mackica

Antinal -lek i stomacni problemi

488 poruka u ovoj temi

Mozda je tim raznoraznim bubama , virusima ipak bilo potrebno vreme da pocnu da deluju ahhah. Salim se ja malo . 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ljudi kako da pijem koktele bez leda.Ja obozavam voce,volim i povrce ali bez voca nemogu.Ne verujem da cu odoleti a da ne probam sve tamo.

Mi planiramo da ponesemo Probiotik.Sta jos savetujete sem Antinala?

Putujemo u nedelju,sad smo se bas smorili.

Ja obicno nemam probleme i nadam se da necu.Zena,polovicno.

Izmenjeno (travailleurs)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Понесите Ентерофурил, за сваки случај (да вас не би драли за Антинал).

Могуће је да наш стомак одреагује и на неки од њихових зачина на који нисмо навикли, да се јави надутост, гасови, некад код неког дијареја, све зависи који је зачин и чији је стомак. То не значи да сте се заразили бактеријом. Наши углавном одреагују на неки зачин који изгледа као црне бобице, па избегавајте пециво ако их видите посуте одозго.

Што се леда тиче ја сам га исто стављала у воду па ни ћерки ни мени није било ништа (вероватно су га правили од флаширане воде). Углавном се пића хладе, па вам за њих највероватније неће ни требати лед (осим оног који вам стави бармен).

Опустите се, уживајте и желим Вам добар провод. :D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potpuno se slažem sa  Sanjom beograđankom u svemu, jedino da dodam na sve to,  da mi počnemo jedno pet-šest dana pre puta da pijemo neki od probiotika, obično biokult ili slično. Možda nema veze sa njihovom bakterijom, ali koliko da ipak preventivno zaštitimo floru creva. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala jos jednom na savetima.Vec pijemo probiotik a danas idemo u nabavku Enterofurila.

Nadam se da ce sve biti ok,u subotu na nedelju krecemo.

Javicemo se is Hurgade kad budemo stigli.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Balkanac Pišem ponovo ovo zbog ljudi koji prvi put idu u Hirgadu da ne steknu pogrešno mišljenje, pa čak  i da ne odustanu zbog nekih po meni Vaših besmislenih  tvrdnji... "da enterofuril treba piti obavezno 48 sati pre puta, jer će Vam prolivi i muke oduzeti minimun tri dana uživanja",.... " da je odlazak u Kairo besmislen jer je boravak u Kairu siromašan"..., "da je odlazak na safari u pustinju nepotreban jer je rizičan"...... " da se na rajsko ostrvo ne ide pre 11,30 jer se izgori"......I još... Mnogo šta ste rekli na osnovu samo jednog odlaska u Hurgadu, i citiram "puno utisaka vaših projatelja". Ja se s ovim svakako ne slažem ali svako ima pravo na svoje mišljenje..

Što se hotela tiče svako ima svoje afinitete, ja ove godine ponavljam isti hotel :D(verovatno zato što je citiram "propao", po rečima vaših prijatelja.) Smatram da je odnos kvalitet - novac, dobar, a javiću se svakako iz njega sa novim utiscima i slikama, jer možda u međuvremenu zaista propadne.  I Vama želim prijatan odmor u Egiptu..

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

И ја пре него што сам ишао први пут слушао сам сва ова упозорења па се нисам поколебао, једноставно прихватио сам савет ранијих туриста и прошао сам одлично. Пазите, у Штајгену у време нашег боравка била су два брачна пара као једини Срби поред нас. Сви су они имали проблеме са грљењем wc шоље јер нису пили Ентерофурил. Е сада ако неко плати 15 дана 1600 евра да би од тога два до три дана остао у хотелској соби због пролива, онда ок, на њих се мој савет не односи.

Овде је проблем што ви нигде не оповргавати неким контраставом мој савет да се не иде у Каиро и у пустињу, већ само два пута ту моју препоруку доводите у питање.  Да се на Рајско острво не иде у јутарњим сатима - па то је сама агенција 1а травел променила видевши да људи ''горе'' на овом стрвом ако се дође преподне. И ја то поздрављам.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U potpunosti se slazem sa clanicama mismas i Sanja beogradjanka,pogotovo nije se igrati sa lekovima i to ozbiljnim kao sto je Enterofuril.Mi smo isli 5 puta u Hurgadu nekada smo imali problem nekada ne,a Enterofuril smo isjljucivo pili kada dodje do problema kao sto se taj lek tako i pije,da se neponavljamo sve je lepo objasnila Sanja beogradjanka.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam isla tri puta u Egipat, nikada nisam pila preventivno Antinal, i sva tri puta sam imala stomacne probleme. Kada bih isla ponovo, definitivno bih ga uzela preventivno. Nema potrebe da mi propadaju dragoceni dani godisnjeg odmora jer su velike sanse da zakacite te amebe sta li su...

Antinal je aniseptik za creva, i ne nanosi tako veliku stetu kao antibiotik. Takodje, preporucujem da se pije i dan, dva, nakon sto se vratite u Srbiju, dok ne izbacite njihovu hranu, tj. vodu iz tela. Mi smo prosle godine prestali da ga pijemo u Egiptu, i zaglavili dijareju svi porodicno, u Beogradu. Nista strasno, ali nema potrebe da vam se to desava...

Tako da definitivno preporucujem Antinal preventivno

Izmenjeno (Helena01)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да, ваљда се зато не даје деци млађој од 6 година и не треба да се пије дуже од 5 дана. Отприлике је као да поједете бомбоне, може и цела кутија одједном, неће вам ништа бити. Ма уосталом, шта ја знам, ја сам само хемичар.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907224
    Ukupno poruka