cekam na odgovor. :) Na izgled i meni deluje ok. U agenciji su rekli da je ispod pruge i 150m od mora. Nigde na ovih skoro 300 strana nisam nasla ni jedan komentar o njoj, neverovatno. :) Jos jednom, hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kratak izvestaj iz Leptokarije...prvi put sam ovde posle nekoliko Grckih mesta ...prvi utisak je ok, mesto dovoljno veliko da nije dosadno, a dovoljno malo da ti se ne penju na glavu turisti kao recimo u pefkohoriju i Haniotiju...poprilicno je jeftinije nego na Halkidikiju sto nije losa strana....plaza je ok, a more pretoplo , ima mnogo lepsih ali sigurno i ruznijih, ako ne trazite dlaku u jajetu i ne resite da sami sebi upropastite letovanje trazenjem mana Leptokarija ce vam pruziti lep odmor ...pa ako vam je lepo ponovite a ako ne sledeca godina novi izazov...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kratak izvestaj iz Leptokarije...prvi put sam ovde posle nekoliko Grckih mesta ...prvi utisak je ok, mesto dovoljno veliko da nije dosadno, a dovoljno malo da ti se ne penju na glavu turisti kao recimo u pefkohoriju i Haniotiju...poprilicno je jeftinije nego na Halkidikiju sto nije losa strana....plaza je ok, a more pretoplo , ima mnogo lepsih ali sigurno i ruznijih, ako ne trazite dlaku u jajetu i ne resite da sami sebi upropastite letovanje trazenjem mana Leptokarija ce vam pruziti lep odmor ...pa ako vam je lepo ponovite a ako ne sledeca godina novi izazov...

Jel mozes da napises kakve su trenutno cene, znam da je neko pisao "skoro" ali pitam zbog pocvecanja pdv-a :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo da li neko zna nesto o smestaju u vili Hellena radi je Aqua travel molim vas za odgovor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u junu mesecu u vili Atrium preko Atlantic-a pa ukoliko nekog zanima nesto vise o ovoj vili neka slobodno pita, tu sam :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cene u leptokariji normalne, naravno vece nego kod nas , ali to je cena letovanja ....ali svakako su nize nego na halkidikiju ...i verujem jedna informacija koja mnoge zanima koja je i mene zanimala pre polaska ....OD MEDUZA NI TRAGA NI GLASA SVIH 10 DANA 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u vili Aleksadrio? Kakvi su utisci? Da li terase imaju tende (posto ih na slikama ne vidim) i da li je prevelika buka, s obzirom da je pored puta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo da li neko zna nesto o smestaju u vili Hellena radi je Aqua travel molim vas za odgovor

prosle godine je bio sasvim pristojan,apartman ok,terasa komotna,kupatilo takodje.jedina mana sto wi-fi dobacuje samo do prvog sprata,tako da smo morali da silazimo u dvoriste.mozda je ove godine nesto promenjeno.vila je jako blizu plaze,deli ih samo ulica.preporucujem :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala najlepse,mi smo na prvom spratu pogled na more pa ce valjda biti signala.Molim te samo jos ako nije problem da mi kazes kakva im je klima da li radi po principu "ako si unutra hladi se ako si napolju nista od klime"i da li je potrebna uopste.Hvala ti unapred,puno pozdrava....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka