irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Mi planiramo da idemo kraj juna ili prva polovina jula,nadam se da ih tada nema..

Da li da sednemo u auto i trazimo smestaj na licu mesta ili je sigurnije uplatiti unapred (imamo dvoje dece)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Molim vas daije neko bio u studio Jorgos preko elnos tursa ako mogu utisci posto idemo u terminu od 24.08-05.09 :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 12/16/2016 at 18:31, Andjelka Scepanovic Ex Marijanovic je rekao/la:

Molim vas daije neko bio u studio Jorgos preko elnos tursa ako mogu utisci posto idemo u terminu od 24.08-05.09 :-)

Ja sam bio sa porodicom ove godine, super je smestaj, unutra je cisto, klime ispravne, ukljucujete kada vi zelite, velika terasa, na dobrom je mestu, uvece nema guzve oko vile kao kod onih u centru, nema cike, vike, plaza uopste nije daleko, nekih 6,7 minuta laganog hoda, na kojoj uopste nema guzve. Druga je situacija ako imate malu decu koju gurate u kolicima. Plaze u centru jesu malo dalje, ali na njima je tolika guzva i nije mi jasno ko uopste voli da bude na istoj. Ovi sto su se rodili na havajskoj plazi u vili od 400 kvadrata reci ce kako Jorgos treba izbegavati i slicno..Lidl je na pet minuta od vile, do centra nekih desetak minuta hoda sto uopste meni i mojima nije smetalo. Sve u svemu, ja sam odusevljen Jorgosom i ako budem u prilici, sigurno cu ga ponovo posetiti. P.S. vidim ove godine su smanjili cenu,sto je za svaku pohvalu i za agenciju i za vilu...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za svaku informaciju znaci. Nemam malo dete idemo mama,sin 12god i ja. Nadamo se lepom provodu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 16.12.2016. at 18:31, Andjelka Scepanovic Ex Marijanovic je rekao/la:

Pre tri godine smo letovali u ovoj kući,u sličnom porodičnom sastavu . I mogu Vam reći da se slažem sa prethodnim komentarom(barem što se tiče smeštaja). I više nego korektno za taj novac.

Kuća se nalazi na glavnom putu,gde se ulazi u Leptokariju,pored benzinske pumpe,ali nismo čuli buku saobraćaja jer nam je studio bio okrenut Olimpu,na zadnjoj strani kuće i u hladovini. Možda smo dva puta osetili miris benzina,tako da nam ni blizina pumpe nije smetala. Ukoliko ste u mogućnosti, insistirajte na studiju koji ne gleda na ulicu, jer je mnogo prijatnije sa druge strane(br.5 ili 6).

Kuhinja je solidno opremljena,kupatilo čisto i prostrano,klima radi,soba prostrana...

Mane: bračni krevet dimenzija 120cm(baš smo se zbližili) i odrpana posteljina.Tako da ponesete neki čaršav...

Ukoliko idete kolima, savetovali bi Vam da obilazite plaže u okolini,jer na ovoj pravolinijski od hotela,ima dosta kamena i neuređena je,ali i nema gužve.

Izmenjeno (Sofija i Bata)
greške u kucanju
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da kaze koliko kostaju izleti i zagde ima sta preporucujete? Ne idemo kolima. Koji deo plaze je njbolji? 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jastrebov

"Navarino",soba br.3 ,1/2

WP_20160922_12_09_01_Pro.jpg

WP_20160922_12_10_36_Pro.jpg

WP_20160922_12_09_50_Pro.jpg

WP_20160922_12_11_04_Pro.jpg

WP_20160924_12_49_43_Pro.jpg

WP_20160922_19_25_59_Pro.jpg

Izmenjeno (Klea)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/2/2017 at 15:55, Andjelka Scepanovic Ex Marijanovic je rekao/la:

Moze li neko da kaze koliko kostaju izleti i zagde ima sta preporucujete? Ne idemo kolima. Koji deo plaze je njbolji? 

Mi smo išli na Meteore preko lokalne agencije, cena je 12 e po osobi, za ćerku su nam računali 10, tako da nam je ispalo 46 e, autobus njihov, vodič naša devojka. Bila je ponuda i u samoj vili preko agencije koja ima ugovor sa našim agencijama, ali su neznatno skuplje. Uglavnom smo bili na plaži do koje se dolazi ispod nadvožnjaka, znači samo pravo od vile, a par puta smo išli i na plažu u Skotini i Pantelejmonu koje su super...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ahilion APP u Leptokariji. Po polozaju ovog smestaja rekao bih da je malo izvucen iz centra mesta ( sto mi odgovara ). Zanima me kakav je smestaj unutra ? Koliko m² su otprilke sobe? Koje su bolje itd ...

