irinas

LEPTOKARIA

5085 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u vili Fotini, tamo cemo najverovatnije biti smesteni ??

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za nedelju dana idemo u vilu Keti,interesuje me gde se nalazi i kakav je wi-fi? Hvala unapred :)

Vila Keti je na najlepsem mogucem mestu pozicionirana u ulica platana sa debelom hladovinom na par koraka do najlepseg dela plaze u Leptokariji, sitan beli pesak lapo cisto more, Wi-fi odlican.Sobe klasicne ali uredne i ciste. Mi smo boravili u ovoj vili 2013.godine i nosimo divne utiske. Soba je gledala na more a terasa prostrana na kojoj smo provodili dosta vremena. Lep provod zelim.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Keti je na najlepsem mogucem mestu pozicionirana u ulica platana sa debelom hladovinom na par koraka do najlepseg dela plaze u Leptokariji, sitan beli pesak lapo cisto more, Wi-fi odlican.Sobe klasicne ali uredne i ciste. Mi smo boravili u ovoj vili 2013.godine i nosimo divne utiske. Soba je gledala na more a terasa prostrana na kojoj smo provodili dosta vremena. Lep provod zelim.

Hvala najlepse,jos jedno pitanjce,da li je centar u blizini jer postoje razlicite mape sa ovom vilom ...Na jednoj je blizu hotela Olimpus ,a na drugoj je na suprotnoj strani ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neko da preporuci neki dobar i povoljan restoran za rucak u severnom delu plaze. Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala najlepse,jos jedno pitanjce,da li je centar u blizini jer postoje razlicite mape sa ovom vilom ...Na jednoj je blizu hotela Olimpus ,a na drugoj je na suprotnoj strani ...

Ne, na skroz suprotnoj strani od Olimpusa. Ovako bi ti to objasnila: ako gledas ka moru Keti je krajnje levo znaci na pocetku Leptokarije i tu  je plaza pescana  a na suprotnoj strani je Olimpus. U Leptokaariji je malo obrnuta varijanta kad je centar u pitanju, da bi se do njega doslo ide se uzbrdo kontra od mora i u opste nije daleko jer ni Leptokarija nije bas mnogo velika lagana setnjica i sve se lako obidje.

Vila Keti u pozadini sa dva suncobrana na terasi u dvoristu ima jos jedna zgrada vile Keti a u prizemlju pekara.

DSC04334.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako se krecu cene girosa, pica, sladoleda, gde je dobar giros ?? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitam svuda jer me bas interesuje da li su skocile cene posle povecanja PDVa od pre tri dana? Mislim i u prodavnicama, i u restoranima, i na pijacama, kao i cene usluga tipa izleti, te npr luna park i igraonica i itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, na skroz suprotnoj strani od Olimpusa. Ovako bi ti to objasnila: ako gledas ka moru Keti je krajnje levo znaci na pocetku Leptokarije i tu  je plaza pescana  a na suprotnoj strani je Olimpus. U Leptokaariji je malo obrnuta varijanta kad je centar u pitanju, da bi se do njega doslo ide se uzbrdo kontra od mora i u opste nije daleko jer ni Leptokarija nije bas mnogo velika lagana setnjica i sve se lako obidje.

Vila Keti u pozadini sa dva suncobrana na terasi u dvoristu ima jos jedna zgrada vile Keti a u prizemlju pekara.

DSC04334.jpg

E ,hvala,sada znam gde je ,zbunile su me razlicite mape,a letovali smo vec u Leptokariji pa je poznajem.Hvala jos jednom :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo uplatili od 01.08 vilu Katarina , tako da uskoro slede prvi utisci :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Presao sam skoro citavu temu al nigde ne nadjoh podatak o vili Mihalis. Konkretno zanima me gde se nalazi ako neko zna i kakva je uopsteno? Takodje ako moze neko da napise koliko kosta izlet do Olimpa, Skijatosa i akva parka u Solunu i gde je najpovoljnija cena. Hvala unapred :)

PS. Jel su poskupele cene posto se podigao pdv. Nesto sma bio citao da kao nece podici do oktobra al najbolje ako je neko trenutno u grckoj da kaze kakva je situacija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče vile Mihalis morate se dobro raspitati, naime postoje dve vile Mihalis te dolazi do nesporazuma i zabuna, namernih ili slučajnih ne znam ali i zaposleni u agencijama nekad pogreše. Jedna vila Mihalis se nalazi iznad pruge, 50m od podhodnika uz školu i pekaru. Vila je ok samo ako vam ne smeta svakodnevno i više puta dnevno planinarenje kroz podhodnik. Druga vila Mihalis se nalazi nedaleko od ove vile koja je na fotografiji u postu iznad (iza te kuće u sredini fotografije), 50m od plaže kroz ulicu platana, nije neki luksuz, apartmani su nešto manji a kada je vila puna zbog rasporeda malo deluje pretrpano.

Možda postoji još neka vila Mihalis ali ja znam za ove dve i za probleme koje su ljudi imali u vezi sa tim jer je bilo "Nama su rekli da je blizu plaže..."

mapa.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obavestenje za sve koji idu preko Perle u Vasilas, Perla ne radi vise Vasilas, tako da mozete tri dana pre letovanja da saznate da ne idete, da vam otkazu, ili ako imate srece, dobijete apartmane koje niste rezervisali., a mozete i bez toga da ostanete jer Perla nista nije platila. Prica da u Vasilasu nema vode i struje je cista laz. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako se krecu cene girosa, pica, sladoleda, gde je dobar giros ?? 

:Help:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni ovde najbolji. Oni rade preko cele godine, tu jedu i Grci koji zive u Leptokariji. Guzva je uvek ali vredi sacekati. :) Ove godine kada smo dosli, guzva nenormalna! Ja se smorila jer smo vec gladni dosli, racunam  da li cemo i stici ili ce se rasprodati, samo se okrece decko i kaze nam-Mi cekamo u red za bankomat, ne za giros.

Nalazi se u delu iznad pruge, velika bela zgrada, prvo je giros, pored je banka.

P6282546.JPG

Izmenjeno (Sladja)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:Help:Kako se krecu cene girosa, pica, sladoleda, gde je dobar giros ?? 

U Navarinu giros mmmmm njam njam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka