mackica

Antinal -lek i stomacni problemi

488 poruka u ovoj temi

U potpunosti se slazem sa svim sto je gore napisao nshedonist.Imi smo bili u Egiptu tri puta,prva dva puta nismo znali za Enterofuril pa smo kupovali Egipatski anital,a zadnji tj.treci put kada smo bili onda sam od mog komsije koji je farmaceut i ima svoju apoteku saznali za enterofuril po njegovoj preporuci poneli taj lek i tamo pili naravno da nam antinal nije ni bio potreban.Imali smo stomacnih problema ali ih je enterofuril resio odmah.Dakle da zakljucim da se nebi ponavljali o proizvodjacu leka i svemu ostalom sve je napisano u predhodnom postu i sve je lepo pojasnjeno,jos samo jedno ma da je i to napisano lek se nepije preventivno vec kada se osete problemi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja jako često imam problem sa stomakom, počela sam od ponedeljka sada da pijem probiotik, a letim u petak, ali sam u medjuvremenu verovatno zakacila neki virus, i sad mucim muku sa stomakom, probiotik uopste ne deluje. Eurofuril sam kupila, da ga tamo pijem, ako mi zatreba, ali ima samo 8 tabletica u kutiji. Da li da krenem da ga pijem vec od sada i pijem i tamo?

Molim za pomoc iskusne. Ne bih da mi propadne letovanje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pi ga odmah! To je bakterijska infekcija, ako probiotik ne pomaze. Kupices tamo ako zatreba Antinal, u gradu si, imas apoteka...

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najpametnije da nabaviš još ovde, pre polaska, dve-tri kutije Enterofurila. Ima ga u svakoj apoteci, nepotrebno je da se tamo cimaš tražeći lek, kad sve možeš odavde da poneseš.

Probiotik zaboravi u tvojoj situaciji.

Izmenjeno (shania)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planirala sam da kupim sada jos jednu kutiju, samo sam bzv bacila pare na Probiotik, kupila sam 2 kutije, al meni to nista ne deluje. Sad sam popila loparamid, mozda to pomogne. Da li savetujete da vec tamo kad dodjem, pijem svaki dan po jedan Eurofuril, ili samo ako se simptomi nastave?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pi Enterofyril ovde, dok se to ne smiri. Tamo nemoj da pijes Enteofyril ili ANtinal, vec samo ako imas potrebe za tim

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Loperamid jedino zaustavlja dijareju i to je sve

Enterofuril je antibiotik lokalnog dejstva. Ako sada imaš izražene simptome, a imaš problematičan i osetljiv stomak (i sama sam u toj mučenoj kategoriji), uzimaj ga ujutru i uveče ili pre svakog obroka-zavisno od intenziteta problema. Ako ti ne pomogne do polaska u petak, naravno, nastavi da ga uzimaš dok se ne smiri, ali ne duže od sedam dana.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala vam puno na pomoci, ne bih da mi glupi stomak poremeti letovanje. Jesam navikla na ceste probleme stomaka, mozda mi je malo i od treme :) spremanje, let i tako to, tremaros sam nema sta. I cim odem na letovanje, uvek mi se smiri stomak, al ipak je ovo Egipat, mozda dodatno nesto zakacim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rada G,

možda ste se samo malo više uzbudili zbog pretstojećeg puta! Ispričaću vam (ponovo) naš dogadjaj sa letovanja u Sunrise Holidays Resorta od pre dve godine. Inače u severnoj Africi smo letovali petnaestak puta i to nam se prvi i jedini put dogodilo!

Stigli smo u hotel kasno uveče. Iz nekog razloga smo bili dosta nervozni, ni sami ne znamo zašto! Ujutru u 9 mom mužu je pozlilo i dobio je dijareju i povraćanje. Odmah sam pozvala hotelskog doktora koji ga je istog momenta prebacio u bolnicu, gde su ga stavili na infuziju. U bolnici smo dobili odvojenu sobu sa dva kreveta i hranu i piće.

tmpc3602011-06-05-13-07-.jpg

Sutradan je bio "ko nov", ali na dijeti. Vodič je odmah došla u bolnicu i stupila u kontakt sa osiguranjem. Rekla nam je da smo trebali prvo nju da zovemo da ona sve organizuje. Dakle, nikakav antinal mu nebi pomogao. Tako nam je rekao doktor. Odnosno, lečenje zavisi od bakterija ili drugih "životinjka" koje vas napadnu!

Ali, ne lezi vraže, posle par dana se ja razbolim. Sad smo prvo zvali vodiča. U roku od desetak minuta su došla kola iz bolnice. Vodič nas je tamo već čekala. Stavili su me na infuziju, dali lekove i odvezli kolima u hotel. Ja sam dobila sasvim druge lekove od mog muža. Doktor je rekao da su to bile dve različite stvari.

Eto, ovo vam je dokaz da se ne treba sam lečiti. Znamo mnoge kojima su stomačne tegobe zagorčale letovanje i trajale po nekoliko dana.

Mi smo na tom letovanju bili (posle svega ovoga) na izletu u Luksoru i u podmornici, išli smo u El Dahar i Gounu gde smo dva puta ručali u njihovim restoranima.

tmpp20402641974431965.jpg

tmpimg20140528080234-144.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Joj nadam se da necu imati slicnih problema. Danas sam OK ceo dan, pakujem se, pripremam za put i nisam imala stomacnih problema, nastavila sam samo da pijem probiotik. Svi oko mene su zakacili neki virus, pa verovatno je i meni to bilo, ali nadam se da tamo necu imati problema. Uostalom i ako bude navikla sam da se borim sa dijarejom. :) Sutra u ovo vreme cu biti u Hurgadi.

Hvala vam puno, pa se cujemo kad se vratim

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

srecan put, uzivajte!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sretan put i dobar provod!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala vam, javljam se po povratku!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitanje koje nema veze sa hotelom, koji lek ste koristili za stomak? Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam koristila Antinal i Streptoquin i bolje mi je bilo posle 24 sata ali treba da se pije 4 dana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907224
    Ukupno poruka