Ako je neko bio u ovom smestaju voleo bih da ga malo opise kakav je . 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio letos u Ahilionu. Da, ona se nalazi prakticno na pocetku Leptokarije, kada se prodje hotel Olimpian bay, nedaleko odatle. Smestaj je dobar, mi smo nasom sobom bili veoma zadovoljni, pogotovo sto smo dobili cetvorokrevetnu umesto dvokrevetne pa smo imali komociju. :) Terasa nam je bila velika i prostrana, gledala je na dvoriste. Ima susilicu za ves, sto, 4 stolice, metlu i djubravnik, a u zajednickom hodniku se nalazila kofa sa dzogerom. Sobe preko puta nase su imale pogled na ulicu, a mislim da su imale i bocni pogled na more. Nisam siguran za to, pretpostavljam da jesu. :) Jedina zamerka sto se nase sobe tice je sto u kupatilu nema barem zavese kod kade ako vec nisu stavili tus kabinu, pa posle svakog tusiranja moram da brisem pod. Ali aj' nema veze, stede ljudi. :)

Sto se tice velicine soba, ne znam, ne bih da ocenjujem jer sam jako los u tim procenama, ali s obzirom da je predvidjena za 4 osobe a mi smo bili dvoje, bilo nam je sasvim dobro. Mada, iskreno, mislim da bi za cetvoro bilo tesno. Ova velicina sobe pre odgovara trokrevetnoj sobi. Za dve osobe je ok. Od pribora za jelo i posudja smo imali sve sto je potrebno, mada nismo nista kuvali u sobi osim kafe i supice. Klima se doplacuje mislim 5 evra dnevno. Imali smo tv, od nasih kanala je bio rts sat.

Dvoriste je jako lepo i prijatno za sedenje, puno zelenila, a odmah pored vile je i mali park, puno drveca, tako da je veoma prijatno za sedenje i odmor. Generalno, sto se higijene tice, sve je bilo ok, lepo je ciste i odrzavaju, nismo imali nikakvih zamerki osim kupatila. 

E da, o vili brinu dvoje starijih ljudi, Tomas i gospodja cije ime nisam zapamtio. On je super lik, sa svima voli da prica i da se sali, ali ona je da te Bog sacuva. :D Ona goste docekuje nervozna, svadja se i dere na sve, a kada odlaze grli ih i ljubi. :D Cudno gostoprimstvo, ali, mi smo je totalno ignorisali, dobar dan i dovidjenja i toliko. Necu da dozvolim da mi jedna takva osoba pokvari odmor, pogotovo ako je sve inace lepo.

Pruga je blizu vile, ali iskreno, nama to uopste nije smetalo, vozovi nisu bili bucni. Nisam cuo ni od gostiju iz susednih soba da su se zalili. Pruge su im odlicne, mesta gde se sine spajaju dobro zavarena, potpuno ravna, tako da nema one buke od tockova kao kod nasih vozova kada predju preko njih, a vozovi prolaze veoma brzo. Ja sam cak i jedva cekao da prodje voz, posto ih volim, tako da mi je to bilo super. :) Zaboravio sam do koliko sati idu uvece, ali u svakom slucaju ne smetaju cak ni nocu.

Evo gde se otprilike nalazi pruga, gledano sa nase terase. (crveno)

58758eceb133b_449pruga.thumb.jpg.d56d2d6

Plaza nije daleko, oko 80 metara otprilike od vile, samo pravo.

58758f5c05aaf_464plaza.thumb.jpg.b773d21

Izmenjeno (Maxi NI)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala KLEA sad sam video ime smeštaja !

Maxi NI ! Hvala za komentar, lepo si sve opisao . Video sam još da je ta vila malo više izdvojena od obale i da je pruga , da kažem eto tu blizu. Ali nisam cuo komentare da je nekome smetala buka od voza . Pa ako imaš volje i vremena napisi jos koju o tome . Kakav je tvoj utisao o tome  i da li vam je smetala pruga ili voz u toku boravka.? 

Hvala još jednom na komentaru ?

Izmenjeno (Јастребов)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Pinelopi? Sad je radi Dunavturs a ranije čini mi se Perla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jastrebov,

villa ahillion se nalazi u ulici platana, kao sa slike put do plaze je u senci i upravo je to u leptokariji po meni najlepsi deo plaze. inace letovli smo u ovoj zutoj vili na slici iznad, vila mihalis se zove rade je i neke nase agencije ali smo mi direktno 2010. god pocetkom jula nasli smestaj u njoj u prizemlju trokrevetni 30e bez klime.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko moze da mi kaze planiramo da idemo od 23.08-05.09 u leptokariju. ono sto mene zanima je sledece: 1. meteori koliko traje taj izlet vremenski? pitam zbog sina koji ne podnosi voznju a ni ja. popijem tabletu ali slabo pomaze! 2. koliko kosta prevoz do nei porija i da li ima cesto prevoz? planiramo pijacu i tamo da obidjemo :-) 3. zanima me da li su plaze prljave i u tom periodu da li bude meduza i ogromnih talasa? 4. gde je najbolji giros po vama? imam jos pitanja ali ovoliko za sad. ps. vila jorgos elnos turs ima li neko slike?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice izleta na Meteore, krece se u 7:00, put do tamo je nekih dvaipo sata, povratak u Leptokariju je oko pet, pola sest...do Nei Porija smo isli autom, tako da ne znam posto je autobuska karta, a i tamo na pijaci nismo bili..inace, pijaca u Leptokariji je bas bogata i raznovrsna...meduza nema, talasa ima i to cesto, bude trave u vodi, e sada to nekome smeta, nekome ne..plaze na kojima smo bili nisu prljave...sto se tice girosa ima ga na svakom koraku, gde je najbolji, to je vec diskutabilno pitanje..inace na oglasnoj tabli u Jorgosu imate mapu mesta gde se sta nalazi pa i gde je po njima najbolji giros...jos jednom, vila je SUPER, necete zazaliti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka