Emilija

Hotel Philoxenia Bungalows *** Psakoudia

569 poruka u ovoj temi

Hvala svima na informacijama, koristile su mi. Bili smo 15 dana u Philoxenia Bungalows u prvoj polovini septembra 2011. Sobe su vrlo pristojne, kao i travnjaci i bazen, ali sobe u prizemlju uopste nemaju privatnost, tako da smo mi nasu odmah zamenili. Dorucak je bio uzasan: dzemovi i kremovi za mazanje svi imaju vestacki ukus, suhomesnati proizvodi i sirevi su nejestivi, a o idiotizmu o naplacivanju jaja i da ne govorim. Vecera je bila vrlo pristojna, moglo je uvek da se nesto nadje. Najjaci utisak u vezi hotela je neljubazno osoblje. Da li su bili smoreni zbog kraja sezone ili je to opsta odlika turistickih radnika i radnica Sitonije nije mi poznato, ali su svi, od sefice sale, recepcionarki, osoblja u baru kod hotela itd, bili bez trunke zivota. Razvili smo nove komunikacijske vestine tokom boravka tamo, pokusavajuci da im izvucemo neku rec ili odgovor na pitanje. Takvu nadrkanost nisam videla ni u Crnoj Gori.

Plaza uopste nije losa, kao sto smo se plasili pre odlaska videvsi sve one ostale sitonijske prelepe plaze. Mislim na deo plaze na koji se ne dolazi stepenicama, vec putem kroz sumu. Onaj drugi deo nam se nije svideo, zbog lezaljki, uske plaze i blizine ulice. Iako smo za tih 15 dana zbog obilazaka drugih plaza bili samo 6-7 puta na njoj, vrlo nam je prijala, bez guzve, cista, dete uzivalo u dugackom plicaku.

U svakom slucaju, kad bih morala da idem ponovo u neki hotel na Sitoniji (a ne znam zasto bih sad kad sam videla izbor apartmana, plaza, taverni, supermarketa, itd.) opet bih izabrala ovaj, pre svega zbog cene.

Mi smo rezervisali u julu za septembar, za sve one koji se spremaju za sledecu godinu.

Stepenice kojih se svi plase, nama uopste nisu bile problem, ali mi smo ih koristili retko, i to samo uvece. Zaista nema nikakvih sadrzaja ni za decu, ni za odrasle, ali ima jedna odlicna taverna, Kostas. Vreme je bilo neobicno toplo za septembar, ali nije bilo vrucina, veceri tople...Ali zato nam je dva zadnja dana padala kisa sve vreme.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E,ovako...

Svake godine se detaljno raspitujem pola godine unapred o mestima na koje bih mogla letovati sa porodicom.

I čitajući komentare po raznim forumima ovog tipa,zaključila sam da je Philoxenia Bungalows pravi izbor.

Otišli smo u ciku sezone, sredina jula, i verujte da se uopšte nismo pokajali.

Ne znam kako se desilo da budu neljubazni, bili su prema nama baš ljubazni i u restoranu i na recepciji, čak su i čistačice bile super.

Sobe se redovno čiste, nama su baš često menjali peškire i posteljinu, na 2-3 dana. Išli smo sa dvoje dece (5 i 2 god.) i sa mojim matorcima. I kod hotela imaju igralište, uvek smo posle večere išli tamo da se deca malo igraju.post-23723-1324550726,84_thumb.jpg

Ja sam poprilično zakeralo kada je reč o smeštaju,a i moja majka :)

ali zaista je sve bilo na nivou.

Ne znam,možda neko očekuje da mu se servira Nutela i ne znam ti ni ja šta, ali za te pare je hrana i smeštaj super!

Mi smo bili smešteni u D pansionu,na prvom spratu.

Klime se ne plaćaju,samo se ostavi da li 10 evra po dolasku na recepciju, a oni posle te pare vrate kada krenete kući.

Samo mesto jeste malo i nije naročito interesantno, plaža je lepa i čista i nije gužva. Mi smo obilazili Sitoniju,pa smo razbijali monotoniju malog mesta na taj način,ali zaista Psakoudija je prijatno mesto za odmor.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E,da...imaju krevetiće za bebe.

U restoranu imaju i stoličice za njih,za hranjenje.

Što se marketa tiče,ima Arvantidis (ako sam dobro napisala,ne zamerite ako grešim u nazivu) na dva nivoa,možete peške do tamo,ali ima malo više da se pešači,nekih 10 min.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Očekivao sam da će cena biti ista ili možda malo niža od prošlogodišnje, a ovi u Sabri podigli za 80€ u odnosu na prošlu godinu za ceo 15-to dnevni aranžman.

Izmenjeno (skydiver021)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Iscitala sam celu ovu temu, i na osnovu vasih iskustava i hvale ovog hotela, resila sam da ove godine sa porodicom odemo tamo na letovanje.

Medjutim gledajuci ponude agencija za nas cetvoro (dvoje odraslih i velika deca - 13, 14 godina), cini mi se da je jako skupo. Pa sam pokusala da ih nadjem na netu i direktno rezervisem, i vidim da je to izvodljivo. Cena je dosta povoljna za polupansion, a postoji i apartman (dve dvokrevetne) kod njih, dok kod agencija toga nema. Da li je neko tako rezervisao do sad kod njih? Na mail mi ne odgovaraju vec drugi dan, da li da pokusam sa online rezervacijom, da li je potreban depozit? Pretpostavljam da jeste...

Da li je neko bio u tim apartmanima sa dve dvokrevetne?

Hvala unapred na odgovrima:)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja nisam.

Naša deca su mala pa nije bilo potrebe.

Mada,imaju sobe sa bračnim krevetom+krevet na sprat i one se uglavnom kreću oko 78-80 evra po sobi po danu, bez popusta na ranu uplatu.

Izmenjeno (Saphira)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da, videla sam da postoje sobe sa bracnim krevetom + krevet na sprat. Ali na sajtu hotela sam nasla i spojene dve dvokrevetne - koje se vode kao apartman. E to nisam nasla da nase agencije nude.... Nama bi ipak ova varijanta vise odgovarala, posto su bas velika deca, pa nam treba i vise mesta.

Hvala u svakom slucajuosmeh.gif

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na kom sajtu ste rezervisali? Ako ste rezervisali na ovom zvcaničnom link za rezervaciju od hotela mene to izađe skuplje nego od agencije. 110€ je full cena - rani popust = 98€ dvoje odraslih + dvoje dece od 6 i 8 godina. U genciji je cena 80€ - rani popust 17% za period letovanja do 20.07.

Izmenjeno (skydiver021)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sam hotel uvek nudi veće cene nego preko agencija.

Jer,onda bi agencije izgubile smisao,sve bi išlo direktno preko hotela.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sa ovim gore navedenim ne mogu da se složim u potpunosti. Bilo je godina kada smo direktno dogovarali sa hotelom a opet bilo je kada smo išli preko agencije. Uvek je dobro kontaktirati hotel, dobiti ponudu ako je prihvatljiva, cenkati se ili ako vam neodgovara u agenciju. Dobro je dok ste dole obići hotele i apratmane koji su vam usput i koji vam se sviđaju, pokupiti kontakte, cenovnike, popričati sa ljudima i pogledati smeštaj. Na Sitoniji postoji ograničen broj jeftinijih hotela i ovaj je u odnosu na cenu i ono šta nudi jedan od najboljih.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pogresno sam se izrazila: ja sam poredila smestaj preko agencije u dve klasicne dvokrevetne sobe (mala nam je soba sa krevetom na sprat), u odnosu na online rezervaciju direktno preko hotela za apartman (sa dve dokrevetne).

Nase agencije nemaju uopste u ponudi apatman sa dve dvokrevetne, vec iskljucivo cetvorokrevetne sobe sa krevetima na sprat.

Nekako bih vise volela da budemo u apartmanu, iako je to nekih 50 eura skuplje (za 11 nocenja preko hotela 1270 eura). Dok bi nas dve dvokrevetne izasle 1227 eura racunajuci i popust na ranu uplatu kod agencije.

Mada....obzirom da iz hotela ne dobijam nikakav odgovor, mozda cu ipak ici na varijantu preko agencije...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sa mnogim Grcima ne možete uspostaviti kontakt pre marta - aprila kad dolaze tamo da pripreme objekte za sezonu. Prošle godine do 20.07. cena za dvokrevetnu sobu (dvoje odraslih) sa svim troškovima i popustom agencije (Sabra) za period od 15 dana je bila 650€, čisto da znate orjentacije radi.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@ skydiver021 Gledajuci popuste agencija, mislim da cu definitivno preko neke uzeti dve dvokrevetne. Deca su ionako velika, tako da je to mozda bolja varijanta.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Tako je najbolje, bolje i za vas a i za njih. Eh što moji nisu tako veliki osmeh.gif.

Izmenjeno (skydiver021)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26983
    Ukupno tema
    905068
    Ukupno poruka