irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Pre 3 sata, Marinho je rekao/la:

@lazzarus @SašaVanja Ako moze jedno pitanje za vas...U kom ste terminu bili u pomenutoj vili? Posto su se moji prijatelji vratili iz nje pokradeni...Bili su isto preko Dunav tursa...300e im je uzeto u sred bela dana, a nije uopste obijena brava...Bili su na poslednjem spratu na samom kraju, sa terasom na uglu...Jako im je bilo sve sumnjivo, od vodica do gazdi, te bih zamolio sve druge da paze...P.S. Da se odmah ogradim, ne radim ni za koga vec samo zelim da skrenem paznju...A ako je jos neko bio u periodu od 22.8. sigurno je cuo za to jer su moji prijatelji galamili na sav glas i zvali policiju :D

E čuli smo za to, mislim da se to desilo tog dana kada smo mi baš stigli... Ulazimo u hol, vidimo gužva, ok smena je ali se još nešto dešava... Onda smo čuli. E sad, gazdarica je stvarno divna žena i svi je hvale, iskreno ne verujem da ima veze sa tim, a sem nje pristup ključu imaju spremačice. Jedna niska debela mi zapala za oko, neverovatno iritantna osoba na prvi pogled... Vodiči sumnjaju da je iscenirano od strane vaših prijatelja, koliko sam načula... Ja ipak mislim da su spremačice. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nisu sigurno iscenirali to garantujem, mada moja rec i ne znaci puno :) Vodic je isto to pricao, kao mozda ste i jedno drugo pokrali, desavali su se takvi slucajevi...Mislim bezveze skroz...Oni su momak i devojka, zive jedno pored drugog...Plus sto je menjao price, jedna je bila dok je pricao sa gazdama, a druga dok je bio sa njih dvoje...Nznm ni sam...Da ne ispadam iz teme, samo sam hteo da upozorim na ovaj slucaj. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Leptokarija u septembru je stvarno kockanje sa vremenom,to se pokazalo ove godine.5 od 10 dana za kupanje je stvarno malo za nekoga ko ide sa dvoje male dece.A i tih dana kad je bilo sunca,oblaci su iznad Olimpa,pa je vec negde oko18h zalazak za iste i kraj kupanja.

Mesto je samo po sebi o.k.Za decu sadrzaja(igraonica) koliko hoces,3€ ulaz,a mozes da se igras do sutra☺.Lidl je dobar i povoljan,ne zaostaje puno ni Masutis u centru.Pijaca utorkom fantasticna,nema cega nema,a Grci ti u kesu uvek ubace vise od onoga sto si platio,sve moze da se degustira.Giros najbolji kod Filipinke u glavnoj ulici ispod pekare Katsapis(2.2€),a ima ga i za 1.8€.Gore pomenuta pekara,tj.kolaci u njoj miluju nepca,predivni,pogotovo cokoladni.

E sad o vili Mouses...dugo razmisljam sta da napisem.Dobre stvari-na 100 metara je od mora i ciste su sobe, to je sve.Lose stvari-bazen je mali,voda je bila ledena,jer je natkriven terasom,pa je 90% dana u hladovini,a i dno mu se ljusti pa se lako moze zabosti nekom pod kozu.Sobe su premale,vecina terasa gleda u unutrasnjost hotela i zid od susednog objekta,cesto se osecao smrad iz kanalizacije.Televizor nije radio,prvi dan sam prijavio gazdama i do poslednjeg dana ga nisu zamenili ili popravili.Mislio sam da nam nece trebati,jer smo na odmoru i od njega,ali posto poslednja tri dana kisa nije prestajala,itekako je nedostajao.

Sve u svemu,ako je Olimpik Bic Grcka za pocetnike,Leptokarija je za stepenik vise,ali jedan dolazak je sasvim dovoljan.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 14.9.2016. at 19:47, Marinho je rekao/la:

@lazzarus @SašaVanja Ako moze jedno pitanje za vas...U kom ste terminu bili u pomenutoj vili? Posto su se moji prijatelji vratili iz nje pokradeni...Bili su isto preko Dunav tursa...300e im je uzeto u sred bela dana, a nije uopste obijena brava...Bili su na poslednjem spratu na samom kraju, sa terasom na uglu...Jako im je bilo sve sumnjivo, od vodica do gazdi, te bih zamolio sve druge da paze...P.S. Da se odmah ogradim, ne radim ni za koga vec samo zelim da skrenem paznju...A ako je jos neko bio u periodu od 22.8. sigurno je cuo za to jer su moji prijatelji galamili na sav glas i zvali policiju :D

Nasa soba je bila spremna odmah i mi smo usli....Tek kasnije na info sastanku sam cula za to, kad je neki gospodin pitao vodica za to...

Samo da znate, pored gazdarice kljuc Ima i vodic koji je dole....To znam jer je jedno vece on dosao da otkljuca sobu,jer su dva para koja su bila u 4krevetnoj ostavili kljuc u sobi...

I do nas je dosla prica da je taj par sam iscenirao pljacku...a moj muz je rekao da ako bi se to nama desilo da bi prvo hvatao za gusu vodica:-):-):-):-)....

Nisam znala da i cistacice imaju kljuceve, jer sam njih videla samo taj dan kad smo dosli i dan kad smo izasli iz soba.

U gazdaricu ne sumnjam ic:-)...

Pricajuci sa gazdaricom i sa ljudima koji borave u toj vili vec par godina, to je bio prvi i jedini slucaj da je neko opljackan.

Izmenjeno (lazzarus)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru :) Da se samo malo ispravim, oni su najvise sumnjali u vodica i gazdu, ne gazdaricu...Ali dobro, sta je tu je, ocigledno su veliki baksuzi...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima! 

Posto su mi mnogi pomogli svojim komentarima, evo i ja da napisem koji redak o utiscima iz Leptokarije.

Mesto kao mesto, ispunilo je nasa ocekivanja. Ima za svakog po nesto, hrana super, veliki izbor restorana.. za klince puno zanimacija... moj klnac od 2 godine je uzivao.

Plaza lepa,prvih par dana je bila cista, bistra i mirna voda (mada meni trava koja pliva ne predstavlja problem jer to nije prljava voda), ali  posle 2 dana kise, talasi su skroz deformisali prilaz vodi..malo je bio napor uci u vodu, pogotovo sa detetom.puno kamenja je more nanelo..ali dobro, snalazili smo se, i nismo dali da nam to pokvari uzivanje..

Sto se tice vremena..hm.. verovatno Olimpska regija nikad vise u septembru...imali smo skoro 3 dana kise, plus 2 dana oblacno vreme..ostalih 6 dana idealno! Ali ni to nam nije pokvarilo raspolozenje, jer smo to iskoristili za obilazak Soluna, Paralijje, Olimpic B....

Zbog tih obilazaka , imali smo utisak da smo na moru bili 20 a ne 11 dana, skroz ispunjen odmor..

Bili smo smesteni u vili Kohili, samo cu reci Ekstra!! Slike koje agencije postavljaju na sajtovima su slikane iz nase sobe, tako da je sve kao preslikano!! Stigli smo u 10:30 ispred vile, svojim kolima, u 10:32 min smo vec bili u sobi...u 11h vec na plazi:D

Plaza udaljena 30 metara od mora, treca kuca od setalista, 100 metara iza vile centar, pekara , prodavnice..velika siroka terasa, sa cesmom, velikim stolom, susilica za ves i stipaljke, soba ok velicine, frizider nov, sporet radi kao sat, sudova i previse za trosoban apartman, sve po 4 tanjira, 2 serpe, tiganj, cediljka, daska za secenje, rende za salatu, kutlaca, escajg, 5,6 casa, 5,6 solja za kafu, dzezva...kupatilo novo, cisto, nije ni malo ni skuceno...tv radi, muz odma nasao nas rts,  klima uracunata u cenu, koristili smo je mozda samo jedno vece, jer nije bilo potrebe...kreveti malo tvrdji za moj ukus, posteljina se menjala 6 dan, cebad nova mekana...Pogled sa terase dole na ulaz i parkiran nas auto. Gazda cuva parking mesta za svoje goste. Desno pogled na more , levo pogled na olimp. Mi smo bili na prvom spratu , a ruter za internet je bio iznad nasih vrata tako da smo imali ekstra signal! Sfru za wifi imate napisanu dole u holu na oglasnoj tabli.Sve u svemu mi smo bili prezadovoljni....

Moja preporuka za vilu, ako idete u Leptokariju, sve je odrzavano cisto uredno, gazda ujutru i uvece uvek u vili, za sve sto vam treba...

to je to sto se tice naseg boravka u Leptokariji, sledece godine sigurno menjamo destinaciju, pogotovo sto smo primorani na odmor u septembru...ali sigurno cu se jos koji put vratiti ovde, po mogucstvu i u isti smestaj!! 

Izvinite na duzem postu, ali se nadam da cu bar nekom pomoci, kao sto su i meni pomogli :dance::klap::thankyou2: 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam prosle godine bio u istoj ulici samo malo navise pa me interesuje koliko ste placali po krevetu, inace svakog dana na putu ka plazi divio sam se zaista prelepoj vili i dvoristu ispred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bubice, drago mi je da Vam se svideo Kohili..:-):-)...rekoh ja da ne treba ic da brinete:-)

Pre 20 minuta, Rile75 je rekao/la:

Ja sam prosle godine bio u istoj ulici samo malo navise pa me interesuje koliko ste placali po krevetu, inace svakog dana na putu ka plazi divio sam se zaista prelepoj vili i dvoristu ispred :)

Rile, tu vilu radi agencija....i gazda ne izdaje samostalno....U pitanju je Barcino, pa pogledaj na njihovom sajtu cene...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 9 sati, lazzarus je rekao/la:

Bubice, drago mi je da Vam se svideo Kohili..:-):-)...rekoh ja da ne treba ic da brinete:-)

Rile, tu vilu radi agencija....i gazda ne izdaje samostalno....U pitanju je Barcino, pa pogledaj na njihovom sajtu cene...

Ok hvala na informaciji :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9/18/2016 at 6:53, Rile75 je rekao/la:

Rile mi smo isli preko GoGo travel iz Nisa, i trokrevetna sob nas je izasla 280e za 11dana 10 noci... ali lazzarus je u pravu, Barcino je glavni zastupnik, sve ostale agencije su subagenti.. i zaista je prelepa:volim:

U 9/18/2016 at 7:13, lazzarus je rekao/la:

Jeste Lazzarus u pravu ste, i hvala puno ...vase informacije su nam pomogle puno..:thankyou2:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9/12/2016 at 23:12, markoni155 je rekao/la:

pa posle krfa, tasosa i zakintosa 

ni ova tri nisu za poredjenje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super slika:-):-):-):-)...vi ste bese u Navarinu?

image-0-02-01-44a25dc985dab6aa4eb7cb7368

image-0-02-01-02ee010e503d890ebb3d39892a212356899ead160670e010f02c0345bd3840c4-V.jpg

IMG_20160910_231741.jpg

IMG_20160909_212632.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trca slika je moj omiljeni kafic u gornjem delu Mikel:-)...

A na cetvrtoj je najbolji giros, po meni:-):-)

Izmenjeno (lazzarus)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovde Sam..........!

WP_20160922_19_25_59_Pro.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka