irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

prosle godine je bio sasvim pristojan,apartman ok,terasa komotna,kupatilo takodje.jedina mana sto wi-fi dobacuje samo do prvog sprata,tako da smo morali da silazimo u dvoriste.mozda je ove godine nesto promenjeno.vila je jako blizu plaze,deli ih samo ulica.preporucujem :)

hvala najlepse,mi smo na prvom spratu pogled na more pa ce valjda biti signala.Molim te samo jos ako nije problem da mi kazes kakva im je klima da li radi po principu "ako si unutra hladi se ako si napolju nista od klime"i da li je potrebna uopste.Hvala ti unapred,puno pozdrava....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li u Leptokariji ima prodavnica sa kozom i krznom,kao u Paraliji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li u Leptokariji ima prodavnica sa kozom i krznom,kao u Paraliji?

Ima ih dosta, uglavnom u glavnoj ulici - setalistu, koje se nalazi iznad pruge.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u onoj grupi kojoj se vila Atrium dopada. Uvek idem sa pozitivnim stavom na letovanje i ne dozvoljavam da mi išta zasmeta, a kamoli sitnice. Mi smo bili u četvorokrevetnom studiju na prvom spratu koji gleda ka ulici. Ako ste u mogućnosti, birajte studije okrenute ka bazenu jer je popodne hlad. Bazen je sasvim OK, kupala sam se svaki dan sa decom i nikada nije bila gužva. Mi nismo imali u kuhinji vruću vodu, ali smo se snalazili - uzimali smo iz kupatila. Posuđa ima dovoljno, moj savet je da ponesete samo veliki nož. Kabina u kupatilu nema zaštitu, pa je posle svakog tuširanja poplava. U holu hotela je izuzetno vruće u bilo koje doba dana, jer je pokriven nekim plastiglasom ili čime već...Deca se uglavnom tu okupljaju sa telefonima, jer samo tu ima internet. Žena koja radi u vili je izuzetno prijatna i nama je preporučila da obiđemo etno selo Palja Pantalejmon u blizini, pa i ja preporučujem vama. Najbolje je otići pred veče jer se tada pale svetiljke i crkva i ulice izgledaju prelepo. Naravno, i najveća preporuka - otići na izlet na SKIJATOS, nezaboravno. Pitajte šta vas još interesuje, tu sam. :hello:

Hvala na odgovoru:)

Mi smo se razmisljali prvo da promenimo vilu  cak i mesto samo ....na kraju smo promenili stav :)Idemo da se odmorimo :))))

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima ih dosta, uglavnom u glavnoj ulici - setalistu, koje se nalazi iznad pruge.

hvala Vam.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili na trecem spratu vile Evangelis. Pretpostavljam da je isti raspored na svakom. Gledano sa leve na desnu stranu broj sobe je 9 - 10 - 11 - 12. Sobe 01, 05 i 09 (prve sa leve), deda Evangelis ne izdaje. Trokrevetne su sobe 10 i 11 tj. na prvom spratu 02 i 03. Za nijansu je veca 02. Odvojena je spavaca soba od kuhinje a iz obe prostorije imas izlaz na terasu (ogromnu). Lift ne postoji a i cemu lift ako si na prvom spratu. Evo slike koja stoji na ulaznim vratima soba. Ukoliko ti nesto treba od informacija slobodno pitaj. Pozdrav.

Vila Evangelis - Leptokarija.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili na trecem spratu vile Evangelis. Pretpostavljam da je isti raspored na svakom. Gledano sa leve na desnu stranu broj sobe je 9 - 10 - 11 - 12. Sobe 01, 05 i 09 (prve sa leve), deda Evangelis ne izdaje. Trokrevetne su sobe 10 i 11 tj. na prvom spratu 02 i 03. Za nijansu je veca 02. Odvojena je spavaca soba od kuhinje a iz obe prostorije imas izlaz na terasu (ogromnu). Lift ne postoji a i cemu lift ako si na prvom spratu. Evo slike koja stoji na ulaznim vratima soba. Ukoliko ti nesto treba od informacija slobodno pitaj. Pozdrav.

Vila Evangelis - Leptokarija.jpg

hvala puno, dvoumili smo se izmedju prvog i treceg sprata posto predpostavljam da je pogled mnogo lepsi sa treceg a posto idemo sa bebom za njega bi nam trebao lift

:) 

kakva je plaza kod  vile? Pesak ili kamencici?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, niko nije pisao nista o vili Kelly, da li neko ima neki info o njoj? Kakva je plaza ove godine? Cene? Meduze? Unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogled iz sobe 11:Pogled.thumb.jpg.52f7ddc0175d98d288ba9a4 Nisam siguran da moze da se uporedi sa I spratom.

Plaza je uglavnom od kamencica. Bolja plaza je tek kod Klepsidre.

Plaza.thumb.jpg.123aa105e9b3c447a0e6008b

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili "Apolon"????????? Molila bih detalje u vezi vile!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u kući Plaža preko Ni travela, i u kući Nikos i Navarino preko NS travela. Volela bih da čujem utiske o sobama, na slikama se ne vidi baš sve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Navarino ima restoran u prizemlju (Klopa pristojna, porcije onako, ima i restorana sa istom cenom a sa puno obilnijom porcijom - prva taverna do plaze ispred Navarina na primer) i pored jako prometne ulice je, plaza blizu nje je 10 puta gora od one kod Nikosa. 50m levo od Nikosa najbolji deo plaze u :Leptokariji, celo popodne u senci drvoreda koji ide uz put do plaze. Guzva neuporedivo manja nego kod Navarina. E sada ako ti je bitnija soba od plaze i okoline...... Parkiranje kod Navarina zna da bude poprilicna muka, stvar koja kod Nikosa ne predstavlja problem.

WP_20150727_18_00_09_Pro.jpg

WP_20150727_18_00_14_Pro.jpg

WP_20150727_18_00_18_Pro.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zato se i dvoumim, kod Nikosa mi je lepša lokacija, ali neko je pisao da nije bio zadovoljan smeštajem. Čini mi se da su terase manje, osim one velike, ali pretpostavljam da je ta velika od četvorokrevetnog apartmana, a nama treba dvokrevetni studio. Na slikama je jako mala kuhinja, dok je u Navarinu veća i u kupatilu ima zavesa. Jako me nervira kad nema zavese pa se prilikom tuširanja ispoliva celo kupatilo. Išli bi autobusom u drugoj polovini septembra, pa nam ne treba parking, a i nije tako gužva tada.

U svakom slučaju hvala na odgovoru, a i na ovim zanimljivim sličicama.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim forumasima i ljubiteljima Leptokarije, javljam se iz iste :). Smesteni smo u vili Aleksandrio, smestaj je dobar i sve je veoma cisto i ocuvano (namestaj, posudje). Iako vila neme tende na terasi, sto smatram jedininom zamerkom ovoj vili, imamo srece jer je nasa terasa ogromna, na uglu, tako da uvek ima negde hladovine. Ako nekog nesto zanima, pitajte slobodno ;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim forumasima i ljubiteljima Leptokarije, javljam se iz iste :). Smesteni smo u vili Aleksandrio, smestaj je dobar i sve je veoma cisto i ocuvano (namestaj, posudje). Iako vila neme tende na terasi, sto smatram jedininom zamerkom ovoj vili, imamo srece jer je nasa terasa ogromna, na uglu, tako da uvek ima negde hladovine. Ako nekog nesto zanima, pitajte slobodno ;)

pozz kavo je more,plaza :)i gde je najlepsa plaza

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka