irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima iz Leptokarije,

evo već 2 dana sam ovde i želimda pomognem koliko mogu.Čini mi se da je plaža najbolja u delu do vojnog odmarališta, ima prirodne hladovine, relativno se dobro održava, dok je u delu ka Skotini malo zapuštenija. Inače meduza zasada nema i voda je prilično čista.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima.Koju vilu preporucujete za smestaj i kod kojih vila je plaza u Leptokariji najbolja?Hvala u napred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogled iz sobe 11:Pogled.thumb.jpg.52f7ddc0175d98d288ba9a4 Nisam siguran da moze da se uporedi sa I spratom.

Plaza je uglavnom od kamencica. Bolja plaza je tek kod Klepsidre.

Plaza.thumb.jpg.123aa105e9b3c447a0e6008b

Hvala puno na pomoci :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.Koju vilu preporucujete za smestaj i kod kojih vila je plaza u Leptokariji najbolja?Hvala u napred.

Vidim da vila ONEIRO ima lepe apartmane, blizu plaze je, gazda je srpski zet, vidim da celo leto daje neke gratis dane boravka. Probajte kod njih, mozda Vam bude odgovaralo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima iz Leptokarije,

evo već 2 dana sam ovde i želimda pomognem koliko mogu.Čini mi se da je plaža najbolja u delu do vojnog odmarališta, ima prirodne hladovine, relativno se dobro održava, dok je u delu ka Skotini malo zapuštenija. Inače meduza zasada nema i voda je prilično čista.

Prosle godine su u septembru bili tako visoku talasi, da su bukvalno odsekli pola plaze sve do velikih suncobrana, jesu li ove sezone sredili plazu u delu gde je kaffe Ploton? Cene girosa i pica u kaficima, prosto da uporedimo sa proslom sezonom. Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, da li je neko bio u vili Katerina (Katarina) u Leptokariji? Kakva jee?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Giros od 2 do 3 evra, pivo od 2 do 3 evra, kafa 2,5 evra, grožđe od 1 do 1,5evra....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

uplatili smo smeštaj u vili Eleni od 17. do 29.09. studio 206, na prvom spratu, preko Elnosa. Zanima me ako je neko od vas bio ovog leta tamo kakvo je stanje što se tiče posuđa, jesu li u funkciji frižider i rešo? Da li se menja posteljina i da li ima peškira? I još nešto, da li se u ovom periodu organizuju izleti i kakve su cene rent a car-a? Idemo autobusom (moja mama, dvoje male dece i ja), pa bismo možda nešto i obišle u okolini ako su ok cene. Hvala unapred na odgovorima. :smajl:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, da li je neko bio u vili Katerina (Katarina) u Leptokariji? Kakva jee?

postoje dve ili cak tri vile sa istim imenom,kod koje agencije gledate?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juhu, moze li neko da mi kaze kakve su noci, da li su hladnjikave, 31. krecemo sa bebom pd godinu dana pa me zanima sta da nosim. Inace idemo u Vasilas blizu plaze, rekla bih da je ok?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima, 

upravo se javljamo iz Leptokarije, informacije koje su bitne ljudima koji skoro dolaze, vreme je suncano i toplo, zbog blizine Olimpa noci su svezije tako da se spava super i nema potrebe ukljucivanja klime. Talasa nema jer je vreme suncano, a nema ni meduza.

Mi smo odseli u vili KOHILI, i posto nismo na forumu nasli mnogo opisa vile, malo da pomognem buducim turistima u ovoj vili.

Vila se nalazi u trecem redu od plaze u donjem delu Leptokarije, tj. u glavnoj donjoj ulici u kojoj su kafici. Plaza je veoma veoma blizu, a buke nema jer je u trecem redu i nista se ne cuje. Sobe su OK, ni premala ni prevelika (odseli smo u sobi sa 3 kreveta). Terasa sasvim dovoljna za 3 osobe, na terasama ima tendi, tako da imate i zastitu od sunca. Kuhinja je veoma mala, reso sa velikom i malom ringlom za lonce. Ko je strastveni ljubitelj turske kafe neka ponese kuvalo jer ringli treba pola sata da zagreje 2 kafe. Od posudja ima svega (3 case, 3 solje, 3 plitka i duboka tanjira, 1 tiganj, 1 serpa). Ono sto je super je internet koji je fenomenalan, i pored toga sto sam se jos predhodnih godina obezbedila sa grckim pre-paid internetom ovde ga nisam ni koristila jer je internet fenomenalan. Sto se tice parkinga, gazda dekica, kada dodjete vam objasni kako da ga koristite i kola su vam uvek ispred vile parkirana.

Sto se tice prodavnica pekara i Masutis vam je veoma blizu, Lidl malo vise dalje.

Plaza u Leptokariji ne po mom ukusu ali deo koji je ispred kafica je OK, uredjen sa tusevima. Guzva je i more je zaprljano ali zato ukoliko ste automobilom topla preporuka je SKOTINA koja je samo 5 km od Leptokarije. More cisto, nije guzva, plaza velika, uredjena sa tusevima i sa jednim kaficem. Mi smo tamo svaki dan. Takodje ko bi da se vozika malo dalje imate i Nei Pori plazu.

Od "van nastavnih" aktivnosti preporucujemo 4 stvari:

- Litohoro, gradic veoma blizu Leptokarije sa svojim pomorskim muzejom i posetom Zevsovom kupatilu. Kolima se najblize moze doci do restorana sa potokom. Od restorana peske uskom stazom do Zevsovog kupatila. Pomorcki muzej treba videti jer kazu da je Litohoro iznedrio najbolje morske kapetane i ako nije mesto koje je na moru.

- Zamak i crkva Sv. Petke u Topi klancu. Zamak se vidi sa plaze u Leptokariji i sam ulaz u zamak se placa 2 EUR po osobi, pogled je fenomenalan. Ako nastavite putem ka Larisi posle Nei Porija nekih 15-20 km ulazite u Topi klanac. Pored glavnog puta na parkingu gde se prodaje grncarija trebate stati i peske preko mosta preci reku i uci u kompleks crkve Sv. Petke. U kompleksu je pored crvke i odmaraliste gde uz sum reke mozete popiti kafu, kupiti ratluk i ostale djakonije i odmoriti se.

- Tim istim putem ka Larisi nastavite i na Larisa 4 izlazu sa autoputa mozete obici Ikea, Jambo, Intersport i Leroy Merlin. Ljubitelji Ikea i Jumbo ne moraju ici u Solun jer je Larisa 40 km udaljena od Leptokarije.

- Izlet koji se placa preko agencije 25Eur na licu mesta kod predstavnika agencije u Leptokariji - Skijatos. Celodnevni izlet od 6 ujutru do 10 uvece, ali vredi svaki minut i svaki evro.

Srdacan pozdrav i lep odmor

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza od hotela Dafni plus je udaljenaa oko 100m, a za hranu ne znam.

Hvala mnogo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

uplatili smo smeštaj u vili Eleni od 17. do 29.09. studio 206, na prvom spratu, preko Elnosa. Zanima me ako je neko od vas bio ovog leta tamo kakvo je stanje što se tiče posuđa, jesu li u funkciji frižider i rešo? Da li se menja posteljina i da li ima peškira? I još nešto, da li se u ovom periodu organizuju izleti i kakve su cene rent a car-a? Idemo autobusom (moja mama, dvoje male dece i ja), pa bismo možda nešto i obišle u okolini ako su ok cene. Hvala unapred na odgovorima. :smajl:

Moje ćerke su bile u vili Eleni, ali pre nekoliko godina. Bile su zadovoljne, imale su solidno posuđe i sve je funkcionisalo. Bilo je peškira i posteljinu su menjali na pola smene. Ja planiram sledeće godine da idem u drugoj polovini septembra, pa bi volela da čujem vaše utiske kad se vratite, kako je letovati u tom periodu.

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li koga da se javi sa lica mesta ? :) Kakvo je vreme u Leptokariji, plaza, more, ima li komaraca, meduza... I opet - da li je neko bio u vili Matoula 2 u potkrovlju? Kakvi su utisci. Stizemo za nedelju dana :thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukoliko nekome jako smeta kamenje na plaži i na ulazu u more, može da skokne do Nei Pori-a, malo za promenu. :) Tamo je plaža u potpunosti peskovita i plićak je veliki. Autom ili vozom ste tamo za 5-10 min. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka